Yani orası öyleSadece yemek değil demek isteğim. Doğa çekimi olsun, portre olsun çok iyi ve net çekiyor. O boyut problemi bazen bizede oluyor.
Senin zaten tarzın var. Her yaptığın profesyonel yemek çekimi gibi. Maharetin var o ayrıyani telefonu ıphone olup sunum yapamayanda var.
Az oy almış olabilir ama bu ay sunumun bayağı iyiydiDombisimsin çünküm çeeeeeen
Ama işe yaramadı mı valla yaradı
Maşallah sizeAnasına çekmiş
Benim cadı tarafımı görmemişlerMinnoş olmana alışmışız
Benimde öyle oluyor. Kk bozuyorYani orası öyleBen kalite, netlik kısmına açıklama getirmek istedim ya. Hani telefonumuz kötü falan, o yüzden gibi düşünülmesin.
Benim Kalite çok düşüyor çünkü, galerimdekilerle buraya attıgım fotograflar arasında dağlar var
Aslında ben de öyle başladım biliyosunHadi bakalım
Ben tarifi kafama takarsan illa yapmak istiyorum. Oyunun önemi yokIsınamazsam asla yapmam İsterse birinci olmasın
Eskiye göre bende beğendim abla yavaş yavaş düse kalka ,övüle dövüle biyere gelecezAz oy almış olabilir ama bu ay sunumun bayağı iyiydi
İnstagram bile bozuyor ama KK daha cok bozuyor dimiBenimde öyle oluyor. Kk bozuyor
Aynen yaaYani orası öyleBen kalite, netlik kısmına açıklama getirmek istedim ya. Hani telefonumuz kötü falan, o yüzden gibi düşünülmesin.
Benim Kalite çok düşüyor çünkü, galerimdekilerle buraya attıgım fotograflar arasında dağlar var
Ooo tüyolarAslında ben de öyle başladım biliyosun
Ama sonra sunumun tek başına para etmediğini biraz da doğru tariflere yönelmem gerektigini anladım
Nyt dekilerin coğu en azından Atalar sülalesi prof kamera kullanıyor benceAynen yaainstagram misal güzel görünüyor nyt de berbat
Bana tarif kalsa bunu bende düşüneceğimAslında ben de öyle başladım biliyosun
Ama sonra sunumun tek başına para etmediğini biraz da doğru tariflere yönelmem gerektigini anladım
Aynenİnstagram bile bozuyor ama KK daha cok bozuyor dimi
Yani dağdan gelip bağdakine tüyo vermeyeyim asıl ben sizden tüyo aldımOoo tüyolarnot aldım
Evet onların ekibi vardır. Çeken profesyonel kameraları, kameramanları vardırNyt dekilerin coğu en azından Atalar sülalesi prof kamera kullanıyor bence
Olsun yaaa. Boynuz kulağı geçiyor burdaYani dağdan gelip bağdakine tüyo vermeyeyim asıl ben sizden tüyo aldım
Aslında seninde bir tarzın varEskiye göre bende beğendim abla yavaş yavaş düse kalka ,övüle dövüle biyere gelecez
Ama sayende çok şey öğrendimenazindan kurdele yok kalp yok onlardan vaz gectim ahahah
İşte bunları yenilerle paylaşalımYani dağdan gelip bağdakine tüyo vermeyeyim asıl ben sizden tüyo aldım
Sen bizimle eşit şartlarda yarışmıyorsun bir kere. Ya kalan tariflerle ya iade edilen tariflerle yarışıyorsun. Kendine popülerini, güzelini ayırmıyorsun. O yüzden 7 miydi artık kaç birincilik herkesin yapamayacagı şahane bir skor bence NevoşBana tarif kalsa bunu bende düşüneceğim
Banada yardım et ozamanAslında seninde bir tarzın varKötü mü hayır Ama KK artık o tarz sunumları sevmiyor