- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Nevoş önceden madalyası olmayanlar için yarışma yapıyordun ya. Yine mi öyle yapsanİşte bunları yenilerle paylaşalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevoş önceden madalyası olmayanlar için yarışma yapıyordun ya. Yine mi öyle yapsanİşte bunları yenilerle paylaşalım
Aynen canım onları iyi başardımSen bizimle eşit şartlarda yarışmıyorsun bir kere. Ya kalan tariflerle ya iade edilen tariflerle yarışıyorsun. Kendine popülerini, güzelini ayırmıyorsun. O yüzden 7 miydi artık kaç birincilik herkesin yapamayacagı şahane bir skor bence Nevoş
İsteyen herkese yardım ediyorumBanada yardım et ozaman
Çok kalmadı yeniler gelir mi bilemiyorumNevoş önceden madalyası olmayanlar için yarışma yapıyordun ya. Yine mi öyle yapsan
İsteyen herkese yardım ediyorum
Bence kendine de güzel tarifler ayırmalısın. O kadar emek veriyorsun yarışma heyecanı senin de hakkınAynen canım onları iyi başardım
Bundan sonra işim zor
Ne bileyim. Kazanamayanlar da kazansın çokluk olursa neden olmasınÇok kalmadı yeniler gelir mi bilemiyorum
Aynen istenince veriyorBence kendine de güzel tarifler ayırmalısın. O kadar emek veriyorsun yarışma heyecanı senin de hakkın
Sadece ben değil burada iyi sunum yapan ya da nasıl tarifler almanız gerekiyor ?
Aslında bu kategoride 8 kişi var. 3-5 daha olsa yapılır.Ne bileyim. Kazanamayanlar da kazansın çokluk olursa neden olmasın
Kaç yıldır ne çıkıntılıklarla karşılaştı kim bilir kendisi biliyorAynen istenince veriyor
Bu ay istediğim tarifi alamadım. Ondan yaptığım tarif benim için önemsiz geldi. Yine iyi oy aldıGerçi alsam iyi oy alırmış.Bence kendine de güzel tarifler ayırmalısın. O kadar emek veriyorsun yarışma heyecanı senin de hakkın
Tamam nevoşAslında bu kategoride 8 kişi var. 3-5 daha olsa yapılır.
Bu ay değil ama sonra yapalım.
Bir dönemde şey vardı Sen editörsün tabi ki sana oy vermeye gerek yokKaç yıldır ne çıkıntılıklarla karşılaştı kim bilir kendisi biliyor
Ama benim gördüğüm çoğunluk destekliyor söylediğim şeyi, mumbar kokoreç de bi yere kadar canım
Kız hangisiydi o tarif çatlıcaktım söyle gariBu ay istediğim tarifi alamadım. Ondan taptığım tarif benim için önemsiz geldi. Yine iyi oy aldıGerçi alsam iyi oy alırmış.
Ben hep diyorum. Veriyor, dayanamıyorKaç yıldır ne çıkıntılıklarla karşılaştı kim bilir kendisi biliyor
Ama benim gördüğüm çoğunluk destekliyor söylediğim şeyi, mumbar kokoreç de bi yere kadar canım
Sosyalin tarifÇok deli sunum vardı aklımdaKız hangisiydi o tarif çatlıcaktım söyle gari
Vicdan yapıyorumBen hep diyorum. Veriyor, dayanamıyor
Biliyorum canım ama kendim çikarmayı daha çok memnun kalıyorum vaktim olsa guzel sunumlu şeylerim olsa aslında iyi şeyler çıkardı genelde elimden bukadarı geldi kızzSadece ben değil burada iyi sunum yapan ya da nasıl tarifler almanız gerekiyor ?
Bunları bilen arkadaşlarla görüşebilirsiniz.
Ya karşılıksız bir sürü uğraşıyorsun, bari yarışma heyecanın olsun. Bizim dönemin buna bir itirazı yoktur benceBir dönemde şey vardı Sen editörsün tabi ki sana oy vermeye gerek yok