- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
-
- Konu Sahibi blankspace1
ay gorende ben spora dusman biriyim sanacakA aaa yaniliyorsun, kiloludan kastim obezlik degil, ama ben 40 bedende dahil saglikli görünülebilecegine inaniyorum, daha siki bir cilt, siki kaslar, düzgün durus. Yani bunlar kiloya bakmiyor, saglikli bir görüntüye bagli.
Spor gercekten üzerindeki kiloyu bile bence yola sokuyor bir durus veriyor.
illa 34 beden istemiyor yani, 38 40 a kadar cok güzel sporla desteklenen seksi , fit ve bakimli vucut olabilecegine inaniyorum.
Sarartmak için kremler var gratisteLazeri is bulup calismaya başladıktan sonra yaptirabilirim ancak. Bir de lazer kısır yapıyormuş diyorlar teyzem dedi kafam karıştı. Ailem fırsat buldukca elbise ve eşarp sal alacagiz dediler :) Kol tüylerini sarartabilir miyim doğal yöntemlerle?
ay gorende ben spora dusman biriyim sanacakhahaha ben kendimde spor yapiyorum canim ve benim spor yapmadan 50 kiloluk goruntumle spor yaptigimdaki 55 kilom arasinda o kadar fark varki dedigin gibi. bildigin 50 kiloluk halimden daha fit sekilli vs. kas yagdan daha fit gosteriyor.
bende herkesin görüşüne saygı duyanlara hasretim...Noluyo bir "Bayan"ın medeni halini anlayınca? Genç kızlar kaşlarını aldırınca? Saçını boyatınca?
Size dokunan ne burada? Biz de baskalarına sureklı yorum yapıp karısmayan kendı ısıne bakan ınsanlara oyle hasretiz ki..
Spor benim icin bakimli olmanin ilk sarti.
spor yapmayan vucudun zayif olsa bile bingil bir görüntüsü oluyor.
Sen sporunu yapip bol su ictikce zaten cildin de düzelecektir.
Tabi beraberinde beslenme..
Ek olarak ben ayda en az üc kere banyo sonrasi topuk törpülerim ayaklarimi boydan boya törpülerim daha dogrusu daha yumusak oluyorlar ve de temiz.
28 yasindayim ben de makyaj yapmam, kaslarimi almam, ruj sürerim hafif sadece.
Genc ve dinamik görünüyorum bu sayede.
Ama kaslari almak da insani cok degistiriyor onu söyliyeyim. Ince kasi beyenmiyorum hatta, kendime yakistirmiyorum.
Oluyor oluyor :)zayifsan neden bingil bingil olasin kiz :))
Size birşey sorabilir miyim ?
Bende spor yapmaya başlayacağım da vücudumu sıkılaştırmak istiyorum. Çünkü kilo aldıkça yağ birikti. Spor salonuna gitmeye Zaman'ım yok. Önerebileceğiniz egzersiz vs ya da kanal var mı ? Spor ilk Şart Dediğiniz için sordum.
hani sarkacak et yok demek istiyorumOluyor oluyor :)
Sarkıyor etler spor sıkı tutuyor Vücudu
ok ok kizma :))Kilolu biri fit olamaz dedigin icin yazdim ben de zaten, spora düsmansin demedim, neden gören öyle desin. Neden kilolu da fit buludugumu acikladim sadece
ben de doğallıktan yanayım ve doğal güzellik yöntemleri kesinlikle beslenmeden ve spordan geçiyor
bol bol su için ,eğer alerjiniz yoksa süt ve süt ürünleri, bol bol meyve özellikle kırmızı meyveler yiyin
abur cuburdan kesinlikle uzak durun sivilce vs yapabilir . 3 beyazdan(un,şeker,tuz) uzak durun ya da azaltın makyaja da karşı değilim yapıyorsanız eğer hafif olsun ve organik ürünler kullanmaya çalışın yüzünüzü de doğal sabunlarla yıkayabilirsiniz piyasadaki ürünler hep kimyasal olduğu için zararlı cildi yaşlandırır.
aynen öyle:) evdeki ürünlerle yapılabilecek çok güzel maskeler var hem organik cilde de bir zararı yok hem de o kadar masrafı yok piyasadaki ürünler acayip pahalı oluyorZaten bunlari yapinca cilt makyaji da istemez yüz, isil isil parlar
Ben de kahve icersem telvesiyle peeling yapiyorum, günes kremi kullaniyorum onu da sabunla yikayip cikariyorum, yetersiz bulanlar oluyor hatta o krem cikmazmis ama diger losyonlar da benim icime sinmiyor, mümkünse kimyasali en az tutmaya calisiyorum, sabunla yikadiktan sonra da cok hafif parmak ucumla nemlendirici sürüyorum.
Yüzümde leke ya da sivilce yok, simdilik iyi gidiyor
Giyim için uygun fiyata da güzel giyinebilirsin. Siyah nokta için bantlardan alabilirsin. Hindistan Cevizi yağı evet bazı kişilerde tüylenme yapıyor ama bende yapmadı.Yağ yüzde tuylenme yapmaz mi? Bir de diğer konular için ne tavsiye edersiniz?
aynen öyle:) evdeki ürünlerle yapılabilecek çok güzel maskeler var hem organik cilde de bir zararı yok hem de o kadar masrafı yok piyasadaki ürünler acayip pahalı oluyor
yoğurt bal maskesini çok duydum bal hücrelerii yenilediği için muhtemelen çok iyi gelecektir hazır maskelerde bildiğim kadarıyla asit vs oluyo o yüzden ben cesaret edip kullanamıyorumArada aklima esince yogurt bal maskesi yapiyorum. Ama hazir maskeleri de övüyorlar alip bir denemek de istiyorum ama ise yariyor mu siz ne düsünüyorsunuz?
yoğurt bal maskesini çok duydum bal hücrelerii yenilediği için muhtemelen çok iyi gelecektir hazır maskelerde bildiğim kadarıyla asit vs oluyo o yüzden ben cesaret edip kullanamıyorum
Hindistan Cevizini kaslarima ve kipriklerime sürsem ise yarar mı?Giyim için uygun fiyata da güzel giyinebilirsin. Siyah nokta için bantlardan alabilirsin. Hindistan Cevizi yağı evet bazı kişilerde tüylenme yapıyor ama bende yapmadı.