Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Günaydin canlar.. Hepinizin Bayramini kutluyor, en güzel sekilde gecirmenizi, sevdikleriniz ile güzel bir sekilde degerlendirmenizi dilerim.. Zaman akip gidiyor, öyle veya böyle.. Geriye bakildiginda ne kalp kirmaya ne kötu söz etmeye hicte gerek yokmus diyor insan.. Elbette birtürlü hatirlanacagiz, bunu iyi veya kötü olarak anilmasi bizim elimizde...
Ayyyyyy.. Depresyona bagladim yine... Siz bana bakmayin canlar.. Öpüldünüz kocaman :KK36:

Günaydin canlar.. Hepinizin Bayramini kutluyor, en güzel sekilde gecirmenizi, sevdikleriniz ile güzel bir sekilde degerlendirmenizi dilerim.. Zaman akip gidiyor, öyle veya böyle.. Geriye bakildiginda ne kalp kirmaya ne kötu söz etmeye hicte gerek yokmus diyor insan.. Elbette birtürlü hatirlanacagiz, bunu iyi veya kötü olarak anilmasi bizim elimizde...
Ayyyyyy.. Depresyona bagladim yine... Siz bana bakmayin canlar.. Öpüldünüz kocaman :KK36:
Kızz ne depresyonu :KK67: mutlu ol bakıyım :KK71: hep olumlu düşün, güzel düşün güzel olsun:KK37:

Kızlar selam bu ara işler bitmedi çocuğun okul işleri bayram alışverişi bayram ziyaretleri derken kısacası hayırlı bayramlar hepinize:KK19::KK200:

:KK15:

Eveet sıradaki duamıza karar verip yarın akşam sahalara hızlı dönüş yapalım, pazartesi işe-okula gidecekler de bakım takvimi başlatsın. Pazartesiye kadar kendimi kampa alıyorum her konuda:KK66::KK31:

slm kızlar...
biraz okudum ama forumun gidişatı nasıl..
hala değişimin,gelişimin,güzelleşmenin adresimi ???
bende başınızı ağrıtmak isterim :KK43:

kızlar bişey sorucam
benim kaşlarım kalın gibi görünse de maalesef dökülmeler var ve boşluklar oluştu..yıllardır da düzelmedi..şimdi size sorum,kaşlara kalem değilde hani far gibi bişeyler var ( makyaj bilgim sıfır :KK70: ) bileniniz var mı acaba?ondan kullanmayı düşünüyorum..hiç olmazsa düzgün bi görünüm sağlar diye umut ediyorum :) kullanan yada denyimli olan varsa bana,ne alayım,hangi marka falan ( bir de ben makyaj yapmadığım için normalde,her ürün iyi gelmiyor,avon falan filan bunlara alerjim var) fiyat aralıkları..vs hakkında azcık bilgi verirse süper olur :KK66:

Valla ben de duaları özledim.. çok boş hissediyorum böyle kendimi
Canım salatı tefriciye ye başlayalım mı

Eveet sıradaki duamıza karar verip yarın akşam sahalara hızlı dönüş yapalım, pazartesi işe-okula gidecekler de bakım takvimi başlatsın. Pazartesiye kadar kendimi kampa alıyorum her konuda:KK66::KK31:
Valla almak gerek de biraz saldım kendimi

slm kızlar...
biraz okudum ama forumun gidişatı nasıl..
hala değişimin,gelişimin,güzelleşmenin adresimi ???
bende başınızı ağrıtmak isterim :KK43:
Gel Canım burda kaynatıyoruz yardımlasıyoruz, herşey var, memnuniyetle dinleriz seni de

Pardon canısı yazcaktım:-)
Ankara'da ve kastamonu'da Canım, :halay:en canlısından

kızlar bişey sorucam
benim kaşlarım kalın gibi görünse de maalesef dökülmeler var ve boşluklar oluştu..yıllardır da düzelmedi..şimdi size sorum,kaşlara kalem değilde hani far gibi bişeyler var ( makyaj bilgim sıfır :KK70: ) bileniniz var mı acaba?ondan kullanmayı düşünüyorum..hiç olmazsa düzgün bi görünüm sağlar diye umut ediyorum :) kullanan yada denyimli olan varsa bana,ne alayım,hangi marka falan ( bir de ben makyaj yapmadığım için normalde,her ürün iyi gelmiyor,avon falan filan bunlara alerjim var) fiyat aralıkları..vs hakkında azcık bilgi verirse süper olur :KK66:
Canım badem yağı kullandın mı o besliyor

Canım salatı tefriciye ye başlayalım mı

Valla almak gerek de biraz saldım kendimi

Gel Canım burda kaynatıyoruz yardımlasıyoruz, herşey var, memnuniyetle dinleriz seni de

Ankara'da ve kastamonu'da Canım, :halay:en canlısından

Canım badem yağı kullandın mı o besliyor

Oooo ankarada yasıyorsan goruselim yaaa:KK49:
Bilmem ablacım sen bilirsin neye başlanacaksa başlayalım:kk77:

Bisquits Bisquits hiç denemedim cnm..sadece badem yağı mı süreyim?ama o kaş farından almayı düşünüyorum kaşlarım çok dağınık görünüyor :KK70: çok bakımsızım yahu

X