- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
bugün sabah verdim abla. haftalık miydiEn son haftalık açıklanıyordu devam ediyormu hala açıklamalar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün sabah verdim abla. haftalık miydiEn son haftalık açıklanıyordu devam ediyormu hala açıklamalar.
Testmi yaptırdın migim geçmiş olsun,ben normal vefatları soruyorsun zannettim.bugün sabah verdim abla. haftalık miydi
yok o eyt ile ilgisi yok bizimkinin yeralti emekliligine gore 39 yaş +prim gerekiyorocak 2023 ten bu yana eyt yürürlüğe çıkacak..:)
2 yıl beklemesine gerek kalmadi.. prim dolduysa olabiliyo.
Halamın eşi vefat etti. Yaklaşık 30 senedir Egede yaşıyorlar. Eniştemin anne babası yaşamıyor. Halam kuzenimi zorla ikna ederek memlekete götürdüler cenazesini. İleride ben de vefat etsem gurbetteyiz, mezarımız sahipsiz kalmasın dedi. Eve dönerken kuzenim demiş ki :buraya istemiyordum ama babaannem ile beraber mezarları, sanki anne kucağında gibi, annesinin himayesinde gibi hissettim babamı.Abla bende eşinin yanında kalsın dedim ama insan kendi başına gelince ne yapar onu düşünmeye başlayınca eşinin ailede haksız değilOnlarında evlatlarıZaten uzaktı birde acısını yaşadılar. Kimbilir ne yandılar
Rabbim kolaylık versin
açıklandi negatif. bu üçüncüydü hep negatif çikiyor..En son haftalık açıklanıyordu devam ediyormu hala açıklamalar.
hic beni arayan soran yok blue gibi cıbık hatunu ne yapacaksin
Ayy kuzucum tarifini bugün yapacaktı, o yüzden merak ettimhic beni arayan soran yok blue gibi cıbık hatunu ne yapacaksin
Sen makarna yapacak mısın minikomhic beni arayan soran yok blue gibi cıbık hatunu ne yapacaksin
Teşekkür ederim nevoşuum çalışkan öğrenciyim demi benOriana gibi olun
İşte hayat ne gösteriyor bilinmiyor. Benim halamda İzmir'de yaşadı. Kızları, torunları hep orada oraya gömüldü.Halamın eşi vefat etti. Yaklaşık 30 senedir Egede yaşıyorlar. Eniştemin anne babası yaşamıyor. Halam kuzenimi zorla ikna ederek memlekete götürdüler cenazesini. İleride ben de vefat etsem gurbetteyiz, mezarımız sahipsiz kalmasın dedi. Eve dönerken kuzenim demiş ki :buraya istemiyordum ama babaannem ile beraber mezarları, sanki anne kucağında gibi, annesinin himayesinde gibi hissettim babamı.
Maşallah öylesinTeşekkür ederim nevoşuum çalışkan öğrenciyim demi ben
Sen yapmış mıydınÜff herkes makarnasını yapmış yine yaa hadi yeni kategoriye geçelim sıkıldım bu kategoriden yine
Yes bibiğimmm buyur
Çıbık bugün yedi iğneyi B12 im çok düşükmüş haftada iki iğne yiyorum minik sar sarmalahic beni arayan soran yok blue gibi cıbık hatunu ne yapacaksin
Yanlış alarm kuzu bugün yapmayacaktım kiAyy kuzucum tarifini bugün yapacaktı, o yüzden merak ettim
Yakşamlar aşkom nasılsınYaksamlar
Makarna yok muYes bibiğimmm buyur
Çıbık bugün yedi iğneyi B12 im çok düşükmüş haftada iki iğne yiyorum minik sar sarmala
Yanlış alarm kuzu bugün yapmayacaktım ki
Yakşamlar aşkom, iyiyim, sen nasılsın?Yakşamlar aşkom nasılsın
Bende iyiyim aşkom sağ olYakşamlar aşkom, iyiyim, sen nasılsın?