O zaman beni tamamen unutunSenin ikiz durumları da var. Bir tane olmayabilir
Bende öyle düşündüm. Aman dikkat etO zaman beni tamamen unutun
Bu linkten bakabilirsinizTarifleri bu sayfada göremiyor muyuz?
Ona üzücü bir haberim olacakBende öyle düşündüm. Aman dikkat etHAbibte hazırda bekliyor senin yerinde zaten gözü var Bizi onun eline bırakma.
Ona üzücü bir haberim olacak6 aya kalmaz kökten aldırıp kurtulacağım Sırf sizi ona bırakmamak için
İnşallah canım
Aldırınca ağrıların sancıların geçecek inşallah
Sen zaten bizi bırakamazsınDaha çok bekler
Rabbim büyüktür. Derdi verir ama dermanını da verir.İnşallah canımBende öyle umuyorum
Allah'ı izni ile sizi kimseye bırakmıyacağım
Amin inşallahRabbim büyüktür. Derdi verir ama dermanını da verir.
Daha uzun yıllar birlikte olalım
Yok düşünmedim
Dünya mutfağı, balık falan mıYok düşünmedimBu sıra uzun zamandır yapılmayan farklı kategorilere taktım
Hatta şimdi sen sorunca bir tane buldumDünya mutfağı, balık falan mışerbetli tatlı da yapmıyoruz
https://www.kadinlarkulubu.com/konu/serbetli-tatlilar-oylama.1290917/Dünya mutfağı, balık falan mışerbetli tatlı da yapmıyoruz
Tatlı niye istemiyorsunHatta şimdi sen sorunca bir tane buldumTatlı düşünmüyorum
Ayy doğru. Çok unutkanım yaa
Düşünme tatlıHatta şimdi sen sorunca bir tane buldumTatlı düşünmüyorum
Işık hızıyla o günlere geçmek istiyorumOyyy sana kıyamam küçük aysom yaaaagün gelecek sen bebeyi zorla uyandiracaksin dayan kuzuu
Ne zoru yaaaa. Uykudan geberiyor ama illa sağa sola bakınacak, asla uyumayacakHadiya ahahazorla uyutmayin sizde çocuğu çocuk hakli
Ebem öpüldüğü için olabilir mi?Hergün sor niye sormuyorsun
Senin istediklerin hep olduDüşünme tatlı
Çok yaptık. Tatlı seçeneği az diğerleri daha fazla üç tuzlu bir tatlı yapsak yeterTatlı niye istemiyorsun