Bırakın kadını rahat istedigini yapsınBende öyle düşündüm. Aman dikkat etHAbibte hazırda bekliyor senin yerinde zaten gözü var Bizi onun eline bırakma.
Bu durumdada bişi diyemiyorsun karşı tarafada,aile ilişkileri çok yoktu herhalde,kazada suçlu olan kimdi peki.Öyle ablam.
Geçen @Margaret Hale ile konuştuk bu konuyu, asla gömdürmezler dedi. Kendi topraklarında olsun isterler dedi, ki öyle de oldu.
Ama bir bakıma iyi de oldu, evladı en azından amcalarını kuzenlerini bilir. Bizim orada olsa sürekli gelemezlerdi belki, belki ablam “hayır Sapanca’da defnedilsin” dese kinleneceklerdi.
Bizim buraya gelmemiz de iyi oldu, kin dolulardı otobüs şoförüne, yola çıkacağımız gece karakoldan kaza tutanaklarına kadar aldık ki her şeyi anlatalım, öfkeleri dinsin. Sağolsun arkadaşlarımız da hemen verdi belgeleri.
Yoksa Sapanca’da bize hayat zindan olabilirdi.
Şimdi daha yumuşaklar, ilk etapta bir kardeşi düşman gibi davranıyordu bize. Şimdi yanımızdan ayrılmıyor.
Onlara da hak verdim yani.
Abla bende eşinin yanında kalsın dedim ama insan kendi başına gelince ne yapar onu düşünmeye başlayınca eşinin ailede haksız değilBu durumdada bişi diyemiyorsun karşı tarafada,aile ilişkileri çok yoktu herhalde,kazada suçlu olan kimdi peki.
Olan olmuş giden gitmiş acıları çok fszla onlarında,belkide anlamak lazım onlarıda diğer taraftan eşi çocukları her n gidip ziyaret edeceklerdi babalarını kolay değil yaşananlarda.
Krndilerince onlarda haklıda,diğer taraftanda eş ve çocuk var,zor durum aslında.Abla bende eşinin yanında kalsın dedim ama insan kendi başına gelince ne yapar onu düşünmeye başlayınca eşinin ailede haksız değilOnlarında evlatları Zaten uzaktı birde acısını yaşadılar. Kimbilir ne yandılar
Rabbim kolaylık versin
Rabbim sabır versinKrndilerince onlarda haklıda,diğer taraftanda eş ve çocuk var,zor durum aslında.
acı ama esimin de dedigi gibi saglikta kisiden ogrenmek gerekiyorAbla bende eşinin yanında kalsın dedim ama insan kendi başına gelince ne yapar onu düşünmeye başlayınca eşinin ailede haksız değilOnlarında evlatları Zaten uzaktı birde acısını yaşadılar. Kimbilir ne yandılar
Rabbim kolaylık versin
İnşallah kolay değil yaşananlar.Rabbim sabır versin
Herkes kendi yanında ister,bence eşin yanında olması lazım diye düşünüyorum.acı ama esimin de dedigi gibi saglikta kisiden ogrenmek gerekiyorbiz esimle bunlari konustuk mesela basimiza gelince
İşte insan hesap edemiyoracı ama esimin de dedigi gibi saglikta kisiden ogrenmek gerekiyorbiz esimle bunlari konustuk mesela basimiza gelince
Bizdede yok dahaİşte insan hesap edemiyor
Bizim öyle bir durum yok
Aile ilişkileri yeni yeni toparlanmıştı.Bu durumdada bişi diyemiyorsun karşı tarafada,aile ilişkileri çok yoktu herhalde,kazada suçlu olan kimdi peki.
Olan olmuş giden gitmiş acıları çok fszla onlarında,belkide anlamak lazım onlarıda diğer taraftan eşi çocukları her n gidip ziyaret edeceklerdi babalarını kolay değil yaşananlarda.
Hatalı kusurlu olması kötü olmuş burada.Aile ilişkileri yeni yeni toparlanmıştı.
Görümcemi enişteden 9 yaş büyük ve 2 çocuğu var diye istememişlerdi. Ama birbirlerini çok sevdiler diye verdi bizimkiler, yoksa biz de istememiştik.
Enişteye sahip çıkmıştık anlayacağın.
Kazada kusurlu olan bizim enişte, uyumuş aracı kullanırken.
Bizim memleket aynı zaten ve yerimiz belli buraya gömülürüzBizdede yok daha