- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
Var yok arası bişiGörümcem varsizin de var mi
önce eşimle evlenmeye çalışmıştı
Şaka bir yana da nasıl evlenmek istemiş? Böyle bir konu okumuştum sanki inada bindirip kardeşiyle evlenen biri vardı
Kurban olam ucundan kiyisindan anlatir misin su hikayeyi meraktan ölürüm ben
İşte bunlar hep eltin olmadığındaneltim yok
elti deyince aklıma '' elton john'' eltin can
al sana elti can
bende dıyordum nıye aklımda hep eltin can varİşte bunlar hep eltin olmadığından
Olabilir aynn zorunda değil ama ben kendi için de diyorum insan kendi için biraz özenli olmak istemez mi Düğüne pijamalı gitmek normal olur mu?kendine güveniyor neyine güvenecek başka:) en güzelini yapıyo. kendini kimseye beğendirmek zorunda değil demek ki özgüven sahibi ben takdir ettim açıkçası
Ya kızın halini görseniz şaşarsınız eşim bile şaşırıyor. Herkes ilgnç diyo bnm haricimde eşimin akrabaları da diyo konuşurken duydum. Senn erkek arkadaşın olsa ailenle ilk kez tanştrcaksn diyelim düzgün ol demez msn yani diyelimki işte çok saç sakal brbrne grmiş neblym çok özensiz özenli ol demez msn? Bnm eşim bile annemle tanışçğı gün kendi kararı ile gidip kendine yeni kıyafet almıştı erkk olduğu hlde bunu düşünmüştü kız çok özensiz tanışmaya gtmiş. İlgnç geldi sadece. Niye kulp bulmaya çalışayım ki ilgnç geleni yazmk istedim yoksa banane. Kız gayet cana yakın iyi biri. Muhbbetmzde iyi.Çok enterasansınız söylemeden edemeyeceğim. Bir şeyine kulp bulamayınca makyajsız haline, kv ye çiçek almasına, saçını bağlama şekline takmışsın Afitap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?