Anket Değişmeyen Kötülüklerin ve Kıskançlıkların Adı: Elti Meselesine Örnek 10 Elti Tipi

Siz Ne Düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    1.226
Bende eltimle sorun yaşadım ilk başta ama sonra kardeş gibi olduk şimdi kaynımla ayrıldılar kardeşim bacım arkadaşım gitti

Kızlar bnm yok ama geldiği zaman cekilmeyecegimi biliyorum çünkü gorumcemler ve bizim gelinler benim gibi değil direk ben olmaya çalışıyorlar fazla saf ve iyiyim iyi kullanıyorlar ama bitti vallahi bana uzak allaha yakın olsun hepsi gelecek elti de )

Bi tane el tim var büyük gelin o abla derim farklı ülkelerde olduğumuz için gayet iyi anlaşıyoruz.

Daha nişanlıyım ama eltimden ilk görüşte hoşlanmadım. Sırf nişanlım hatrına iletişim kurmaya çalıştım, arada halini hatrını sordum ama sonuç hüsran. Ben de çabalamayacağım artık.. Bana her baktığında haset dolu bakışlarını üzerimde hissediyorum. Aynı yaştayız bu arada..

Şaka bir yana da nasıl evlenmek istemiş? Böyle bir konu okumuştum sanki inada bindirip kardeşiyle evlenen biri vardı

Kurban olam ucundan kiyisindan anlatir misin su hikayeyi meraktan ölürüm ben

Esimin annesi kendi komşusunun kızını beğenmiş. Iki anne karar vermişler eşim benle sevgiliyken eşimi bu kizla evlendirmek istediler. Kız da eşime cok aşık oldu ve eşimin annesinin evinden çıkmıyordu. Eşimin işten dönmesini bekliyordu pencerelerde. Eşime kendi fotoğraflarını gönderiyodu annesi araciligiyla. Bayılıyordu filan :) guya aşkından yataklara düşmüş hastalanmış.
Sonra bi gün baktım bu iş hala devam ediyo eşime annesi baski yapıyo ben el attım kıza ulaştım, hoop kardeş bu adamin sahibi var dedim.

Bu olaydan 4 ay sonra öğrendik ki kayinbiraderle sevgili olmuslar.
Sonra da kaçtılar.
Simdi 1.5 senelik evliler ve 2. Çocuklarını bekliyorlar.

Ben görüşmedim hiç. Dizi gibi ve sinir bozucu

Eltim çok şükür ki amerikalı ve kaynım ile ingilteredr yasiyorlar. Haliyle "eltilik" nedir onu bile bilmiyor. Zaten senede 2 3 hafta bir aradayiz ondada gayet mutluyuz :))

Tam konunun ortasındayım..
1 eltim var şimdilik, ama bir kaç seneye kadar 1 elti daha eklenebilir kocamın ailesine...
Herşeyi ben bilirim diyen bir tip, benim eltim..
Başlarda çok zorlandım, şimdi biraz daha iyi gibi aramız!
Onun anladığı dilden konuşuyorum çünkü artık!

her şeyi ben bilirim ve benim kurallarıma göre yaşarız diyen elti örneği.

Ben bunu seçtim. .

Ben evli değilim annemin tam tamına 5 eltisi var :) bizimkiler dizisindeki eltiler tam bizimkilere örnek :) tam tersi kardeşler elti gibi bizde, kadınlarda sorun yok.

kendine güveniyor neyine güvenecek başka:) en güzelini yapıyo. kendini kimseye beğendirmek zorunda değil demek ki özgüven sahibi ben takdir ettim açıkçası
Olabilir aynn zorunda değil ama ben kendi için de diyorum insan kendi için biraz özenli olmak istemez mi Düğüne pijamalı gitmek normal olur mu?

Çok enterasansınız söylemeden edemeyeceğim. Bir şeyine kulp bulamayınca makyajsız haline, kv ye çiçek almasına, saçını bağlama şekline takmışsın Afitap
Ya kızın halini görseniz şaşarsınız eşim bile şaşırıyor. Herkes ilgnç diyo bnm haricimde eşimin akrabaları da diyo konuşurken duydum. Senn erkek arkadaşın olsa ailenle ilk kez tanştrcaksn diyelim düzgün ol demez msn yani diyelimki işte çok saç sakal brbrne grmiş neblym çok özensiz özenli ol demez msn? Bnm eşim bile annemle tanışçğı gün kendi kararı ile gidip kendine yeni kıyafet almıştı erkk olduğu hlde bunu düşünmüştü kız çok özensiz tanışmaya gtmiş. İlgnç geldi sadece. Niye kulp bulmaya çalışayım ki ilgnç geleni yazmk istedim yoksa banane. Kız gayet cana yakın iyi biri. Muhbbetmzde iyi.

Benim biyolojik eltim yok
Psikolojik eltim var kendisi ofiş
Şahsen kendi adıma iyi anlaştığımızı düşünüyorum.

office

Oyumu abartıldığı yönünde kullandım. Böyle de düşünüyorum 'bazı durumlar dışında'

Henüz yeni bir elti sahibi oluyorum.
Hatta geçen gün kv ile elti muhabbeti açıldığında da söyledim. Neyini kıskanıcam yada benim neyimi kıskanabilir ki ?
Şuan yolunda herşey, umarım böylede devam eder.

Tamamen karakter meselesi ben eltimden memnunum hatta biz nişanlımla biraz kötü olalım "siz ne yapıyosunuz hemen toparlayın kendinizi millete laf vermeyin kimse sizi kötü bilmeyecek o kadar, siz bu sülalede örnek çiftsiniz" diye kendimize getirir bizi.
Sağolsun hiç bir fesatlıgını da görmedim.

Ama Gel görki diğer gelinler gibi o da sevilmez yaranamaz kimseye zavallım.

Elti diye şartlamamak gerek bir sülalede illa bir tane şeytan çıkıyor, kiminde kaynana kiminde görümce kiminde kayınpeder kiminde elti.
İlla ortalık karıstıran bi şeytan var her ilişkide.

Bende abartıldıgı yönünde kullanıyorum oyumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…