- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum
Teşekkür ederizMakarnanın hangi çeşidi kötü olabilir ki ellerinize sağlık
Çok geçmiş olsun sizedekesinlikle sebebi bu. bucadayım, afedersin de fay g.tümüzde patladı gibi oldu yani. yer kabuğuna çok yakındı. e bi de gece olmasının da etkisi var çoğu insan uyurken yakalandı, o an uyanıyorsun, zaten algılar kapalı, belki gündüz vakti ayaktayken, ev işi yaparken, ne bileyim yolda yürürken hissetsek bu kadar korkmazdık ama gece olması, sesi falan inanılmaz etkili oldu. bilimsel olarak 3 birim olan bişeyi, 6 birim gibi hissettik diye düşünüyorum. biz de depremden sonra sokağa çıktık, sabaha kadar da uyumadık evde çay içtik. 2 senedir aynı evdeyiz, bu büyüklükteki depremleri bu kadar fena hissetmiyoruz normalde buca zemini kayalık olduğu için. ama bu tam altımızda olduğu için etkilendik. üzerinden kaç saat geçti, çalışıyorum şu an ama sık sık düşünüyorum ve ben ne yaşadım diyorum.
İstanbul 'da da büyük deprem var deniliyor illa olacak deniliyor. Allah sonumuzu hayır etsinNaci Görür var jeologO erkenekte büyük deprem olanak bu onun hazırlığı diyor
Orası yılardır söyleniyorAllah korusunİstanbul 'da da büyük deprem var deniliyor illa olacak deniliyor. Allah sonumuzu hayır etsin
teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun sizede
Allah rahmet eylesin. Sabırlar versin. Ani ölümler daha üzücü oluyorYasmin 'in enişte trafik kazasında vefat etmiş
Çok geçmiç olsun,umarım son olur bu depremler artık,arkadaşımla konuştumda sabah oda bucada kısa sürmüş ama çıkardığı ses fenaydı diyor.O sesi herkesler söylüyor gazetedede okudum bunu.teşekkür ederim.
tekrar aynı büyüklükte bişey olacağını sanmıyorum çünkü kırıldı ve uzun bir süre kırılmamak üzere durdu muhtemelen. artçıları da oldu çünkü bi dünya. aslında büyüklük anormal değil, yer kabuğuna yakınlık ve direkt şehrin ortasında olmasıydı problem. zamanında araştırmıştım, şehrin içindeki faylar uzunlukları sebebiyle (yani kısalar aslında) çok uzun süreli deprem üretemiyorlarmış. atıyorum x fayı, maksimum 7 depremi üretebilir ama 3 saniye sürer gibi. çünkü o süre zarfında kırılıyor ve kısa olduğu için bitiyor, uzun süremiyor. geçmişte uzun süren depremlere bakacak olursak 17 ağustos kuzey anadolu fay hattının eseriydi, o da malum bi fay yani. 2020'deki deprem zaten izmir'de bile değildi, 40-45 saniye sürdü. biraz araştırıp bilgi almak insanı rahatlatıyor aslında.
Başları sağolsun ani gelen vefatlar daha da üzüyor insanı.Yasmin 'in enişte trafik kazasında vefat etmiş
Çok sağol Ablacım bir de kısa sürdü deniyor ama işin ilginci bana da bitmek bilmedi gibi geldi, tam uykuya dalmak üzere oldugum için midir nedirBaşı sağolsun mekanı cennet olsun.
Bucada arkadaşımla konuştum da,bir ses çok duyulmuş hemen onu söylemişler arkadaşımda aynını dedi kısa sürdü ama etkiliydi dedi.
Derinlik az olunca gücünü daha çok hissediyorsun,bununla geçmişler olsun.
Amin canım hepimizi bu ara her yer sallanıyorRabbim beterinden korusun canım
Güneş tutulmasından sonra bekliyordum böyle bi şey, bir de ay tutulması var bi kaç güne, ben de korkuyorum büyük bir depremdenNaci Görür var jeologO erkenekte büyük deprem olanak bu onun hazırlığı diyor
Hatta başka biriylede konuştum oda kısa sürdü dedi,bibloları filan düşmüş konsolun üzerine.Çok sağol Ablacım bir de kısa sürdü deniyor ama işin ilginci bana da bitmek bilmedi gibi geldi, tam uykuya dalmak üzere oldugum için midir nedir
Çok geçmiş olsun tam yerindeymişsin. Zaten o ses depremden daha korkunçtu, Buca da deprem duymaya da alışkın değiliz, kayalık zemin olmasa belki sonuçları daha kötü olurdukesinlikle sebebi bu. bucadayım, afedersin de fay g.tümüzde patladı gibi oldu yani. yer kabuğuna çok yakındı. e bi de gece olmasının da etkisi var çoğu insan uyurken yakalandı, o an uyanıyorsun, zaten algılar kapalı, belki gündüz vakti ayaktayken, ev işi yaparken, ne bileyim yolda yürürken hissetsek bu kadar korkmazdık ama gece olması, sesi falan inanılmaz etkili oldu. bilimsel olarak 3 birim olan bişeyi, 6 birim gibi hissettik diye düşünüyorum. biz de depremden sonra sokağa çıktık, sabaha kadar da uyumadık evde çay içtik. 2 senedir aynı evdeyiz, bu büyüklükteki depremleri bu kadar fena hissetmiyoruz normalde buca zemini kayalık olduğu için. ama bu tam altımızda olduğu için etkilendik. üzerinden kaç saat geçti, çalışıyorum şu an ama sık sık düşünüyorum ve ben ne yaşadım diyorum.
uyku sırasında olması zamanı kavrama açısından etkiledi bence. süre hakkında her şey farklı bişey söylüyor ama kaç farklı kamera görüntüsü izledim maksimum 10 saniye yani.Çok sağol Ablacım bir de kısa sürdü deniyor ama işin ilginci bana da bitmek bilmedi gibi geldi, tam uykuya dalmak üzere oldugum için midir nedir
teşekkür ederim, tabii canım normalde pek duyulmaz buradan. yumuşak zemin değil çünkü. deprem dediğin buca'da mı olur diye dalgasını bile geçiyoruz bugün. insanoğlu işte, devam ediyor hayat. çünkü yaşama isteği daha ağır basıyor.Çok geçmiş olsun tam yerindeymişsin. Zaten o ses depremden daha korkunçtu, Buca da deprem duymaya da alışkın değiliz, kayalık zemin olmasa belki sonuçları daha kötü olurdu
o ses kamera kayıtlarına da girmiş zaten. merak edene video linki atabilirim özelden ama tavsiye etmem.Çok geçmiç olsun,umarım son olur bu depremler artık,arkadaşımla konuştumda sabah oda bucada kısa sürmüş ama çıkardığı ses fenaydı diyor.O sesi herkesler söylüyor gazetedede okudum bunu.
Başları sağolsun ani gelen vefatlar daha da üzüyor insanı.
Onedion varya bende orada seyrettim acayip bir ses vardı.o ses kamera kayıtlarına da girmiş zaten. merak edene video linki atabilirim özelden ama tavsiye etmem.
Kesinlikle öyle oldu. Rüyalarımız da baksan bir sezon dizidir, ama max rüya 2 saniye denir ya onun gibi bişeydi herhaldeuyku sırasında olması zamanı kavrama açısından etkiledi bence. süre hakkında her şey farklı bişey söylüyor ama kaç farklı kamera görüntüsü izledim maksimum 10 saniye yani.