- 2 Temmuz 2015
- 404
- 147
-
- Konu Sahibi blankspace1
Kuru cildin için Hindistan Cevizi yağı kullanabilirsin. Daha fazla beyazlatmak için de maya maskesi ve pirinç maskesi düşünebilirsin. Doğal yöntemlerden bir de aklıma gelen elma sirkesi ile buhar maskesi. Bu da oldukça cildi patlatıyor.Merhabalar, 2 ay sonra 19 olacağım. Arkadaşlarım güzelsin diyorlar ama ben yine de degismek istiyorum. Yüzüm puruzsuz ama burnumda siyah noktalar var ve yüzümü biraz daha beyazlatmak istiyorum. Ama Peeling vs almiyorum kimyasal oldukları için. Cilt bakımı için eczane kozmetiği kullanıyorum. Cildim kuru dogal seyler kullanmak istiyorum. Arkadaslarım kaşlarını incelt diyorlar bunu nasıl yapabilirim? Tesetturluyum yeni kıyafetler almak istiyorum ama suan maddi durumumuz musait değil.
Bu sene üniversiteye baslayacagim 2 tane dil öğrenmeyi hedefliyorum. Ve fırsat buldukça kitap okuyorum.
Degismek için başka neler yapabilirim?
Yağ yüzde tuylenme yapmaz mi? Bir de diğer konular için ne tavsiye edersiniz?Kuru cildin için Hindistan Cevizi yağı kullanabilirsin. Daha fazla beyazlatmak için de maya maskesi ve pirinç maskesi düşünebilirsin. Doğal yöntemlerden bir de aklıma gelen elma sirkesi ile buhar maskesi. Bu da oldukça cildi patlatıyor.
Kilom iyi epilasyon da yapıyorum ama kol tüylerim için ne önerirsiniz?Yediklerine dikkat edebilirsin kalorisi az olan gıdalar tercih et
Epilasyona başla
Evde kendin de olsa düzenli olarak spor yap
Kaslar için şu aralar kalın kaşlar moda görmeden bşy diyemeyeceğim.
Bol bol kitap oku belgesel izle müze gez
Arkadaşlarınla daha çok vakit geçir.
Internette dil öğrenme kaynakları oluyor onlardan faydalan.
Epilasyonla kol tüyleri de alınıyor diye biliyorumKilom iyi epilasyon da yapıyorum ama kol tüylerim için ne önerirsiniz?
arkadaşlarını değiştir....Merhabalar, 2 ay sonra 19 olacağım. Arkadaşlarım güzelsin diyorlar ama ben yine de degismek istiyorum. Yüzüm puruzsuz ama burnumda siyah noktalar var ve yüzümü biraz daha beyazlatmak istiyorum. Ama Peeling vs almiyorum kimyasal oldukları için. Cilt bakımı için eczane kozmetiği kullanıyorum. Cildim kuru dogal seyler kullanmak istiyorum. Arkadaslarım kaşlarını incelt diyorlar bunu nasıl yapabilirim? Tesetturluyum yeni kıyafetler almak istiyorum ama suan maddi durumumuz musait değil.
Bu sene üniversiteye baslayacagim 2 tane dil öğrenmeyi hedefliyorum. Ve fırsat buldukça kitap okuyorum.
Onlar tavsiye amaçlı soyledilerarkadaşlarını değiştir....
Altın rengi saati geçen ay almıştım suan kolumdaYüzünüz için doğal maske tarifleri bulabilirsiniz
- lekeler ve sivilce kurutma ve daha çok beyazlatma için maya maskesi - pirinç unu maskesi var
- para biriktirip kendinize yeni güzel bir ferace alabilirsiniz söyle çok süslü olmayıp nakışlı olanlar altına güzel bembeyaz bir spor ayakkabı çok hoş olur
- gene çok kapalilik dışına çıkmadan başörtü yapış tarzınızı degistirebilirsiniz ( koca bir topuz yapmadan tabi gene size kalmış ) eğer uzun başörtü yapıyorsanız rengini değiştirin mesela fazla dikkat cekmeyecek bir pudra rengi
-dışarı çıkmadan dış fırçalama beyazlatma işi vee bileklere hafif bir Esans kokusu türüm türüm de kokmayinhafif böyle temizlik gibi iç açıcı kokan esanslar güzel
- bone rengini beyaz kullanmak beyazsa arada bir siyah kullanmak
- kolda ki kıllar için yapıstır çek hazır agdalar var veya epilasyon
- dudaklara yüze ellere müthiş bir bakım Hindistan cevizi yağı
- kasları çok almaya gerek yok daha göze doğru veya kafaya doğru çıkan ayrık otu gibi olan birkaç tanesini alsaniz yeter
-sol kola güzel altın rengi saat yanına gene set halinde satılan bileklik sağ ele küçük bir yüzük evli gini gözükmesin de hoş yüzükleri var
Ay aklıma gelenler bukadar ben böyleyim hepimiz tüm kadinlar güzeliz öpüyorum hepinizi kk☺☺
Üniversitelerin Spor salonları oluyor değil mi? Bir de vücut Peelingi yapmak istiyorum onun için ne önerirsiniz?Konunuzu değişmek istiyorum değil de daha bakımlı olmak istiyorum diye güncelleyin bence. Ayrıca en büyük bakım bana göre beslenme ve spordan geçiyor. Hem cilt hem vücut güzelliği level atlıyor. Spor salonuna yazılabilir ya da yaşadığınız yer uygunsa sabahları bisiklet sürebilir ya da koşu falan yapabilirsiniz.
doğal genç kızlara o kadar hasretizki...hiçbiryerinizi değiştirmeyin bence, en güzel makyaj kibarlık ve güleryüzdür benim için...Merhabalar, 2 ay sonra 19 olacağım. Arkadaşlarım güzelsin diyorlar ama ben yine de degismek istiyorum. Yüzüm puruzsuz ama burnumda siyah noktalar var ve yüzümü biraz daha beyazlatmak istiyorum. Ama Peeling vs almiyorum kimyasal oldukları için. Cilt bakımı için eczane kozmetiği kullanıyorum. Cildim kuru dogal seyler kullanmak istiyorum. Arkadaslarım kaşlarını incelt diyorlar bunu nasıl yapabilirim? Tesetturluyum yeni kıyafetler almak istiyorum ama suan maddi durumumuz musait değil.
Ben kullandım Hindistan cevizi yağı killanma yapmadı tabi her cilt aynı değil badem yağı killanma yapar diye biliyorumAltın rengi saati geçen ay almıştım suan kolumda
Hindistan cevizi yağı tuylenme yapar mı? Nereden bulabilorim? Bir de siyah nokta için ne önerirsiniz?