Karbonhidratı minimum a indirmek.Lowcarb olur, karatay olur, miami, atkins, dukan, ketojenik hepsi olur.Bol sebze ve yeterli protein.Acil zayıflatmak icin ne öneriniz varsa hepsini bana yazın lütfen
Dur kız etli bişey yapalımYapalımmmm
Pasta olucak mı pastaa ?
Sensiz Parti olur mu beaParti var dediler geldik
Elin boş mu geldin Ahterim partiye ??Parti var dediler geldik
Dur kız etli bişey yapalım
Pastasiz caysiz olur muu
Kop koppp saol canım benide unutmamısSensiz Parti olur mu bea
Şimcik hazırlık yapiciiiz çistak çistak o zaman danss
Tarçınlı elmalı içecek var olur muElin boş mu geldin Ahterim partiye ??
Tarçınlı elmalı içecek var olur mu
Bir adet siyah üsümü kes iç kısmını yuzune iyice yedir. Hepsi bu. İstersen 5 dk bekletebilirsin.Siyah üzümü nasıl suruyosun canim uzum çekirdeği yagi falan mi bildigimiz siyah üzüm mu :) ?
Ooo aramızda ünlü yakınları varKızlar kahve telvesini yapanlar dikkat etsin. Yüzü ince derili olana hiç uygun değil. Cilt zarar görüyor. Cildi kalın olanlar 15 günde bir yapsın. Yanlış anlamayın uzman görüşü bunlar. Şu meşhur arkadaşımın doktorundan aldığım tavsiyeleri ben sizinle paylaşıyorum.
HoşbuldummmmHoş geldin Canım, teşekkürler tavsiyeler için
Canım hoş geldin, kahve telvesi kesinlikle işe yarıyor, selülit tedavisinde de ,teşekkürler tavsiyelerin için
Tatlım hoş geldin elbette katılabilirsinaslında daha hareketli de topigimiz, bu günlerde biraz yogunuz neler yapıyorsunuz anlatın bakalım
Benimde katına ayrılıyordu. Vitaminle alakalıymış. Biotin kullanabilirsiniz.Bende sizden tırnak konusunda yardım almak isterim.Tırnak etlerim kalın ve sert. Sürekli manikür istiyor.Benim manikür bütcem yok. Kendimde bişeyler yapıyorum fakat olmuyor. Ayrıca tırnaklarım sürekli katına ayrılıyor :S
Canım evet vitamin eksikliği ile ilgili o. Hatta tırnak üzerinde beyazlıklar oluşur b6 eksikliği. B12 b1 bunlarada baktır. Tırnak eti için bulaşık elde yıkıyorsan sonrasında yapabilirsin ya da banyo sonrası ya da direkt sıcak suyun içinde beklet ve sonra temizle yapa yapa alışırsınBende sizden tırnak konusunda yardım almak isterim.Tırnak etlerim kalın ve sert. Sürekli manikür istiyor.Benim manikür bütcem yok. Kendimde bişeyler yapıyorum fakat olmuyor. Ayrıca tırnaklarım sürekli katına ayrılıyor :S
Suya Giden Allı Gelin, kibele yorumu güzel, nuray da iyi söylemişKızlar herkes sevdiği bir ya da iki türküyü yazabilir mien sevdiğiniz olsun