Teşekkürler tatlım:)Çok hoş :)
Saça iyi geldiğini biliyordum ama yüz için bilmiyordum ,teşekkürler Canım benim hoş geldin aramızaMerhabalar bebek şampuanı ile yüzü yıkamak da cilde iyi geliyor :)
Kızz ne depresyonuGünaydin canlar.. Hepinizin Bayramini kutluyor, en güzel sekilde gecirmenizi, sevdikleriniz ile güzel bir sekilde degerlendirmenizi dilerim.. Zaman akip gidiyor, öyle veya böyle.. Geriye bakildiginda ne kalp kirmaya ne kötu söz etmeye hicte gerek yokmus diyor insan.. Elbette birtürlü hatirlanacagiz, bunu iyi veya kötü olarak anilmasi bizim elimizde...
Ayyyyyy.. Depresyona bagladim yine... Siz bana bakmayin canlar.. Öpüldünüz kocaman
Merhabalar bebek şampuanı ile yüzü yıkamak da cilde iyi geliyor :)
Ama ilk benle buluş olur muKuzucuklarımm bayramınız kutlu olsungele giden arayan msj atan bitmedi bi giremedim buraya, ne alemdesiniz birgün hepinizle buluşacağım
Oyy Canım benimAma ilk benle buluş olur mu
Günaydın. Geç oldu ama bayramınız mübarek olsun. Yoğunluktan bakim yapamadim.Kaşlarim çok çıkmış ben bi koşu kuaföre gideyim :)
Kızlar selam bu ara işler bitmedi çocuğun okul işleri bayram alışverişi bayram ziyaretleri derken kısacası hayırlı bayramlar hepinize
Ben de özledim hepiniziiÖzlemişim valla buraları
Valla ben de duaları özledim.. çok boş hissediyorum böyle kendimiBen de özledim hepiniziiben de kendim gitcem okula, onun telaşesi, bayram gelen giden.. ama dua etmeyi de özledim
İstanbulda canlısı sen nerde yaşıyorsunOyy Canım benimhangi ilde yaşıyorsun
Pardon canısı yazcaktımİstanbulda canlısı sen nerde yaşıyorsun
Canım salatı tefriciye ye başlayalım mıValla ben de duaları özledim.. çok boş hissediyorum böyle kendimi
Valla almak gerek de biraz saldım kendimiEveet sıradaki duamıza karar verip yarın akşam sahalara hızlı dönüş yapalım, pazartesi işe-okula gidecekler de bakım takvimi başlatsın. Pazartesiye kadar kendimi kampa alıyorum her konuda
Gel Canım burda kaynatıyoruz yardımlasıyoruz, herşey var, memnuniyetle dinleriz seni deslm kızlar...
biraz okudum ama forumun gidişatı nasıl..
hala değişimin,gelişimin,güzelleşmenin adresimi ???
bende başınızı ağrıtmak isterim
Ankara'da ve kastamonu'da Canım,Pardon canısı yazcaktım
Canım badem yağı kullandın mı o besliyorkızlar bişey sorucam
benim kaşlarım kalın gibi görünse de maalesef dökülmeler var ve boşluklar oluştu..yıllardır da düzelmedi..şimdi size sorum,kaşlara kalem değilde hani far gibi bişeyler var ( makyaj bilgim sıfır) bileniniz var mı acaba?ondan kullanmayı düşünüyorum..hiç olmazsa düzgün bi görünüm sağlar diye umut ediyorum :) kullanan yada denyimli olan varsa bana,ne alayım,hangi marka falan ( bir de ben makyaj yapmadığım için normalde,her ürün iyi gelmiyor,avon falan filan bunlara alerjim var) fiyat aralıkları..vs hakkında azcık bilgi verirse süper olur
Canım salatı tefriciye ye başlayalım mı
Valla almak gerek de biraz saldım kendimi
Gel Canım burda kaynatıyoruz yardımlasıyoruz, herşey var, memnuniyetle dinleriz seni de
Ankara'da ve kastamonu'da Canım,en canlısından
Canım badem yağı kullandın mı o besliyor