- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Nörün neydi o makarnanın ismi gelmedi bak aklıma neysemSpagetti hoş geldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nörün neydi o makarnanın ismi gelmedi bak aklıma neysemSpagetti hoş geldin
Nörün neydi o makarnanın ismi gelmedi bak aklıma neysem
Ne bu suvat tariftede çarpışmak benim suçum mu
Hakkımızda hayırlısı diyelimNe bu suvat tariftede çarpışmak benim suçum mu
Gece olmuş demin izmirdeki arkadaşımlada ve yengeylede konuştum,çok duyuldu diyorlar bide acayip bir ses olmuş nedense.
Aynen düzeltildi sonraNevoş düzenleme yapmış konusunu. Başlığı yoğurtlu çubuk makarna değil Hatmece Hatmecezottiydi. Makarnasına bu ismi koymuştuTarif daha da kısaydı
JOYz geçmiş olsun canım iyi misiniz
JOYz geçmiş olsun canım. O korkuyu yaşadık çoğumuz. İnsan evinde rahat oturamıyor, diken üstünde oluyor, tekrar edecek sanıyor.
Helloooyınnnn hatmecezottilerimmm
Sağolun canlar iyiyiz şükür. 2 sene önceki depremden sonra yaşadıgımız en kötü depremdi. 4.9 deniyor ama 6 üzeri hissettik en az, korkunç bir uğultuylaÇok geçmiş olsun bebeğim JOYz
İyiyiz Ablacım sağol çok korktuk amaJOYz geçmiş olsun deprem olmuş izmirde iyisiniz demi.
Ya bu sıra burada aynı şekilde sık deprem oluyor. 6.8 depremini yaşamış biri olarak hiç 4-5 gibi gelmiyor çok sallıyorNiye öyle acabaSağolun canlar iyiyiz şükür. 2 sene önceki depremden sonra yaşadıgımız en kötü depremdi. 4.9 deniyor ama 6 üzeri hissettik en az, korkunç bir uğultuyla
Evet abla aynı şekilde bizim de İzmir depreminden sonra travma oldu diye mi bilmiyorum ama dünkünün derinliği çok azmış ve Buca merkez, karasal bi deprem o yüzden cok hissettik herhalde. Bütün İzmir sabahlara kadar sokaklardaydıkYa bu sıra burada aynı şekilde sık deprem oluyor. 6.8 depremini yaşamış biri olarak hiç 4-5 gibi gelmiyor çok sallıyorNiye öyle acaba
Çok geçmiş olsun yaa kötü olmuşSağolun canlar iyiyiz şükür. 2 sene önceki depremden sonra yaşadıgımız en kötü depremdi. 4.9 deniyor ama 6 üzeri hissettik en az, korkunç bir uğultuyla
Sağol canım, bununla kalır inşallahÇok geçmiş olsun yaa kötü olmuş
İnşallah ya zaten tatbikat olacak falan dediler ya aklıma da gelmişti...rabbim tekrarını yaşatmasınSağol canım, bununla kalır inşallah
Biz payımıza düşen tatbikatı yaptıkİnşallah ya zaten tatbikat olacak falan dediler ya aklıma da gelmişti...rabbim tekrarını yaşatmasın
Ani ölüm mü Nevoş. Allah rahmet eylesin.yasminsay görümcesinin eşi vefat etmiş
O sebeple bir süre uğrayamıyacak.
Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun canım
HayırlısıHakkımızda hayırlısı diyelim