Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Akşam etmedim güneşte çektim halbuki nevoşum kızım pek durmadi ozaman zarzor öyle cok ugraşamadım ama daha katılamicam gibi
Sende kırıyosun beni hemen bise diyon
Kız tam aksine iphone fotograf boyutunu her platform desteklemiyor ve sıkıştırırken kaliteyi de bozuyor. Şu oylama fotolarına bile baksanız benimkinden daha net görünen bir sürü foto görürsünüz aslında
Akşam etmedim güneşte çektim halbuki nevoşum kızım pek durmadi ozaman zarzor öyle cok ugraşamadım ama daha katılamicam gibi
Sende kırıyosun beni hemen bise diyon
Ama işte eleştiriyi kabul etmezsek asla gelişemeyiz. Sonrada niye olmuyor olur. Blue_Peri
ye söylediklerimi sana söylesem yüzüme bakmazsın demek
Neyse bundan sonra sana laf yok
Ama işte eleştiriyi kabul etmezsek asla gelişemeyiz. Sonrada niye olmuyor olur. Blue_Peri
Kız tam aksine iphone fotograf boyutunu her platform desteklemiyor ve sıkıştırırken kaliteyi de bozuyor. Şu oylama fotolarına bile baksanız benimkinden daha net görünen bir sürü foto görürsünüz aslında