Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşime göre nazar. Özellikle dünkü öğretmenler günü paylaşımlarına malzeme olduğu için. Ben olaya daha bilimsel ve neden-sonuç ilişkisiyle yaklaşıyorum.
Geçmiş olsun, biz de o moddayız bu yıl, 3 gün iyi, 4 gün kötü, sonraki 3 gün daha kötü, 1 hafta antibiyotik, 1 hafta iyi, sonra yine öksürük, ateş, burun akıntısı daha kış gelmeden hastalıklardan kafamızı kaldıramıyoruz
Eşime göre nazar. Özellikle dünkü öğretmenler günü paylaşımlarına malzeme olduğu için. Ben olaya daha bilimsel ve neden-sonuç ilişkisiyle yaklaşıyorum.
Geçmiş olsun, biz de o moddayız bu yıl, 3 gün iyi, 4 gün kötü, sonraki 3 gün daha kötü, 1 hafta antibiyotik, 1 hafta iyi, sonra yine öksürük, ateş, burun akıntısı daha kış gelmeden hastalıklardan kafamızı kaldıramıyoruz
Bizim biri 10 ,biri 4 yaşında, bazen dediğin gibi de oluyor, farklı okullardan farklı virüs ve bakterileri eve taşıyorlar, onlar evde çarpışıyor, yeni formlar oluşuyor, süper virüs ve süper bakteriler üretiyoruz evde inşallah uzun sürmez, çabuk iyileşir oğlun