Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Suya Giden Allı Gelin, kibele yorumu güzel, nuray da iyi söylemiş
Neşet Ertaş Aldın Aklım Bir Bakışta
Süper, o kadar çok sevdiğim türkü var ki bi tanesi 'cahildim dünyanın rengine kandım' neşet ertaş çok severim bu arada

saclarini taramisin sari renge boyamissin cok severim birde igdeler göverdi mi (tin tin) zara güzel söyler..
Hüseyin turan da güzel söylüyor mesela merdo, bahçada yeşil çınar çok güzel, Mihriban çok güzel :ıslık:

Bahcada yeşil çınar boyun boyuma uyar ben seni gizli sevdim bilmedim alem duyar, çok tatlı yaaa :KK22:

doğru biliyorsun canım ben de yazacaktım, Türk sanat müziği.
Teşekkür ederim canım :) sen de ilgilisin anladığım kadarıyla

Koro da olan bi arkadaşım göndermiş çok güzel söylemişler. Orjinalini bilemiycem, olabilir :)
Ben de üniversitede türk sanat müziği korosundaydım da sanat yaşasın diye dedelerle söylüyordum :halay:

Burası çok güzel olmuş oturdum tek tek okudum dualarınızı da Allah kabul etsin inşallah
Amin canım hoş geldin teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğun için:KK28:

Teşekkür ederim canım :) sen de ilgilisin anladığım kadarıyla

Ben de üniversitede türk sanat müziği korosundaydım da sanat yaşasın diye dedelerle söylüyordum :halay:

Amin canım hoş geldin teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğun için:KK28:
Türk sanat müziğinin klasiklerini severim canım. Türküleri de severim.

Kesinlikle çok güzeller Canım:)
Karlı dağlar kara bulut içinde, bu da çok güzel bir türkü
bugün türkülerden gidiyorsun anlaşılan, açıp dinliyorum şimdi.:KK53::KK53:
ahhh türküler, eskiler, var mı onlardaki duygu şimdiki şarkılarda, herbirinin ayrı anlamı, ayrı bir yaşanmışlığı var.

bugün türkülerden gidiyorsun anlaşılan, açıp dinliyorum şimdi.:KK53::KK53:
ahhh türküler, eskiler, var mı onlardaki duygu şimdiki şarkılarda, herbirinin ayrı anlamı, ayrı bir yaşanmışlığı var.
Türkü seven insandan korkulmaz derler, kötülük düşünmez çünkü :KK66: kesinlikle öyle güzeller ki kimi muzur bir aşık kimi dertli kimi yalnız kimi dostlar meclisinde ..her birinin ayrı hikayesi var En Büyük TÜRKİYE

ah yalan dünya da çok güzel canım.
müthiş gerçekten ben de çok severim

Kızlar mazi kalbimde bir yaradir i çok seviyorum sanat müziği ama olsun çok hoş tavsiye ederim :)
:KK9:nazende sevgilim i de bi dinleyin o da çok güzel sanat müziği olarak:KK66:

merhaba arkadaşlar.. Moralim bozuk ve insanlara güvenimi yitirmek üzereyken burayı keşfettim. nasıl mutlu oldum anlatamam.. beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum. yıllardır kendine bakmaya çalışan, ruhunu kirletmemeye özen gösteren bir insan oldum ama hayat şartları ve insanlar sizi o kadar yoruyor ki hiç birşeye güç yetiremez hale geliyorsunuz. burada yeniden doğmak canlanmak istiyorum ve ya hayy diyerek başlamak istiyorum..
Bismillahirramirrahim ya Fettah ya Latif bana güç ve ve lütfunla muamele et..

X