Merhabalaaarrrr
son yazıma güncelleme yapmaya geldim. Açıkcası üstümdeki ağırlıktan yavas yavas kurtuluyorum daha iyiyim. esyalarımın yerini değiştirdim ayrı bir enerji verdi bana oldum olası zaten en sevdiğim şeydir odamın, evin şeklini değiştirmek. meditasyon yapıyorum akşamları, çok hoş hissettiriyor rahatlıyorum, onun haricinde bilgisayarımın not defteri bölümünden asla kopamıyorum. Yazmanın verdiği mutluluk ve huzur bambaşka, işte beni dinlendiren şey bu, bos bırakamıyorum orayı, kimsenin görmediği kişisel blogum gibi. Bunu yaparken çoğu zaman klasik piyano muziği açıyorum ohh değmeyin keyfime..
Ayrıca
nelluniverso 'ın bugün bir yorumunda Nurdoğan Arkış'ın videolarını önerdiği gördüm hemen açtım ve bu saate kadar asla kopamadım, o kadar iyi hissettirdi ki çoğu şeyde farkındalık kazandırdı. Ve yeni bir karar vermemi sağladı. çok tesekkür ederim size, yorumlarınızı zaten denk geldikce çok severek takip ediyorum, okuyorum. Tavsiyeleriniz bir hayli değerli benim için.
Bundan sonra tv izlemeyi en minimum seviyeye indireceğim ve zamanla da tamamen hayatımdan çıkarmayı hedefliyorum. Farkettim ki ben de , o duvarda asılı kara kutu kadar bomboş bir hale dönüşmeye başlamışım. Bu kadar okuyorum arastırıyorum vakit harcıyorum eee? bunlar nereye gidiyor.. Resmen aptal saptal reklam muzikleri beynimde yer tutarken, emek verdiğim tüm bilgiler hiç olmaya başlamış. Kendime yapabileceğim en büyük kötülük bu... Birde sonuca değil sürece odaklanmaya çalışacağım artık , kendime koyduğum ufak hedeflerim bunlar.
Eh herzamanki gibi yine uzun oldu, okuyan olurmu bilmem fakat minik bir ricam olacak, kitap önerisi istiyorum sizden özellikle kişisel gelişim hakkında. Acıkçası Esra Ezmeci'nin kitaplarını düşündüm fakat soru işaretleri var kafamda, siz ne düşünüyosunuz bu kitap serisi hakkında?