- 25 Temmuz 2013
- 12.805
- 52.336
İşkence sevdiğin belli oluyordu zaten.Öyle keyifli olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşkence sevdiğin belli oluyordu zaten.Öyle keyifli olmaz
SürprizzzzzzzzBi pazara gittim geldim bildirim gelmiş
Tribi gelmişYine ne oldu
O kadar kötü mü yemek yapıyor yaniBen herkesi iksirlerle öldürüp tek kalan yarışmacı olarak birinci olursun diye düşünmüştüm ama neyseki korktuğum olmamış.
Yemeklerin görüntüsü muhteşem ama zehirli yapıyor. Gerçi bana demişti yemeğe değil içeceklere koyuyorum zehri diye.O kadar kötü mü yemek yapıyor yani
Eyvahlar olsunYemeklerin görüntüsü muhteşem ama zehirli yapıyor. Gerçi bana demişti yemeğe değil içeceklere koyuyorum zehri diye.
Ayrıca kazanmak için değil zevk için zehirliyor.
Ne yani sen günlük mü yapıyorsun?Bugün kalan yemeklerim vardı. Ondan boş boş oturdum Acaba bundan sonra üç beş günlük yemek mi yapsamOturmak iyi oluyormuş
Ben de geçen hafta erken saatlerde yapıp bu saatlerde oturup kahve içmiştim çok iyiymiş ya bu demiştim devam ettiremedim.Bugün kalan yemeklerim vardı. Ondan boş boş oturdum Acaba bundan sonra üç beş günlük yemek mi yapsamOturmak iyi oluyormuş
Aynen öyleNe yani sen günlük mü yapıyorsun?
Genelde öğlene kadar evde olmuyorum. İki gündür evdeyim. Bazen akşamdan hazırlıyorumBen de geçen hafta erken saatlerde yapıp bu saatlerde oturup kahve içmiştim çok iyiymiş ya bu demiştim devam ettiremedim.
Çocuklar büyüyünce böyle oluyor demek ki ajsksjksAynen öyle
Yok ben hep böyleydimŞimdi sadece tencereler büyüdüÇocuklar büyüyünce böyle oluyor demek ki ajsksjks
Ben de günlük yapıyorum. İki kişiyiz. İlk seneler orduya yetecek yemek çıkardı yaptıklarımdan. Ayarlayamiyordum. Şimdi iki kişilik. Çok nadir artar.Ne yani sen günlük mü yapıyorsun?
Çok aminBen de günlük yapıyorum. İki kişiyiz. İlk seneler orduya yetecek yemek çıkardı yaptıklarımdan. Ayarlayamiyordum. Şimdi iki kişilik. Çok nadir artar.
İnsallah ailemiz büyürse sanırım yine ordu yemeklerine dönerim.
Ben özellikle iki günlük yapıyorum yav. Mutlaka bir çeşidi diğer güne de yetmeli. Diğer gün işim kolay olsun diye.Ben de günlük yapıyorum. İki kişiyiz. İlk seneler orduya yetecek yemek çıkardı yaptıklarımdan. Ayarlayamiyordum. Şimdi iki kişilik. Çok nadir artar.
İnsallah ailemiz büyürse sanırım yine ordu yemeklerine dönerim.
Evet benim de öyle. Bir tabak yemek artar artarsa onun da yanına birşeyler yaparım yine.Çok amin
Çok nadir kalıyor. Onada ek yaparım. Asla yetmezİlla hergün yemek yapıyorum.
İşte ben de çoluk çocuk olursa fazla yaparım sanırım yemekle uğraşmayayım yarın diye. Gerçi emin değilim kendimden, yemekle uğraşmak istemedigimde yapmıyorum çünkü şu anda da. Dayiyorum kahvaltiligi.Ben özellikle iki günlük yapıyorum yav. Mutlaka bir çeşidi diğer güne de yetmeli. Diğer gün işim kolay olsun diye.
Ben severim ama bizimki hiç sevmez akşam kahvaltı yapmayı. Onda bile ortaya banmalık bir şey arar. Hiç gerek yok. Yapıyorum iki günlük bitti gitti. Genelde çorba ve pilav vs. kalır, ana yemek ya biter ya da bir tabak kalır. Her türlü bana kolaylık oluyor öyle yapmak. Diğer gün sadece ana yemekle uğraşıyorum. Yemek bulduğuna şükretsin.İşte ben de çoluk çocuk olursa fazla yaparım sanırım yemekle uğraşmayayım yarın diye. Gerçi emin değilim kendimden, yemekle uğraşmak istemedigimde yapmıyorum çünkü şu anda da. Dayiyorum kahvaltiligi.