Ya canım arkadaşım ne güzel konuşuyorsun sen boyle ya...inşallah okudukça bizim için de güzellikler olur,biz hic ayrılmayalım seninle olur mu?Yapabilirsin tatlımemin ol çok sürmüyor, hem bebeğin için de iyi olur ya vedud sevgi esmasıdır, bütün yaratılan ve yüce Yaradan sana sevgiyle ve saygıyla bakacak bebeğinin yüzüne de üfle hatta okuyunca ya Rafi ise düşmüşleri ,zor durumda olanları, depresyonda olanları, işlerin içinden çıkamayanları ,terfi alamayan, haksızlığa uğrayanları manen ve maddi olarak düşenleri bulundukları durumdan kurtaran esmadır ve bu iki esma da biraz daha özel bi de Kuddüs ,sırayla hepsini yaşayalım inşallah
Sağolasın canım benim Allah razı olsun, hepsini tek tek açılamışsın hakkını helal et ❤Yapabilirsin tatlımemin ol çok sürmüyor, hem bebeğin için de iyi olur ya vedud sevgi esmasıdır, bütün yaratılan ve yüce Yaradan sana sevgiyle ve saygıyla bakacak bebeğinin yüzüne de üfle hatta okuyunca ya Rafi ise düşmüşleri ,zor durumda olanları, depresyonda olanları, işlerin içinden çıkamayanları ,terfi alamayan, haksızlığa uğrayanları manen ve maddi olarak düşenleri bulundukları durumdan kurtaran esmadır ve bu iki esma da biraz daha özel bi de Kuddüs ,sırayla hepsini yaşayalım inşallah
ALLAH RAZI OLSUN sizdenKızlar yetiştiremeyen olursa okuyanlar yardımcı olur yani kendi adıma konusim ben yardımcı olurum yeter ki birlik beraberlik olsun
Vallahi allah razı olsun canım, normalde hızlı okurum da işte bebeğim çok küçük ve fazla huysuz onun için korktum biraz.Kızlar yetiştiremeyen olursa okuyanlar yardımcı olur yani kendi adıma konusim ben yardımcı olurum yeter ki birlik beraberlik olsun
Estafurullah Canım benim o senin güzel yorumunYa canım arkadaşım ne güzel konuşuyorsun sen boyle ya...inşallah okudukça bizim için de güzellikler olur,biz hic ayrılmayalım seninle olur mu?
Hayır kuzucum 2.000 ya Rafi, 2.000 ya vedud yani toplamda 4.000Hergün günlük 400tane mi cekecegiz?
Estafurullah Canım asıl ben sizlere teşekkür ederim bana yarenlik ediyorsunuz@Bisquits çok teşekkürler
İNŞALLAH ne dilersek hayırlısı ile gerçek olsun
Çok vaktim yok ,aslında hiç yok ama bunu yapmak istiyorum.
Şu anda zaten öyle böyle değil,tahmin edemezsiniz bile.
Çok ama çok ihtiyacım var dualara anlatamam...
Seviyorum kız seniKızlar yetiştiremeyen olursa okuyanlar yardımcı olur yani kendi adıma konusim ben yardımcı olurum yeter ki birlik beraberlik olsun
Tatlım sen hiç tasalanma, öyle güzel oluyor ki, birimiz yetistirememiş oluyoruzSağolasın canım benim Allah razı olsun, hepsini tek tek açılamışsın hakkını helal et ❤
Aslında çabuk okurum da işte bebeğim çok küçük ve fazla huysuz olunca korkuyorum, ama Allah'ın izniyle okurum canım benim :)
OyyyVallahi allah razı olsun canım, normalde hızlı okurum da işte bebeğim çok küçük ve fazla huysuz onun için korktum biraz.
Rabbim senin gibi guzel insanların sayısını arttırsın inşallah
Senden de caniiimALLAH RAZI OLSUN sizden
Bende senii ballllEstafurullah Canım benim o senin güzel yorumunAllah esirgesin, neden ayrılalım
Hayır kuzucum 2.000 ya Rafi, 2.000 ya vedud yani toplamda 4.000
Estafurullah Canım asıl ben sizlere teşekkür ederim bana yarenlik ediyorsunuzinşallah tatlım sen Allah de ötesini bırak sen yeter ki zikir etmek iste Allah zamanı veriyor, ben sınava geç kalıyordum, neyse özelden anlatırım isterseniz, çok da ifşa etmeyim
Seviyorum kız seni
Tatlım sen hiç tasalanma, öyle güzel oluyor ki, birimiz yetistirememiş oluyoruzbitiren ve musait olanlar son dakikaya kadar elbirliğiyle bitirmeye çalışıyoruz felan
AEstafurullah Canım benim o senin güzel yorumunAllah esirgesin, neden ayrılalım
Estafurullah Canım asıl ben sizlere teşekkür ederim bana yarenlik ediyorsunuzinşallah tatlım sen Allah de ötesini bırak sen yeter ki zikir etmek iste Allah zamanı veriyor, ben sınava geç kalıyordum, neyse özelden anlatırım isterseniz, çok da ifşa etmeyim
Seviyorum kız seni
Tatlım sen hiç tasalanma, öyle güzel oluyor ki, birimiz yetistirememiş oluyoruzbitiren ve musait olanlar son dakikaya kadar elbirliğiyle bitirmeye çalışıyoruz felan
Amin canım inşallahBende senii ballll
Büyük ihtimalle yarindir canim ama genede.Canım ne zaman başlıyoruz okumays
Canım listedeki herkes onaylamadı henüz o yüzden bekledik ama kesin katılanları belirleyip yeni liste yaparız başlarız yarın inşallahCanım ne zaman başlıyoruz okumays
Haftasonu tatile gidiyorum abla ben. KatılamayabilirimCanım listedeki herkes onaylamadı henüz o yüzden bekledik ama kesin katılanları belirleyip yeni liste yaparız başlarız yarın inşallah
Amin canım benim amin sağolasın, Rabbim binlerce kez razı olsunOyyy
Ne demek hayatım
Rabbim hepimizi çok güzel insanlarla karsilastirsin sizlerden de çok çok razı olsun
Sen yakisikliyla ilgilen teyzeleri olarak sizi zorda koymak istemeyiz
Sağolasın canım benim Rabbim senden binlerce kez razı olsun ❤Estafurullah Canım benim o senin güzel yorumunAllah esirgesin, neden ayrılalım
Seviyorum kız seni
Kızz sen bunalımdasın diye ilk sıraya yazdım seniHaftasonu tatile gidiyorum abla ben. Katılamayabilirim