Anket Değişmeyen Kötülüklerin ve Kıskançlıkların Adı: Elti Meselesine Örnek 10 Elti Tipi

Siz Ne Düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    1.226
benim eltim senin eltini döver bence
hatta burdaki bütün eltileri hahahah
Vala döver pıçaklar bile
Ben kv ile gorusmuyorum sürekli bana laf getiriyordu en son getirdiği lafta teli kapattım hatti kırdım attım yeni hat aldım o gündür haberim yok napiyo sağ mı ölü mü

Elti yok gorumce yok. Eşimin sülalesinde gorumce olmaya çalışan çok. O da kötü. Allah eltisi ve gorumcesi kötü huylu olana yardım etsin.

Kuzum yaa

Denas14__ sen elti sevmiyo musun cnmss bak bana S shot gibi eltis bul sen de seversiin gerci isin bayaaa zor ama bilimiceem

Benim eşimin ailesi çok mütevazi, çok saygılı insanlar. Eltimi de görümcelerimi de çok seviyorum. Bence karşıdaki insanın huyu güzel olduktan sonra anlaşamama gibi bir durum söz konusu olamaz. Hani eltiler iyidir ya da kötüdür şeklinde genelleme yapamayacağım. Sonuçta bu karşıdaki kişinin huyu ile alakalı bir durum.

Cok seksist bir yaklasim bu arkadaslar, kadinlar arasi catismalari kategorize etmeyin, sonra neden bize ayirimcilik yapiliyor, siz yapiyorsunuz basta! yapmayin etmeyin.
21. yuzyila donebilir miyiz?
Lutfen ama....

Biz üç elti iyi anlasiyoruz ama ben diğer iki eltimin daha samimi olup beni ikinci planda tutmalarindan rahatsizim biraz belki bunun adi kıskançlık ama ayni samimiyeti keske bana da gösterseler. Beni de kanki gibi görseler daha mutlu olucam

Tatlim annemi ve elticigini anlatmissin sanki..bizim yenge okuz olup ortaklik bitince baya akrepliggini gosterdi

Benim de eltim yok ama yoklugunu aratmayan kaynim var sayilir mi
Bide hakkini yemeyim kv yoklugunu belli etmeyen kayin peder....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…