Değişik oda arkadaşım :)

Canim oncelikle bi sakinlesmeni tavsiye ediyorum sana

Bak ben gercekten okuyamadim. Ve okumayi da seven bi insanim en az senin kadar emin ol. Forumda genellikle dolu dolu onlarca paragraf yazilmaz. Konun cok duragan. Donup dolasip ayni seyleri anlatiyormus gibi. E haliyle sikici olabiliyor.

Eger yersiz alinganligini bi kenara birakirdan anlayacaksin, tavirli okumana gerek yok yazdiklarimi. Sana o yetecek aklin daha cok olmasi adina soyledim. Yani biraz daha kisa tutarsan daha cok kisi okur daha fazla yorum yapar minvalinde.

Ah şiştim.

Son düzenleme:
Bnce hic takma 3 ay kalmis bosver sende onun yaptigi gibi yap o nasil davraniyosa sende o sekilde davran..

Bence dışlamak için de yapmıyor
Bunlar tuhaf tiplerin klasik hareketleri

Odada bizle hiçbir şekilde konuşmayan bir kız vardı
Bazen kendi kendine ortaya laf atardı
Bazen sanki çok samimiymisiz gibi gelir sarılırdı falan
Örnekler çoğaltılabilir :)

Keşke okuyamadım bilmem ne falan diyeceğine konunun durağanlığını ilk mesajında ifade etseydin. Sen tavırlı yazarsan ben de o şekilde cevaplarım. Okuyamadım, şiştim falan diyorsun. Bir yılı aşkın zamandır forumdayım ve genel anlamda nasıl paragraflar yazıldığını ben de biliyorum. Ben okuyanlar için yazdım, üşenip okumayan için değil. Okumadım, çok uzun, ah şiştim falan gibi tavırlarda yazıp da nasıl bir tepki bekliyorsun o da ayrı bir konu. Üstüne basa basa yazdım çoğu şeyi, okumak isteyen için. Bunu daha düzgün ifade etmek senin elindeyken etmemeyi tercih etmiştin. Sıkıcı olabilir, geyik konusu değil sonuçta bu. Neyse, konum sabote oluyor.

Okul bitiyor, siz hala oda arkadaşım diyorsunuz.
Keyfini çıkarın ve hiç takılmayın bence.

Daha ne cinsleri iş hayatında burnunun dibinde olacaklar, Oda arkadaşınızı aratırlar size.

Ayrıca sizi hatırlıyorum Bankacı olmak istiyordunuz değil mi.?
Bence artık başvurulara odaklanın.
Şimdiden mezuniyetinizi tebrik ederim

şiştikce şişiyorum.

Herneyse canim sana hayatinda basarilar diliyorum.

Bizde yazdık cevap alamadık demek ki ilaki kırıcı yorum yazan cevap alıyor bunu anlaş oldum

Gelmiş buraya, şiştim de şiştim. Bana ne peki bundan? Okumazsın olur biter. Sabote etmeye yer arıyorlar. Polemiğe girince para mı veriyorlar acaba?

Bizde yazdık cevap alamadık demek ki ilaki kırıcı yorum yazan cevap alıyor bunu anlaş oldum
Çok özür diliyorum, elimde telefon kantinde bir de tost sırasındayım, sizin yazınızı göremedim bile henüz. Odaya çıkınca bilgisayardan yazacağım hemen. Ona cevap verdim çünkü biri benimle uğraşınca ben de onunla uğraşıyorum. Çok yanlış yapıyorum aslında, sabote edene prim vererek...

Ne cok kafana takmışsın bu gerekiz kişiyi.
Ben senin yerinde olsam o sana nasıl davraniyosa sende öyle davranmalısın. Hatta biraz daha abart ki anlasın nasıl bi duygu olduğunu..

bazı ınsanlar boyledır
aranızdakı elektrık tutmamıs
bırazda komplekslı gordum ben o arkadası
bence ona onun gıbı davran derım sen yeterınce ıyı nıyet ve sabır gstermıssın bundan sonra o ıyı nıyetın senın degerını dusurur

Yurt geçici asıl hayat bundan sonra başlıyor ne iğrenç insanlarla tanışacaksın iş hayatında arkdaşlar kavramıda yok birde her konuştuğun, zaman geliyor sana karşı kullanıyorlar çok uyanık olman gerek duygusallıkl iyi birşey değil kendini bu konuda törpüle karşındaki sana samimi ve iyi olduğu hissi versede güvenme

Gelmiş buraya, şiştim de şiştim. Bana ne peki bundan? Okumazsın olur biter. Sabote etmeye yer arıyorlar. Polemiğe girince para mı veriyorlar acaba?
Yazip yazip siliyorum valla.

Kendi konunu kendin sabote ediyorsun farkinda misin. Polemik olmasin diye hayatinda basarilar dedim hala soyledikce soyluyorsun.

Tamam haklisin. Cok guzel yazmissin. Ne diyecegimi bilemiyorum ya

Son düzenleme:
Ben ne yapardim.
O kizin bana yaptigini tipki ona yapardim.
Onu takmazdim, konusmazdim, kibarliktan ikramda felan bulunmazdim.

Ayrica.
´ salakmisin´ gibi benzer seyleri bende denemeye kalktiginda asla ve asla alttan almazdim.
Agzima geleni sayardim.
ben biraz kavgaci bi tipimdir.
3 ayda her gece onlari gorucem diye ´ ezik´ gibi durmazdim.
Varsin su 3 ayda disimi gosteriyimde herkes aklini basina devsirsin.
Topluca ustume gelseler ne yazar be, topu topu 3 ay. Kendimden odun vermem ben.

sadece seni sevmiyor ve iletişim kurmak istemiyor
ben de böyleyim sevmediğim insana
ama yemek canı çeker diye düşünür veririm tabi o kadar değil
ama sevmiyorsam görmezden gelirim doğrusu
yapı meselesi

Senin amacın ne bilmiyorum, KİB'ledim.
Konunu bir bolumunu okudum. Hala tamamini okuyamadim.

Suren su diyaloglarimiz da ortada. Cok alingansin ve olaylari asiri buyuten bi yapin oldugunu dusunuyorum. Allah oda arkadasina sabir versin diyecegim.

Baskalari da "ozet gecebilirdin" demis. Yani gercekten yazin manasiz derecede uzun. Boyle dusunen kisi sadece ben degilim. Sadece niye bana taktigina da anlam veremedim.

Gercekten ugrasamacagim, konu takibini birakiyorum. Konunu istedigin kadar monolog halde kendin sabote et canim.

bazen sen ne kadar iyi olsanda karşına kötü biri çıktığında herşey kötü oluyo canım. zaten şurada üç ayın kalmış boşver takma kafaya. kpssye gireceksin ona çalış daha güzel olur

Normalde pek duygusal değilimdir ve duygusal davranmam aslında ama bu aralar öyle bi kalan son zamanlarım bari iyi geçsin dedim. Herhalde o yüzden bu durumu kaale aldım. Yoksa almam aslında. İş hayatı, haklısınız ama bir de şu açıdan bakmak lazım; insan işinden para kazanır ve en azından akşamları evine gelir. Evet, her gün hoşlanmadığın iş arkadaşlarını görmek çok hoş değil ama herhalde hoşlanılmayan insanlarla aynı odada uyumak kadar kötü değildir. Birinci dönemde bir kişi beni o kadar çok sinir ediyordu ki artık her şeyime yansımıştı. Sabah uyandığımda o kızın yüzünü görmek hayat enerjimi emiyordu. Dışarıdan terliklerinin sesini duyduğumda sıkıntı basardı. Sesini duyduğumda cinlerim tepeme çıkardı. Burası öyle değil, buna da şükür. :) Yarın öbür gün herhalde "ben parama bakarım" der bazı şeyleri görmezden gelirim. Yurtta insanın kaçacak yeri de yok. Bazen günler geçmek bilmiyor. Haklısınız.

Bnce hic takma 3 ay kalmis bosver sende onun yaptigi gibi yap o nasil davraniyosa sende o sekilde davran..
O konuşursa ben onunla konuşuyorum zaten, bugünden itibaren de buna özellikle dikkat edeceğim.

Garipler yani, sadece o da değil. Oda havalansın diye pencereyi açıyorum, 5 dk geçmeden kapatıyorlar. Tabi bunu en çok da o X dediğim kişi yapıyor. Şu anda bi sakız çiğneyişi var ki ne ben anlatayım ne de siz sorun. Gerçekten yaşının insanı değil ben bunu her hareketinde daha çok anlıyorum.

Teşekkür ediyorum. :) Başvurulara ta Şubatta başladım İki bankanın sınavı için başvurdum ama bir tanesi kafadan eleniyor maalesef, çünkü vizelerimizin olduğu tarihe denk geliyor. Ama diğerleri için umut var, bana banka mı yok? :)
Aslında bankacı olmak istiyorum denmez, ben sadece kurumsal ve yükselme imkanı olan yerler oldukları için ilk etapta olursa iyi olur diye düşündüm. Normal işlere de başvurmaya başladım. Pek umudum yok çünkü binlerce insan başvurmuş. Mayıs ve Haziran'da bayağı yoğunlaşırım herhalde. Bir de ehliyet almak istiyorum, bir ay falan da onun kursu olacak. O süre içinde de başvurulara devam ederim. Haklısınız, oda arkadaşı da kimmiş? Moral verdi yorumlar :)

Ne cok kafana takmışsın bu gerekiz kişiyi.
Ben senin yerinde olsam o sana nasıl davraniyosa sende öyle davranmalısın. Hatta biraz daha abart ki anlasın nasıl bi duygu olduğunu..
Bu gidişle öyle olacak.

Zaten bitti ikisi de, bundan sonra hak ettiği karşılığı alacak o. :)

Ben kavgacı değilim ama kayış koptu mu kavga ediyorum, evet. Birinci dönem bana illallah ettiren oda arkadaşımı dövmüştüm mesela. Bildiğiniz dövdüm evet ve bunu söylemekten rahatsızlık da duymuyorum. Beni o noktaya getirdi. Tutanak falan yedim. Hiçbir zaman ezik durmadım, zaten kişiliğime ters. Ama önceliğim, makul şekilde çözmektir tabi. Biliyor musunuz bazen diğer ikisi de onu takmıyor, farkında değil. Kendi kendine şarkı söylüyor falan o, kimsenin umurunda değil. Diğer kızlar olgun, onun gibi değiller. Her şeyleri daha farklı, konuşmaları, hareketleri, gülüşleri... X'e çay falan yaptırıyorlar bazen. Zaten artık ikramın i'si yok, tabi hiçbirine. Hatta böyle inadına gidip de onların canının çekeceği bişey alıp odada yiyesim var ama bana yakışmaz tabi.

En azindan öteki iki oda arkadaslarin gibi iki yüzlü degilmis diyesim geldi.. hepberaber yemege gidiyorlarmis seni de cagiran yokmus.. e zaten arada samimiyet yok ..ama bence sen kendi kendini disliyorsun gibime geldi. Ayy ne karisik durum yahu bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…