Makarnalar Değişik, Kolay, Lezzetli Makarna Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Makarna Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    766
  • Anket Kapalı .
ocak 2023 ten bu yana eyt yürürlüğe çıkacak..:)
2 yıl beklemesine gerek kalmadi.. prim dolduysa olabiliyo.
yok o eyt ile ilgisi yok bizimkinin yeralti emekliligine gore 39 yaş +prim gerekiyor

primi dolali 3 sene oldu yaş bekliyor

en son kanuna gore yeralti emeklilkk yası 45

Abla bende eşinin yanında kalsın dedim ama insan kendi başına gelince ne yapar onu düşünmeye başlayınca eşinin ailede haksız değil🥺Onlarında evlatları😢Zaten uzaktı birde acısını yaşadılar. Kimbilir ne yandılar😥
Rabbim kolaylık versin 🤲
Halamın eşi vefat etti. Yaklaşık 30 senedir Egede yaşıyorlar. Eniştemin anne babası yaşamıyor. Halam kuzenimi zorla ikna ederek memlekete götürdüler cenazesini. İleride ben de vefat etsem gurbetteyiz, mezarımız sahipsiz kalmasın dedi. Eve dönerken kuzenim demiş ki :buraya istemiyordum ama babaannem ile beraber mezarları, sanki anne kucağında gibi, annesinin himayesinde gibi hissettim babamı.

Halamın eşi vefat etti. Yaklaşık 30 senedir Egede yaşıyorlar. Eniştemin anne babası yaşamıyor. Halam kuzenimi zorla ikna ederek memlekete götürdüler cenazesini. İleride ben de vefat etsem gurbetteyiz, mezarımız sahipsiz kalmasın dedi. Eve dönerken kuzenim demiş ki :buraya istemiyordum ama babaannem ile beraber mezarları, sanki anne kucağında gibi, annesinin himayesinde gibi hissettim babamı.
İşte hayat ne gösteriyor bilinmiyor. Benim halamda İzmir'de yaşadı. Kızları, torunları hep orada oraya gömüldü. 🤷

X