Makarnalar Değişik, Kolay, Lezzetli Makarna Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Makarna Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    766
  • Anket Kapalı .
Bugün kalan yemeklerim vardı. Ondan boş boş oturdum 😁Acaba bundan sonra üç beş günlük yemek mi yapsam🤪Oturmak iyi oluyormuş 😁

Ben de günlük yapıyorum. İki kişiyiz. İlk seneler orduya yetecek yemek çıkardı yaptıklarımdan. Ayarlayamiyordum. Şimdi iki kişilik. 😂 Çok nadir artar.
İnsallah ailemiz büyürse sanırım yine ordu yemeklerine dönerim.
Çok amin 🤲 🥰
Çok nadir kalıyor. Onada ek yaparım. Asla yetmez😁İlla hergün yemek yapıyorum.

Ben de günlük yapıyorum. İki kişiyiz. İlk seneler orduya yetecek yemek çıkardı yaptıklarımdan. Ayarlayamiyordum. Şimdi iki kişilik. 😂 Çok nadir artar.
İnsallah ailemiz büyürse sanırım yine ordu yemeklerine dönerim.
Ben özellikle iki günlük yapıyorum yav. Mutlaka bir çeşidi diğer güne de yetmeli. Diğer gün işim kolay olsun diye. 😁

Ben özellikle iki günlük yapıyorum yav. Mutlaka bir çeşidi diğer güne de yetmeli. Diğer gün işim kolay olsun diye. 😁
İşte ben de çoluk çocuk olursa fazla yaparım sanırım yemekle uğraşmayayım yarın diye. Gerçi emin değilim kendimden, yemekle uğraşmak istemedigimde yapmıyorum çünkü şu anda da. Dayiyorum kahvaltiligi. 😂

İşte ben de çoluk çocuk olursa fazla yaparım sanırım yemekle uğraşmayayım yarın diye. Gerçi emin değilim kendimden, yemekle uğraşmak istemedigimde yapmıyorum çünkü şu anda da. Dayiyorum kahvaltiligi. 😂
Ben severim ama bizimki hiç sevmez akşam kahvaltı yapmayı. Onda bile ortaya banmalık bir şey arar. Hiç gerek yok. Yapıyorum iki günlük bitti gitti. Genelde çorba ve pilav vs. kalır, ana yemek ya biter ya da bir tabak kalır. Her türlü bana kolaylık oluyor öyle yapmak. Diğer gün sadece ana yemekle uğraşıyorum. Yemek bulduğuna şükretsin. 🤪

X