Makarnalar Değişik, Kolay, Lezzetli Makarna Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Makarna Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    766
  • Anket Kapalı .
Rabbim tekrar yaşatmasınBen bazen uykudan kalp çarpıntısı ile uyanıyorumDeprem oluyor sanıyorum

yasminsay görümcesinin eşi vefat etmiş
O sebeple bir süre uğrayamıyacak.
Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun canım
Başı sağolsun mekanı cennet olsun.
İyiyiz Ablacım sağol çok korktuk ama

Bucada arkadaşımla konuştum da,bir ses çok duyulmuş hemen onu söylemişler arkadaşımda aynını dedi kısa sürdü ama etkiliydi dedi.
Derinlik az olunca gücünü daha çok hissediyorsun,bununla geçmişler olsun.

Makarnanın hangi çeşidi kötü olabilir ki ellerinize sağlık

kesinlikle sebebi bu. bucadayım, afedersin de fay g.tümüzde patladı gibi oldu yani. yer kabuğuna çok yakındı. e bi de gece olmasının da etkisi var çoğu insan uyurken yakalandı, o an uyanıyorsun, zaten algılar kapalı, belki gündüz vakti ayaktayken, ev işi yaparken, ne bileyim yolda yürürken hissetsek bu kadar korkmazdık ama gece olması, sesi falan inanılmaz etkili oldu. bilimsel olarak 3 birim olan bişeyi, 6 birim gibi hissettik diye düşünüyorum. biz de depremden sonra sokağa çıktık, sabaha kadar da uyumadık evde çay içtik. 2 senedir aynı evdeyiz, bu büyüklükteki depremleri bu kadar fena hissetmiyoruz normalde buca zemini kayalık olduğu için. ama bu tam altımızda olduğu için etkilendik. üzerinden kaç saat geçti, çalışıyorum şu an ama sık sık düşünüyorum ve ben ne yaşadım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…