- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Benimki de artık uzakta, çünkü boşanıyorlar
Napıyo seninki mesela, daha doğrusu ne yapmaya çalışıyo
Höhhönce eşimle evlenmeye çalışmıştı
Tam buraya göre bi şey var bir dkönce eşimle evlenmeye çalışmıştı
Vala döver pıçaklar bilebenim eltim senin eltini döver bence
hatta burdaki bütün eltileri hahahah
Olmayınca eşinizin kardeşiyleönce eşimle evlenmeye çalışmıştı
Şaka bir yana da nasıl evlenmek istemiş? Böyle bir konu okumuştum sanki inada bindirip kardeşiyle evlenen biri vardıönce eşimle evlenmeye çalışmıştı
Kuzum yaaÇünkü ben sadece ladykuşumla olan ilişkimi değerlendirebilirim. Eltilik müessesesi hakkında daima şeklinde herkesi genelleyen bir çıkarımda bulunamam.
"Kişiye göre değişir" seçeneği olsa oy verirdim ama ikili ilişkiler daima iyi veya daima kötü olamaz.
Burada örnek verilen eltileri pek bilemiyorum fakat ben abartıldığı yönünde oy kullandım, eltim yok ama benim için en güzel örnek annemle yengemdi, aile apartmanında otururduk, annemle yengem ben, kardeşim ve yeğenlerimi birlikte büyüttüler, nereye giderlerse birlikte giderlerdi, o kadar uyumluydular ki elti olduklarını anlamazdı kimse, birazda benzediklerinden olsa gerek herkes kardeş sanıyordu, sahurlarımız, kahvaltı sofralarımız hep birlikteydi, birgün yengem bize gelse ertesi gün mutlaka biz yengeme inerdik kahvaltıya, kendilerince haberleşmeleri bile vardı, tavana sopayla vururlardı çaya gel, kahvaltı hazır demek için
Anlatırken fark ettim özlemişim o günleri
Amin.Allah kolaylık versin
Ah anneeem kıyamam iyi bi cocuk olursan belki bi eltiş bile görebilirsinBir eltim bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?