Canım hoş geldin bayram hazırlıkları sebebiyle biraz durgun sayfamız ama canlanır bir iki günemerhaba arkadaşlar.. Moralim bozuk ve insanlara güvenimi yitirmek üzereyken burayı keşfettim. nasıl mutlu oldum anlatamam.. beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum. yıllardır kendine bakmaya çalışan, ruhunu kirletmemeye özen gösteren bir insan oldum ama hayat şartları ve insanlar sizi o kadar yoruyor ki hiç birşeye güç yetiremez hale geliyorsunuz. burada yeniden doğmak canlanmak istiyorum ve ya hayy diyerek başlamak istiyorum..
Bismillahirramirrahim ya Fettah ya Latif bana güç ve ve lütfunla muamele et..
Bana çikolata allllllBu kız baytamlık almaya gider. Gelin sizide gotureyim :)
Teşekkür ederim cnımm.. aslında canımı sıkan şeylerin başında yalnızlık geliyorCanım hoş geldin bayram hazırlıkları sebebiyle biraz durgun sayfamız ama canlanır bir iki güneistersen canını sıkan durumları paylaşabilirsin ,destek olmaya çalışırız hep birlikte
Canım böyle durumlar için Ya Vedud cekiliyordu sanırım :))Teşekkür ederim cnımm.. aslında canımı sıkan şeylerin başında yalnızlık geliyorhem arkadaş hemde sevgili yönünden yalnızım iş dolayısıyla yeni bir şehre taşındım dostlarımı bırakıp geldim belli yaştan sonrada arkadaşlık kurmada zorlanıyorum iş yerinde hiç olmuyor zaten. herkes birilerinden korkar hale gelmiş ve çıkar ilişkisi çok fazla. sosyalleşemediğim içinde dışardan da arkadaşım olamıyor ayrıca 29 yaşındayım ve bırakın evliliği düşünmeyi sevgili adayım bile yok kısmetim kapalımıdır nedir anlayamadım. duaya o kadar çok ihtiyacım varki..
Cifte kavrulmus lokum var olurmu?Canım hoş geldin bayram hazırlıkları sebebiyle biraz durgun sayfamız ama canlanır bir iki güneistersen canını sıkan durumları paylaşabilirsin ,destek olmaya çalışırız hep birlikte
Bana çikolata allllll
Kuzucum öncelikle hiç stres yapma, 29 yaş çok güzel bir yaşTeşekkür ederim cnımm.. aslında canımı sıkan şeylerin başında yalnızlık geliyorhem arkadaş hemde sevgili yönünden yalnızım iş dolayısıyla yeni bir şehre taşındım dostlarımı bırakıp geldim belli yaştan sonrada arkadaşlık kurmada zorlanıyorum iş yerinde hiç olmuyor zaten. herkes birilerinden korkar hale gelmiş ve çıkar ilişkisi çok fazla. sosyalleşemediğim içinde dışardan da arkadaşım olamıyor ayrıca 29 yaşındayım ve bırakın evliliği düşünmeyi sevgili adayım bile yok kısmetim kapalımıdır nedir anlayamadım. duaya o kadar çok ihtiyacım varki..
Yanında orta şekerli bir kahve ve hoş sohbet bir dost varsa tabii ki olurCifte kavrulmus lokum var olurmu?
Kuzucum öncelikle hiç stres yapma, 29 yaş çok güzel bir yaşbir kadının kendini tanıdığı, ne istediğini bildiği, kişiliğinin oturmuş olduğu yaş 1. bizimle takıl, 2.kitap okumaya başla 3. Dua et, 4. İnsanlarla iletişim kurmaya başla.
Bütün sırlarımı alacaksınız en sonunda bendenhergün sabah kalkınca 400 tane ya vedud çek gül suyuna üfle, o gül suyuyla yüzünü sil,bak gör neler oluyor
/QUOTE]
ayy çok tşk ederdimm.. sizi bulduğuma o kadar mutlu oldum ki:) dedklerini uygulayacağım ve en kısa zamanda bir hakiki gül suyu alacağım :)[
ayy çok tşk ederiimm.. sizi bulduğuma o kadar mutlu oldum ki:) dedklerini uygulayacağım ve en kısa zamanda bir hakiki gül suyu alacağım :)[Kuzucum öncelikle hiç stres yapma, 29 yaş çok güzel bir yaşbir kadının kendini tanıdığı, ne istediğini bildiği, kişiliğinin oturmuş olduğu yaş 1. bizimle takıl, 2.kitap okumaya başla 3. Dua et, 4. İnsanlarla iletişim kurmaya başla.
Bütün sırlarımı alacaksınız en sonunda bendenhergün sabah kalkınca 400 tane ya vedud çek gül suyuna üfle, o gül suyuyla yüzünü sil,bak gör neler oluyor
Yanında orta şekerli bir kahve ve hoş sohbet bir dost varsa tabii ki olur
Aynen valla gelin gelin keşke öyle bir imkanimiz olsa mutluluktan havalara ucariiim
Eveeettt çok güzel olurdu gerçekten yüzyüze konuşmak sohbet edebilmek ama bi bakmışız Rabbim nasip etmiş görüşmüşüz hic belli olmazAynen valla gelin gelin keşke öyle bir imkanimiz olsa mutluluktan havalara ucariiim
Ayy ya tatlılıktan ölecek bu kızKuzucum öncelikle hiç stres yapma, 29 yaş çok güzel bir yaşbir kadının kendini tanıdığı, ne istediğini bildiği, kişiliğinin oturmuş olduğu yaş 1. bizimle takıl, 2.kitap okumaya başla 3. Dua et, 4. İnsanlarla iletişim kurmaya başla.
Yanında orta şekerli bir kahve ve hoş sohbet bir dost varsa tabii ki olur
Çok güzeeeel bir tevafuk olurduEveeettt çok güzel olurdu gerçekten yüzyüze konuşmak sohbet edebilmek ama bi bakmışız Rabbim nasip etmiş görüşmüşüz hic belli olmaz
Ayy ya tatlılıktan ölecek bu kızyerim ben senin sırlarını, bende bayramdan sonra denicem insallag, bu zayıflama isine çok taktim bu ara kendime bakim yapmayı ihmal ettim
Anaaamm kız onu da mı anlatayımkriz yönetimi diye bişey var, nabza göre şerbet vereceksin diyelim ki öfkelendi birden yere bardak fırlatacak değil ya aşırı bir tepkiye yol açmadan önce "kim baktı,... ' baktın kıskanarak ama belli etmeyerek soruyor işveli bi şekilde' yanih öyle işteh herkes bakuyudu bende bişey mi var ki diye düşündüm ' tarzı muhabbete girer,
2.ihtimal, adam sinirlenmeye başlar, sende hemen işine yarayacak şekilde toparlarsın, 'kim bakıyodu' ya işte Nebahat abla, perihan felan hatta sordular sende bir güzellik var hayırdır felan "