Pardon bir de genel şeyler eklemek istiyorum
Güçlü ve rahat olmak istiyorum
Kendi kararlarını vermek
Ailem ve cevrem tarafından yonlendirikmemek
Tek elle zor yazıyorum da, bebeğimi sallıyorum
İnsanlar gülüp geçsem belli etmesem de beni sinir etmek icin bir çok şey yapıyor
Örneğin, ben cidden cimri diilim, haftasonu başka illere bile gidip gezeriz, yeriz içeriz, işyerinde de evim yakın olmasina rağmen en iyi yemekleri yerim, alırım, olması gerekenler bunlar da.anlatma sebebim harcamayan değilim,kendileri evleri çok uzak,yine de evden getirir, ben ömrümde getirmedim, ben bı kere getirsem düşünemiyorum, o zaman ben onlara espiri yapayım cimri tarzı , karışık oldu kusura bakmayın,iyi anlatırım normalde ama zor yazıyorum,yazmak istiyorum çünkü....
Ben de kendime güvenerek istediklerimi yapmak istiyorum, karıştırmak istemiyorum hayatıma.
Başka örnek, kız kardeşim dışarda su kadar para vermiş kahvaltı yapmış,ailem bana laf arası sohbet tadında anlatıyor,tasdikler gibi,ama ben ağzıma alıp da şunu yedim,bunu yedim,şunu harcadım diyemem, karışırlar,bir şey dediğimde de "yok yavrum istediğini harca biz karışmayız" başka örnek, kardeşim marketten 50 kuruşluk bez alıyormuş çocuğuna, onu söylüyolar bana,ya banane dimi,ben Primanin en iyi modelini alıyorum ismini vermiyim,iyi de benim isteğim bu, açıklama yapmak zorunda değilim,ama öyle duruma getiriyorlar ki sinirden tartışmaya başlıyorum, herkesin para harcadigi alan farklı , gelirken marketten birsyler alırım, başlar ailemden biri şu zararlı, bu böyle,size ne offf içimden diyorum,ya iyilik için bile olsa istemiyorum yonlendirilmek, güçsüz durdugum için yapıyorlar. Başka örnek, geçen gün kahvaltı tabağıma yumurtayı soydum, kabuklar orada ya,babam hemen annemden başka tabak istedi,ya sanane kardeşim,güya bana iyilik ediyor, ben kabuklu tabakta kahvaltı yapmak istiyorum. Başka örnek, eşimin yanında nadir de olsa "hadi hadi çabuk,sallanma" gibi cümleler kuruyor,yine rencide olup belli etmiyorum, kardeşime de yapsana eşinin yanında, tövbe tövbe, başka örnek, kızım dün baya ağladı, yerlere atıyor kendini ilk kez,her çocuk donemsel yapar da, ben çocuğumu sakinleştirmek için tamam kızım tamam diyorum işte, çabalıyorum,annem de,sen tamam tamam deme,içeri git vb,iyi de ona da mı ksrisiyorsunuz dedim,geçen gün kızımı babam balkona kapadı, annem hemen aldı,ben içerdeyim,içeri gidip de yavruma sarilamadim,niye,babamin korkusundan, hemen sarılma,dediğini yapma diyecek, korkudan içerde dizlerimi dövdüm ki gidip babama kızmayim,sıktım kendimi, babam da torununu çok seviyor ama mizmizlik veya yaramazliga anca anne baba tahammül edebiliyor işte,ki balkona koyma cezası asla veremez kimse,anneme dedim, bağırıyor tamam gikimi çıkaramıyor um ama öyle balkon cezası bilmem ne asla olmaz dedim,2 yaşını doldurmayan çocuga öyle kizilmaz bile,Allah bile günah yazmıyor çocuğa,anlamamasi da normal çocuğun,3 yaş üzeri diil ki... Çok uzun yazdım kusura bakmayın, ben artık bardağa gelecek son damlaya bile tahammül edemiyorum, şu güzel hayatı,sağlıkla, neşeyle çocuklarımla mutlu mutlu yaşamak istiyorum, yönlendirilmeden,dimdik ayakta , son bir örnek, geçen gün internette n yetiştirmedim markette n bez aldım,babam ikidir fiyatını soruyor,güya iyiliğim için,ya kırk yılda bir kaziklaniyorum mecbur napayım, bana diyo ki Akakçe ve cimriden en ucuzuna bakıyorum ben diyo,evet baba ben de ikisine hatta Google dan ayrı araştırma da yaptım diyorum,eve geliyoruz hâlâ bana,bak şu kadar bez şu kadar fiyat,sen kaça aldin?? Ben içimden sinir küpü,ona karsi sessiz şekilde sakince cevap veriyorum,