Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Canım hoş geldin bayram hazırlıkları sebebiyle biraz durgun sayfamız ama canlanır bir iki güne istersen canını sıkan durumları paylaşabilirsin ,destek olmaya çalışırız hep birlikte

Bu kız baytamlık almaya gider. Gelin sizide gotureyim :)
Bana çikolata allllll

Canım hoş geldin bayram hazırlıkları sebebiyle biraz durgun sayfamız ama canlanır bir iki güne istersen canını sıkan durumları paylaşabilirsin ,destek olmaya çalışırız hep birlikte
Teşekkür ederim cnımm.. aslında canımı sıkan şeylerin başında yalnızlık geliyor hem arkadaş hemde sevgili yönünden yalnızım iş dolayısıyla yeni bir şehre taşındım dostlarımı bırakıp geldim belli yaştan sonrada arkadaşlık kurmada zorlanıyorum iş yerinde hiç olmuyor zaten. herkes birilerinden korkar hale gelmiş ve çıkar ilişkisi çok fazla. sosyalleşemediğim içinde dışardan da arkadaşım olamıyor ayrıca 29 yaşındayım ve bırakın evliliği düşünmeyi sevgili adayım bile yok kısmetim kapalımıdır nedir anlayamadım. duaya o kadar çok ihtiyacım varki..

Canım böyle durumlar için Ya Vedud cekiliyordu sanırım :))
Ayrıca yaşınız genç hayatı dolu dolu yaşayın derim pozitif düşünmeye çalışın biz burdayiz hepbirlikte basaracagiz inş.

Cifte kavrulmus lokum var olurmu?

Kuzucum öncelikle hiç stres yapma, 29 yaş çok güzel bir yaş bir kadının kendini tanıdığı, ne istediğini bildiği, kişiliğinin oturmuş olduğu yaş 1. bizimle takıl, 2.kitap okumaya başla 3. Dua et, 4. İnsanlarla iletişim kurmaya başla.
Bütün sırlarımı alacaksınız en sonunda benden hergün sabah kalkınca 400 tane ya vedud çek gül suyuna üfle, o gül suyuyla yüzünü sil,bak gör neler oluyor

Cifte kavrulmus lokum var olurmu?
Yanında orta şekerli bir kahve ve hoş sohbet bir dost varsa tabii ki olur

ayy çok tşk ederiimm.. sizi bulduğuma o kadar mutlu oldum ki:) dedklerini uygulayacağım ve en kısa zamanda bir hakiki gül suyu alacağım :)[

Hatunlar bitmedi mi bayram hazırlığı
Ben işimi gücümü bitirdim, üstüne yeni bi maske deniyorum saçıma
Bıldırcın yumurtası, yarım avokado, susam yağı (ben badem yağı ve yumurta kokusunu alsın diye 8-10 damla biberiye yağı da ekledim). Sürdüm saçıma menemen gibi bekliyorum
Ben de bu bakım olaylarına çok hızlı dönüş yaptım sanki

Kızlarr iyi bayramlar sevdiklerinizle nice mutlu sağlıklı bayramlara canlar

Ayy ya tatlılıktan ölecek bu kız yerim ben senin sırlarını, bende bayramdan sonra denicem insallag, bu zayıflama isine çok taktim bu ara kendime bakim yapmayı ihmal ettim

Çok hoş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…