Anket Değişmeyen Kötülüklerin ve Kıskançlıkların Adı: Elti Meselesine Örnek 10 Elti Tipi

Siz Ne Düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    1.226
Eltimi severim ya,en azından görümcemden daha çok sevdiğimi söyleyebilirim:)
Oyumu kıskançlıktan yana kullandım çünkü çevremde gördüğüm elti ilişkileri bu şekilde.Tabii KK da gördüklerim de öyle.

eltim yok yazık ki kaynananım ilk kurbanı oydu bosandı gittiler bizde uzagız yakın olsak ille bizde bosanırdık kendince ogullarını bekar tutunca mallar onda kalıyo suratsız kaynana...

İnanin ben bugüne kadar görümcelik falan yapmadmm eltilik yapacak halimde yok ama ne kadar iyi olursan ol ben sorun yaşamam de ister istemez oluyor ben niye sorun olsun ki diyenlerdendim ama artik bunun zorunlu bi şey olduğunu anladım..

benim annemin eltisi candı cannn ...anneme eltilik değil analık yaptı hep güzel anar zaten bende ona yenge değil büyükanne derdim canım canım nasıl özeledim(rahmetli) : ( bizde muna ablalar gibiydik müstakil bi evde altlı üstlü otururduk ...

ama benim eltim cadı yani aslında iyi görünüyor ama hiç güven duymuyorum kendisine çünkü benim yanımdayken kayınvaldemi-küçük eltimi atıp durur -onların yüzüne ise hiç bişey yok gibi davranır e buda beni çok rahatsız eder -e bana diğerlerini bu denli atan beni beni amineyi

Benim eltim oğluma gavur ve vatan haini deyip kazara hamile kaldığım için bana şımarık demişti. Onların yuvasını dağıtmak için hamile kaldığımı düşünüyor

Eltim yok olsaydı kiskanirdim diye düşünüyorum açık açık. Araya mesafe koyardim sanırım gerçi bnm isim belli olmaz yufka yurekliyim bagrima da basabilirdim herhalde

eltim var yabancı bide yasıda benden buyuk epeyce.. sıkıntı yok cokda gorusmem bana uyusluk yapmadı bende ona yaparsa hic gorusmem :))

Telefonumu değiştirdim, gitti bir üst modelini aldı. Güneş gözlüğü aldım gitti aynı modelini aldı. Oğlumla kızı arasında üç ay var. Düğünümde dış çekim fotoğraf albümüm var, kızı iki yaşındayken kilo verip gelinliğine girdi ve dış çekim fotoğraf albümü yaptırdı. Şubatta atandım şimdi deli gibi kpss ye hazırlanıyor benim eltim.
Eltilik ; sidik yarıştırıcılık

Bende yeni evlenirken oyle dusunuyordm aynen senin gibi neden kötü anlaşayim diyordm canim. Ama devamli kiskanilmak da hic guzel degil. Düşün giyinme tarzlarini bile bana benzettiler. Çok seviyrm eltilerimi sadece kiskançlik karakterlerinde insanlarin elti diye degil bence tabi.. Ben kiskanmam banane :)

Ayy elti demeyin bana çokk çekiyorum eltimden illallah yani

Vay beeee
ama istisnalar kaideyi bozmaz
sizin orneginiz yaklasik binde bir:)))

Cok seksist bir yaklasim bu arkadaslar, kadinlar arasi catismalari kategorize etmeyin, sonra neden bize ayirimcilik yapiliyor, siz yapiyorsunuz basta! yapmayin etmeyin.
21. yuzyila donebilir miyiz?
Lutfen ama....
eltin varmı eltin 21.yüzyıl değil istersen geleceğe git 30.yüzyıla falanbenimkiler geçen pikniğe gittiler o gün ben gitmedim annemlerle vakit geçirmek için ikisi birer dakika ara ile whatsaptan fotoğraf atmış eltimle piknik sefam diyeALLAH muhabbetinizi artırsın iyi eğlenceler yazdım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…