- 27 Ağustos 2014
- 927
- 738
Ya sen neden bu kadar iyisin. Şapşalmısın balmısın börekmisin nesiinnnKızz sen bunalımdasın diye ilk sıraya yazdım senikaç gün tatildesin, o süre boyunca ben okurum senin yerinede
Amin canım cümlemizden razı olsun, hepimizin yüzünü güldürsün inşallah, oğluşuna da öpücüklerSağolasın canım benim Rabbim senden binlerce kez razı olsun ❤
Allah tatlı yaratmış n'apayımYa sen neden bu kadar iyisin. Şapşalmısın balmısın börekmisin nesiinnn
Yok normalde kaçırmam hiç biliyosun seve seve katılırım
1 hafta yokum abliiiişim
Hahahahahaha balım diyimmmmAllah tatlı yaratmış n'apayımhem ablaya şapşal denmez Allah taş yapar tamam ne zaman gideceksin ,ben o süreç boyunca okurum senin yerinede, aramızda olmanı istiyorum
Amin aminn ne güzel dualar ediyosun, Allah misliyle sana nasip etsinHahahahahaha balım diyimmmm
Allah razı olsun senden ablacım. Kalbinin güzelliği gibi güpppgüzeeell bir ömrün olsun.
Kalbinin ekmeğini ye inşallah
Hoş geldin tatlım:)Bende varım kızlar duaya :)
Hosbuldum canımHoş geldin tatlım:)
Amin canım benim amin sağolasın, Rabbim binlerce kez razı olsunoğlumun güzel teyzeleri iyi ki varsınız
27 ya,da 28. Sayfada tatlımDua listesi nerde ben göremedim
İnşallah canım çünkü bunu yaparsam hayatımdaki herşey güzellesecekmis gibi geliyo onun için sabırsızlanıyorumCanım listedeki herkes onaylamadı henüz o yüzden bekledik ama kesin katılanları belirleyip yeni liste yaparız başlarız yarın inşallah
Sen bana takıl, evelAllah düzelir hayatınİnşallah canım çünkü bunu yaparsam hayatımdaki herşey güzellesecekmis gibi geliyo onun için sabırsızlanıyorum
Canımyarinmi basliyoz?? Ben 2000 Ya Vedud, 2000 Ya Rafi okudum bilem.. cokmu aceleci davrandim.. ??
Ondan şüphem yok zatenKızlar 13 kişi katılıyor bu durumda
Sen bana takıl, evelAllah düzelir hayatın
Ondan şüphem yok zaten