Aklima o geldiO soğuk olduğunu mu gösteriyor
Aaaa çok az kalmışSağolasın canım benim.
Meğer ne zormuş, başkası gidince insana normal geliyor.10 gün sonra gidecek. 6 ay nasıl zor geçecek Onsuz
Bakalım neymişAklima o geldi
Eltine sunumsuz yakalanmadın.Bakın ne buldum. Geçen sene ödeviydi benim oğlanın. Sanmayın ki sadece ilkokulda var böyle ödevlerMakarnadan boğaz köprüsü. Kategori makarnayken koyayım dedim
Eki Görüntüle 3168478
O henüz yokoylamada hepsi diye bir seçenek var mı@Nevreste
Birinci belli oylarımız artsın mutlu olalım dedikAaa 2. bildirim gelmiş100 olur muyum derken 117 olmuşum, Allah bereket versin 1.belli zaten JOYz , tebrikler canım yeni kategoriye geçelim artık yaa yetti burası
Selam ya ben çok yoğundum bu yaz bir torunum daha oldu istanbula gittim geldimNasılsın ablacım nerelerdesin
Maşallah ablacımSelam ya ben çok yoğundum bu yaz bir torunum daha oldu istanbula gittim geldim
İyi olmuş, iyi düşünmüşsün canım, ben mutlu oldum şahsenBirinci belli oylarımız artsın mutlu olalım dedik
TeşekkürleeeerAaa 2. bildirim gelmiş100 olur muyum derken 117 olmuşum, Allah bereket versin 1.belli zaten JOYz , tebrikler canım yeni kategoriye geçelim artık yaa yetti burası
Yok canımİyi olmuş, iyi düşünmüşsün canım, ben mutlu oldum şahsenama bir an önce yeni kategoriye geçelim istiyorum, ne olacak acaba, merak ediyorum ipucu yok mu
Yöresel böreklerYok canım
Olanlar çorba etkisi yapıyor
Var mıdırYöresel börekler
Zibilyon tane var az önce gördümVar mıdır
Oğlumu da nişanladımMaşallah ablacım
Sağlıkla büyüsün inşallah
Yanlış sularda yüzüyorsunZibilyon tane var az önce gördüm