- 25 Temmuz 2013
- 12.805
- 52.336
Çorbanın kalması mantıklı. Bu aklımın köşesinde dursun.Ben severim ama bizimki hiç sevmez akşam kahvaltı yapmayı. Onda bile ortaya banmalık bir şey arar. Hiç gerek yok. Yapıyorum iki günlük bitti gitti. Genelde çorba ve pilav vs. kalır, ana yemek ya biter ya da bir tabak kalır. Her türlü bana kolaylık oluyor öyle yapmak. Diğer gün sadece ana yemekle uğraşıyorum. Yemek bulduğuna şükretsin.
Çalışıyorsun gayet normalBen özellikle iki günlük yapıyorum yav. Mutlaka bir çeşidi diğer güne de yetmeli. Diğer gün işim kolay olsun diye.
Biz kalabalığız kalsada işime yaramıyorBen severim ama bizimki hiç sevmez akşam kahvaltı yapmayı. Onda bile ortaya banmalık bir şey arar. Hiç gerek yok. Yapıyorum iki günlük bitti gitti. Genelde çorba ve pilav vs. kalır, ana yemek ya biter ya da bir tabak kalır. Her türlü bana kolaylık oluyor öyle yapmak. Diğer gün sadece ana yemekle uğraşıyorum. Yemek bulduğuna şükretsin.
Evet sizi kurtarmaz. Benim çocuğun yediği miktarla seninkilerinki de bir değil zaten. Büyüyene kadar rahatım bu konuda.Biz kalabalığız kalsada işime yaramıyor
Benim oğlan benden çok yiyor. Biraz daha büyürse yandıkEvet sizi kurtarmaz. Benim çocuğun yediği miktarla seninkilerinki de bir değil zaten. Büyüyene kadar rahatım bu konuda.
Sunuma koysaydın yaBakın ne buldum. Geçen sene ödeviydi benim oğlanın. Sanmayın ki sadece ilkokulda var böyle ödevlerMakarnadan boğaz köprüsü. Kategori makarnayken koyayım dedim
Eki Görüntüle 3168478
Aklıma geleydi eyiydiSunuma koysaydın ya
Her şey beklenirAklıma geleydi eyiydi
Gerçi belli olmaz nimeti ziyan etmiş te diyebilirlerdi
Kızzz ne güzel olmuşBakın ne buldum. Geçen sene ödeviydi benim oğlanın. Sanmayın ki sadece ilkokulda var böyle ödevlerMakarnadan boğaz köprüsü. Kategori makarnayken koyayım dedim
Eki Görüntüle 3168478
O iki gun su gibi geçerr vallaaahhhaaaaasoguk soguk birşeyler dedin sanki bence meze yoğurtlu birşiyciklerrrrDaha iki gün var
Evet evet
Kim dedi soğukO iki gun su gibi geçerr vallaaahhhaaaaasoguk soguk birşeyler dedin sanki bence meze yoğurtlu birşiyciklerrrr
Nebileyimmm agzinızz sulancak dedin yaa töbeeeeeeKim dedi soğuktövbe ben demedim
Sağolasın canım benim.Her şey beklenir
Oğlunun emeğine sağlık
Askere ne zaman gidiyor
O soğuk olduğunu mu gösteriyorNebileyimmm agzinızz sulancak dedin yaa töbeeeeee
O maşaallahh okadar büyükmü oğlanSağolasın canım benim.
Meğer ne zormuş, başkası gidince insana normal geliyor.10 gün sonra gidecek. 6 ay nasıl zor geçecek Onsuz