Süper, o kadar çok sevdiğim türkü var ki bi tanesi 'cahildim dünyanın rengine kandım' neşet ertaş çok severim bu aradaSuya Giden Allı Gelin, kibele yorumu güzel, nuray da iyi söylemiş
Neşet Ertaş Aldın Aklım Bir Bakışta
saclarini taramisin sari renge boyamissin cok severim birde igdeler göverdi mi (tin tin) zara güzel söyler..Kızlar herkes sevdiği bir ya da iki türküyü yazabilir mien sevdiğiniz olsun
Hüseyin turan da güzel söylüyor mesela merdo, bahçada yeşil çınar çok güzel, Mihriban çok güzelsaclarini taramisin sari renge boyamissin cok severim birde igdeler göverdi mi (tin tin) zara güzel söyler..
bu türk sanat müziğiydi sanki türkü değil de ama yanlış biliyor da olabilirimBir kızıl Gonca'ya benzer dudağın
doğru biliyorsun canım ben de yazacaktım, Türk sanat müziği.bu türk sanat müziğiydi sanki türkü değil de ama yanlış biliyor da olabilirim
Koro da olan bi arkadaşım göndermiş çok güzel söylemişler. Orjinalini bilemiycem, olabilir :)bu türk sanat müziğiydi sanki türkü değil de ama yanlış biliyor da olabilirim
Teşekkür ederim canım :) sen de ilgilisin anladığım kadarıyladoğru biliyorsun canım ben de yazacaktım, Türk sanat müziği.
Ben de üniversitede türk sanat müziği korosundaydım da sanat yaşasın diye dedelerle söylüyordumKoro da olan bi arkadaşım göndermiş çok güzel söylemişler. Orjinalini bilemiycem, olabilir :)
Amin canım hoş geldin teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğun içinBurası çok güzel olmuş oturdum tek tek okudum dualarınızı da Allah kabul etsin inşallah
Türk sanat müziğinin klasiklerini severim canım. Türküleri de severim.Teşekkür ederim canım :) sen de ilgilisin anladığım kadarıyla
Ben de üniversitede türk sanat müziği korosundaydım da sanat yaşasın diye dedelerle söylüyordum
Amin canım hoş geldin teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğun için
Kesinlikle çok güzeller Canım:)Türk sanat müziğinin klasiklerini severim canım. Türküleri de severim.
bugün türkülerden gidiyorsun anlaşılan, açıp dinliyorum şimdi.Kesinlikle çok güzeller Canım:)
Karlı dağlar kara bulut içinde, bu da çok güzel bir türkü
Türkü seven insandan korkulmaz derler, kötülük düşünmez çünkübugün türkülerden gidiyorsun anlaşılan, açıp dinliyorum şimdi.
ahhh türküler, eskiler, var mı onlardaki duygu şimdiki şarkılarda, herbirinin ayrı anlamı, ayrı bir yaşanmışlığı var.
müthiş gerçekten ben de çok severimah yalan dünya da çok güzel canım.
Kızlar mazi kalbimde bir yaradir i çok seviyorum sanat müziği ama olsun çok hoş tavsiye ederim :)