Anket Değişmeyen Kötülüklerin ve Kıskançlıkların Adı: Elti Meselesine Örnek 10 Elti Tipi

Siz Ne Düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    1.226
favori eltilerim mine-nazan:KK53:

bi de "eltiler" diye bi apartman dizisi daha vardı o da güzeldi:KK70:

Hatırlıyorum o diziyi ben, bizde izlerdik bazen, ayy yıllar öncesine gittim şimdi ya, ne güzeldi o günler, aah ah...
Neyse konuya döneyim, benim şu ana kadar şahit olduğum neredeyse tüm vakalarda eltiler birbirini sevmiyor, sevemiyor arkadaş. İlla bir kıskançlık bir fesatlık oluyor aralarında. Belki iki komşu ya da iki arkadaş olsalardı çok iyi anlaşacaklardı ama işin içine akrabalık girdi mi, olmuyor işte, olmuyoor olmuyor.

Kim benim KK eltim olmak ister? :KK71: Eşimin bir ikizi ve boşanmak üzere olan abisi var, gerçek hayatta da 2 eltilik yerimiz var :süslü:

Eltim yok ama "ben telefon aldım gitti aynından aldı" falan bunlar çok saçma geliyor bana. Ne yani Iphone telefonu sadece sizin için mi üretti ? "Ben tatile gittim o da gitti" "Ben aldım o da aldı" kimse alınmasın ama bu gizliden gizliye kompleks işareti. Ben kimim de yahu eltim benden kopya çekecek ? Moda ikonu muyum ? Victoria Beckham ' mıyım ?

eltin varmı eltin :KK53:21.yüzyıl değil istersen geleceğe git 30.yüzyıla falan:deli:benimkiler geçen pikniğe gittiler o gün ben gitmedim annemlerle vakit geçirmek için ikisi birer dakika ara ile whatsaptan fotoğraf atmış eltimle piknik sefam diye:-)ALLAH muhabbetinizi artırsın iyi eğlenceler yazdım bende:temizlik::KK71:
Yok ben bu tur tartismalarinin gercekten gelismeye firsat bulamamis hanimlardan ciktiginin farkindayim.
Eglrnirlerse eglensinler! Siz de annenizle guzel bir yemek yapip resmini yollayabilirdiniz, olgunluk yapip susmussunuz. Ama insanlarla bu sekilde ugrasmak yerine kendimizi gelistirmeye zaman harcamak daha akillica olmaz miydi?

Yok ben bu tur tartismalarinin gercekten gelismeye firsat bulamamis hanimlardan ciktiginin farkindayim.
Eglrnirlerse eglensinler! Siz de annenizle guzel bir yemek yapip resmini yollayabilirdiniz, olgunluk yapip susmussunuz. Ama insanlarla bu sekilde ugrasmak yerine kendimizi gelistirmeye zaman harcamak daha akillica olmaz miydi?
ya elbet benim hoşuma gider zaten artı onlar iyi bişey yapacakları zaman ısrarla yanlarında olurum onlarda bunun farkında..ki eşimde gitti onlarla , benide aradılar zaten güzel dileklerimi ilettim gelemeyeceğimi söyledim -ALLAH biliyorya hakikaten onlar adına iyi bişey olduğunda hoşuma gidiyor sonuçta onların maddi yada manevi kazanımlarının bana bi zararı yok ki ..ancak aaaah ahhhh bilemezsin :deli:şimdi burda bıd bıd yazmaya değmeyecek ve benim hiiiiiiiiç kafama takmadığım ancak onların bundan haz aldığı şeyler işte(bana ciddi şekilde zararı dokunmadığı sürece ) -aslında üzülüyorum adlarına :işsiz:ama seviyorumda onları ne bileyim farklı işte :ruh::halay:eltin varmı cevap yazmamışsın çok merak ettim

O duyguyu hiç yaşamadım :( eltim yok,kaynım yok,kaynanam yok kayınbabam da yok.sadece kocam var :)
Keşke olsaydılar gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama olsaydı eminim ben iyi anlaşırdım severdim:)

Birbirlerine zararı dokunmasın sağlıklı iki wlti ilişkisi olur eğitim düzeyi ve gorguyle alakalı bu tür kiskancliklar diye düşünüyorum bayanlar.

İki eltimle de aram gayet iyi,ne onlar saçma sapan dedikodulara bulaşır ne de ben,ha şöyle bişey daha var ikisi de inanılmaz zıt karakter oldukları için çok yakın değiller fakat aralarında asla bir tatsızlık,kıskançlık çıkmadı hatta bir araya geldiklerinde sohbetleri muhabetleri eksik olmaz. Açıkçası bana bu eltiler görümcüler savaşları çok saçma geliyor,milletçe böyle şeyleri aşmanın zamanı geldi de geçiyor bile.

Benden buyuk 2 eltim var. Zaten ben en kucuk gelinim. Ama ikiside birbirinden beter. Ikisini de sevmiyorum. Bana çocuk muamelesi yapiyirlar. Hep ben bilmisim havalari var. Kendi adima soyliyim ben sevmiyorum.

ya elbet benim hoşuma gider zaten artı onlar iyi bişey yapacakları zaman ısrarla yanlarında olurum onlarda bunun farkında..ki eşimde gitti onlarla , benide aradılar zaten güzel dileklerimi ilettim gelemeyeceğimi söyledim -ALLAH biliyorya hakikaten onlar adına iyi bişey olduğunda hoşuma gidiyor sonuçta onların maddi yada manevi kazanımlarının bana bi zararı yok ki ..ancak aaaah ahhhh bilemezsin :deli:şimdi burda bıd bıd yazmaya değmeyecek ve benim hiiiiiiiiç kafama takmadığım ancak onların bundan haz aldığı şeyler işte(bana ciddi şekilde zararı dokunmadığı sürece ) -aslında üzülüyorum adlarına :işsiz:ama seviyorumda onları ne bileyim farklı işte :ruh::halay:eltin varmı cevap yazmamışsın çok merak ettim

Yok bende, olup olmamasi da cok onemli degil, ben cogu Turk'e gore uzayda yasiyorum.

Esimin annesi kendi komşusunun kızını beğenmiş. Iki anne karar vermişler eşim benle sevgiliyken eşimi bu kizla evlendirmek istediler. Kız da eşime cok aşık oldu ve eşimin annesinin evinden çıkmıyordu. Eşimin işten dönmesini bekliyordu pencerelerde. Eşime kendi fotoğraflarını gönderiyodu annesi araciligiyla. Bayılıyordu filan :) guya aşkından yataklara düşmüş hastalanmış.
Sonra bi gün baktım bu iş hala devam ediyo eşime annesi baski yapıyo ben el attım kıza ulaştım, hoop kardeş bu adamin sahibi var dedim.

Bu olaydan 4 ay sonra öğrendik ki kayinbiraderle sevgili olmuslar.
Sonra da kaçtılar.
Simdi 1.5 senelik evliler ve 2. Çocuklarını bekliyorlar.

Ben görüşmedim hiç. Dizi gibi ve sinir bozucu
Izninizle:oha: diyorum.

Burada örnek verilen eltileri pek bilemiyorum fakat ben abartıldığı yönünde oy kullandım, eltim yok ama benim için en güzel örnek annemle yengemdi, aile apartmanında otururduk, annemle yengem ben, kardeşim ve yeğenlerimi birlikte büyüttüler, nereye giderlerse birlikte giderlerdi, o kadar uyumluydular ki elti olduklarını anlamazdı kimse, birazda benzediklerinden olsa gerek herkes kardeş sanıyordu, sahurlarımız, kahvaltı sofralarımız hep birlikteydi, birgün yengem bize gelse ertesi gün mutlaka biz yengeme inerdik kahvaltıya, kendilerince haberleşmeleri bile vardı, tavana sopayla vururlardı çaya gel, kahvaltı hazır demek için:-)

Anlatırken fark ettim özlemişim o günleri:KK14:
Canım merhaba sadece bişeyi merak ettim babaanneniz varmıydı? Varsa ikisi arasında ayırım yaparmıydı bu çok etkili oluyor çünkü birde iki elti kayınvalideyi seviyorsa veya sevmiyorsa genelde o zamanda iyi anlaşabiliyorlar benimki bi tahmin ama merak ettim

Canım merhaba sadece bişeyi merak ettim babaanneniz varmıydı? Varsa ikisi arasında ayırım yaparmıydı bu çok etkili oluyor çünkü birde iki elti kayınvalideyi seviyorsa veya sevmiyorsa genelde o zamanda iyi anlaşabiliyorlar benimki bi tahmin ama merak ettim
Cevabını 1 hafta sonra alırsın,Mune tatile çıktı:KK45:

İki eltim.var ama cok iyiligimi dusunduklerini sanmiyorum bunu hamileligimde ogrendim preeklemsi oldum hastanede kaldim yanima bile gelmediler ki ozamana kadar benim evimden.cikmiyolardi dogum sonrasi bebeg.kuvezde kaldi ilk bebegim ve tup bebek bana evde guya gecmis olsuna gelip te ilk soyledigi sey ikinciyi ne zaman.koyduracaksin oldu ve benim.bebegim.öldu defnettik geldik kirkin ciksinda ikinciyi koydur diyen insan ve 5ay oldu daha bebegini kaybettin nasilsin diye gelip sormayan eltilerim.var giya iyi niyetli soylenen sozleri var eltimin varin siz karar verin arkadaslar

Vallahi kızlar gözüm korktu ha bana elli geldiğinde nasıl olcak merak içindeyim şimdi. .. etraftaki elti örneklerine bakınca. ...aman allahım! !!!!;))

Back