- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Uuzn ve sağlıklı yaşayalım nevoşcum.Bizim memleket aynı zaten ve yerimiz belli buraya gömülürüz
ben esime soyledim oyle bir durumda dogdugum yere koyun dedim simdiden biljnsin ...Uuzn ve sağlıklı yaşayalım nevoşcum.
Bizde ne olur bilmiyorum.
Eşinle aynı memleket demi minnoşum.ben esime soyledim oyle bir durumda dogdugum yere koyun dedim simdiden biljnsin ...
ayni evet ama bizimkiler soma da dogmus buyumus ..kyv burda defnettiler ama bence uygun olan kendi memlekettiydi cunku tum kardesleri annrsi babasi ordaydiEşinle aynı memleket demi minnoşum.
AminUuzn ve sağlıklı yaşayalım nevoşcum.
Bizde ne olur bilmiyorum.
İnşallah nrvoşcum
Zor genede karar vermek içinde orası olsa sizler varsınız, diğer tarafta olsa onlar var.ayni evet ama bizimkiler soma da dogmus buyumus ..kyv burda defnettiler ama bence uygun olan kendi memlekettiydi cunku tum kardesleri annrsi babasi ordaydi
hani buraya ziyaret icin koydular ama daha dun gitmisler ilk defa kp ile kaynim
biz surekli gidiyoruz ama biz ilerde burda yasamayi dusunmiyoruz mesela
ben kyv memleketini dusundum kendi aile mezarligi ordaydi cunku ...ama tabi kp nereye isterse orasi biza laf dusmuyor bu konuda ...benim icin de benim esim karari verecegi icin simdiden dedim beni buralara birakmayin olurda burda ölürsemZor genede karar vermek içinde orası olsa sizler varsınız, diğer tarafta olsa onlar var.
Başka şehirmi düşünüyorsunuz yoksa minnoşum.
Nerde rahat yaşayacaksanız oraya gidin bencede,mutsuz olduğun yerde yaşamak zulüm olur yoksa.ben kyv memleketini dusundum kendi aile mezarligi ordaydi cunku ...ama tabi kp nereye isterse orasi biza laf dusmuyor bu konuda ...benim icin de benim esim karari verecegi icin simdiden dedim beni buralara birakmayin olurda burda ölürsem
ben buraya esim icin gelmistim evim oldugu icin mutluydum ama şu emeklilik zmaani gelsede planimizi ciksek diyorum esime daha yorum yapmiyor suanNerde rahat yaşayacaksanız oraya gidin bencede,mutsuz olduğun yerde yaşamak zulüm olur yoksa.
Vallahamı yapsana migim farklı tarifleri öğreniyorz hep.makarna yapsam mi diye düşünüyorum bugün
Daha varmi emekli olmasına,gerçi olsada evde oturmasın sakın,gene iş bulup çalışması lazım yoksa evde erkek çekilmiyor.ben buraya esim icin gelmistim evim oldugu icin mutluydum ama şu emeklilik zmaani gelsede planimizi ciksek diyorum esime daha yorum yapmiyor suan
tam 2 yıl var bu ayda emekli olacakDaha varmi emekli olmasına,gerçi olsada evde oturmasın sakın,gene iş bulup çalışması lazım yoksa evde erkek çekilmiyor.
yok takibe alayım en iyisi :)Vallahamı yapsana migim farklı tarifleri öğreniyorz hep.
ocak 2023 ten bu yana eyt yürürlüğe çıkacak..:)tam 2 yıl var bu ayda emekli olacak
Az kalmış neyseki.tam 2 yıl var bu ayda emekli olacak
Görürüm ben seni 2 ay sonra ne çayı ne kahvesi bitiyor dersin ahandaaaa buraya yazıyom münnoş dedi dersin o rahatlığa alıştımı bütün düzenin bozuluyor,1,5 sene yaşadım bunu cidden zor.ama benimki calismasa da olur emekli olunca oturup hizmet beklemiyor bana hizmet ediyor
Demek ki yapacan yani belli oldu.yok takibe alayım en iyisi :)
dün kıymalı pide yaptım:)
bugün ne yemek yapsam diye düşünüyorum
karnabahar var .ama ben yemegi sevmiyorum.:/
sanirim karnabahar kızartmasi yapcam kendime.. eşime de yemek:)
En son haftalık açıklanıyordu devam ediyormu hala açıklamalar.covid açiklandi mi diye sürekli bakiyorum 2 de demişlerdi :/