Kesin kayınvalideleri hayatta değildir yada yaş yüzünden kendi ile meşguldür.Şıklar çok görümceleri uzak yada annenizin görümcesi yoktur.Ondan bu kadar sorunsuz yılları devirmişler.Valla bizde hiç öyle şeyler olmadı, aksine yeğenlerim anneme 2. annemiz der, yengemse bizim canımızdır, hasta olduğumda bana bakan, doğumumda beni hastanede bulamayınca ortalığı ayağa kaldıran birtanecik yengemdir, aynı apartmandaydık hiç birgün bile insan sürtüşme yaşamaz mı? Babamla amcam sürtüşme yaşasa dahi annemle yengem asla birbirine tavır yapmazdı, babam öldüğünde yengem abimm diye diye ağladı.
Çok güzeldi bizim ilişkilerimiz, hala aynı ilişkiyi koruyoruz, yeğenim ablam diye arar beni, çocuklar arasında da hiç kıskançlık yaşanmadı.
O yüzden elti kavgalarını anlayamıyorum, arada yaşanan kavgaları, kıskançlıkları, ahir ömürde bana böyle şeyler garip geliyor örneğim güzel olduğundan olsa gerek.
Mune cok sanslisin eltin olmadigi icin.bil istedim .keske herkesin eltileri annenle yengen gibi olsa.beni hic tanimadan yuzumu bile gormeden gelsin o buraya burda onu iyi oynatcaz biz diyen bi eltim var benim.kac yillik evliyim evime gelmisligi bi elin 10 parmagini gecmez.o da dogumgunleri veya hastalik vs gibi mecburi ziyaretler.bi kez olsun biyere birlikte gitmisligimiz yok.hep bi mesafe hep bi sogukluk.simdi elti iliskileri cok mu abartiliyo biz mi elti yonunden cok sanssisiz bilemedimValla bizde hiç öyle şeyler olmadı, aksine yeğenlerim anneme 2. annemiz der, yengemse bizim canımızdır, hasta olduğumda bana bakan, doğumumda beni hastanede bulamayınca ortalığı ayağa kaldıran birtanecik yengemdir, aynı apartmandaydık hiç birgün bile insan sürtüşme yaşamaz mı? Babamla amcam sürtüşme yaşasa dahi annemle yengem asla birbirine tavır yapmazdı, babam öldüğünde yengem abimm diye diye ağladı.
Çok güzeldi bizim ilişkilerimiz, hala aynı ilişkiyi koruyoruz, yeğenim ablam diye arar beni, çocuklar arasında da hiç kıskançlık yaşanmadı.
O yüzden elti kavgalarını anlayamıyorum, arada yaşanan kavgaları, kıskançlıkları, ahir ömürde bana böyle şeyler garip geliyor örneğim güzel olduğundan olsa gerek.
benim annemde yengelerimle ayniydi cok guzeldi kucuklugum.fakat gun gectikce insanlar degisti.Burada örnek verilen eltileri pek bilemiyorum fakat ben abartıldığı yönünde oy kullandım, eltim yok ama benim için en güzel örnek annemle yengemdi, aile apartmanında otururduk, annemle yengem ben, kardeşim ve yeğenlerimi birlikte büyüttüler, nereye giderlerse birlikte giderlerdi, o kadar uyumluydular ki elti olduklarını anlamazdı kimse, birazda benzediklerinden olsa gerek herkes kardeş sanıyordu, sahurlarımız, kahvaltı sofralarımız hep birlikteydi, birgün yengem bize gelse ertesi gün mutlaka biz yengeme inerdik kahvaltıya, kendilerince haberleşmeleri bile vardı, tavana sopayla vururlardı çaya gel, kahvaltı hazır demek için
Anlatırken fark ettim özlemişim o günleri
ayy cnm aynen ya bendede oyle sogukluk var.aradim olmadi gittim olmadi gitmedim olmadi.Mune cok sanslisin eltin olmadigi icin.bil istedim .keske herkesin eltileri annenle yengen gibi olsa.beni hic tanimadan yuzumu bile gormeden gelsin o buraya burda onu iyi oynatcaz biz diyen bi eltim var benim.kac yillik evliyim evime gelmisligi bi elin 10 parmagini gecmez.o da dogumgunleri veya hastalik vs gibi mecburi ziyaretler.bi kez olsun biyere birlikte gitmisligimiz yok.hep bi mesafe hep bi sogukluk.simdi elti iliskileri cok mu abartiliyo biz mi elti yonunden cok sanssisiz bilemedim
Valla ben bugune kadar anlamadim bu saatten sonra da anlamaya calismiyorum.yani benimle tanismis bi kez olsun gormus olsaydi belki elektrik alamadi benden ne yapalim derdim.benimki kiskancligin farkli boyutunda.birak sende bosver cagirma.gelmiyo madem.cagirmadi derlerse de cagirdigimda cok mu geldiniz dersin olur biter.oyle imreniyorim ki bazen eltileriyle hep beraber takilan insanlara.sans isteayy cnm aynen ya bendede oyle sogukluk var.aradim olmadi gittim olmadi gitmedim olmadi.
napsam diye dusunuyom suan.bu hafta yine misafir gelicek.onlarida cagirsammi diye dusunuyom0
cagirsam gelmiyolar cagirmasam cagirmadi diyolar.off ben bi tersimi gostercem amaaa bakalim sabirrr sabirrr
Katiliorm en bariz ornegi yasiormm:))neriman ve cemile tam elti tipiydi nerimanın kılıbık kocası da tamdı
genelde zaten böyle eltilerin kocası ağızlarına baktığı için kadınlar bu derece cadaloz olabiliyorlar
Allah kolaylık versin bu cadalozlar kocalarını pıstırdıkları gibi etrafıda pıstırmaya çalışıyorlarKatiliorm en bariz ornegi yasiormm:))
Tam sana göre bir konubenim eltiye pek yaklaşamamışlar maalesef.yılan elti :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?