- 25 Ağustos 2019
- 60.449
- 110.652
- 30
Akşam etmedim güneşte çektim halbuki nevoşum kızım pek durmadi ozaman zarzor öyle cok ugraşamadım ama daha katılamicam gibiAma sende akşam yapıyorsun karanlık çıkıyor
Sende kırıyosun beni hemen bise diyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam etmedim güneşte çektim halbuki nevoşum kızım pek durmadi ozaman zarzor öyle cok ugraşamadım ama daha katılamicam gibiAma sende akşam yapıyorsun karanlık çıkıyor
Kız tam aksine iphone fotograf boyutunu her platform desteklemiyor ve sıkıştırırken kaliteyi de bozuyor. Şu oylama fotolarına bile baksanız benimkinden daha net görünen bir sürü foto görürsünüz aslındaVar, var. Nefis yemek tariflerinde olsun instagram da olsun ıphone ile çekilen her fotoğraf farklı çıkıyor. Daha net ve canlı
Sen birinci oldun en sönük tarifi al ve sunumsuz katıl lütfen
Kesin öyle yapcakSen birinci oldun en sönük tarifi al ve sunumsuz katıl lütfen
Tamam antin kuntin takılırım fasulye olmak istemiyorumSen birinci oldun en sönük tarifi al ve sunumsuz katıl lütfen
Ama işte eleştiriyi kabul etmezsek asla gelişemeyiz. Sonrada niye olmuyor olur.Akşam etmedim güneşte çektim halbuki nevoşum kızım pek durmadi ozaman zarzor öyle cok ugraşamadım ama daha katılamicam gibi
Sende kırıyosun beni hemen bise diyon
Çok sıkılırsın hiç olmaTamam antin kuntin takılırım fasulye olmak istemiyorum
Nebileyim kızzz koyuyo bana böyle şeylerr ama rozetimi seviyorumm o yetti banaAma işte eleştiriyi kabul etmezsek asla gelişemeyiz. Sonrada niye olmuyor olur.
Blue_Peri ye söylediklerimi sana söylesem yüzüme bakmazsın demek
Neyse bundan sonra sana laf yok
Sadece yemek değil demek isteğim. Doğa çekimi olsun, portre olsun çok iyi ve net çekiyor. O boyut problemi bazen bizede oluyor.Kız tam aksine iphone fotograf boyutunu her platform desteklemiyor ve sıkıştırırken kaliteyi de bozuyor. Şu oylama fotolarına bile baksanız benimkinden daha net görünen bir sürü foto görürsünüz aslında
Ben bundan sonra yapmak isteyip de oy almaz diye yapamadığım içimde kalan tariflerle katılıcamÇok sıkılırsın hiç olma
Biraz araştırma yapmak lazımNebileyim kızzz koyuyo bana böyle şeylerr ama roketimi seviyorumm o yetti bana
HaklısınBiraz araştırma yapmak lazım
Hadi bakalımBen bundan sonra yapmak isteyip de oy almaz diye yapamadığım içimde kalan tariflerle katılıcam
Yarışma benim için bundan sonra başlıyoor
Ah ah ne dayaklar yedimAma işte eleştiriyi kabul etmezsek asla gelişemeyiz. Sonrada niye olmuyor olur.
Blue_Peri ye söylediklerimi sana söylesem yüzüme bakmazsın demek
Neyse bundan sonra sana laf yok
İşte nazım geçiyormuş hiç ses etmedinAh ah ne dayaklar yedim
Korktu kızİşte nazım geçiyormuş hiç ses etmedin
Oysa ben herkese saydırıyorumKorktu kız
Anasına çekmişOyy maşallah çok tatlı yavv senin bebe
Dombisimsin çünküm çeeeeeenİşte nazım geçiyormuş hiç ses etmedin
Minnoş olmana alışmışızOysa ben herkese saydırıyorum