Değişik oda arkadaşım :)

eğer bişey yapmışsanız bunu gelip size söylemesi lazımdı ... sonuçta farkında olmadan bi çok şey yapabliyoruz ....
ben sizin yerinizde olsam onu görünmez kadın ilan eder sanki o odada hiç yaşamıyomuş gibi davranırdım
işiniz olduğunda konuşun , yada göz göze gelirseniz selam verin ama gözlerine bakmamaya özen gösterin o sizle konuşmaya çalışırken göz teması kurmayın bişeyle ilgilenin mesela teleofn falan:)

çok üstünde düşünülecek bi mesele diil .... iş hayatından bunlardan onlarca tane var ya ... onlara bunlarda pek kar etmiyor
işi düşütüğünde cağğğğnım diye geliyor işi düşmesin selam bile vermezler hele bi tanesiyle dokuz ay yanyana çalıştım
45 yaşında olcak bide annem yaşında artık bezdirmişti beni sırf gıcıklık olsun diye arada teyze diyodum :)

bence sende onu sallama hepi topu üç ay kalmış zaten bulunmaz bursa kumaşı değil sonuçta

3 ay icin bu kadar ustune dusulcek bir sey degil can sikmaya degmez. Bence biraz takinti yapmissiniz. Siz nasil o size davraniyorsa aynen karsiligini verin bu kadar basit. Yemek olayi disinda onemsenecek pek bir sey goremedim ben.yemek olayi cok ayip ama orada haklisin.

bence sende onu sallama hepi topu üç ay kalmış zaten bulunmaz bursa kumaşı değil sonuçta

Çok haklısınız, yerden göğe kadar. Onun hak ettiği tavır belli maalesef. Biraz önce yaşanan olayı anlatayım: Dördümüz odada konuşuyorduk, ben tabi diğer ikisiyle sohbet ediyorum ona tek kelime laf atmadım. Bişey oldu, bana bir soru sordu, önemli bir soru değildi. Duymazdan gelerek cevap vermedim, diğeriyle konuşmaya devam ettim. Sorusunu tekrarlamadı. Konuşmalar esnasında benim "ortaya" kurduğum bazı cümlelerime cevap verdi, sorduğum bir soruya cevap verdi. 3-4 kere falan bana konuştu ama hiç kaale almadım, ötekileri kaale aldım. Bundan sonra ben de işime gelirse konuşacağım, gelmezse konuşmayacağım. Alttan alttan yapacağım ama, yüzüne vura vura değil. Tıpkı onun yaptığı gibi. Sorduğu soru önemli olsaydı cevaplardım mesela, o zaman işime gelirdi. Diğer iki arkadaş ders çalışmaya gidiyor mesela, biz odada onunla yalnız kalıyoruz. Takıyorum kulaklığımı, bilgisayarımda takılıyorum. Sıkıntıdan patlıyor tabi o da.

her yerde öyle insanlar vardır emin ol sen bunnun için canını sıkma bence kalmış şurda 3 ayın (=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…