- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Kendini neden katmıyorsun kuzu?İnş yasoyla @JOYz bebesininde bebeki olurda bizi değil burunlarinin ucunu görmezler amiiiiinnnnnn
Hep beraber göremeyelim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendini neden katmıyorsun kuzu?İnş yasoyla @JOYz bebesininde bebeki olurda bizi değil burunlarinin ucunu görmezler amiiiiinnnnnn
Bende doğuracağım bir tane hepinizi unutacağım
Ne sabırsız adam yaw, on beş dakika beklese ölür müEşim dışarı çıktı bugün. O yokken rahat rahat tarifimi yapayım dedim. Tarifimi tam taptım bitti eşim geldi. Direk mutfağa geçti acıktım diye Tarifimin de dinlenmesi gerekiyor sunum için, 5 dk bari soğusun az bekle dedim, odaya gönderdim. Tezgahın üstüne örtü serip aceleyle yaptım çekim Biraz beklemesi gerekiyordu, aceleye geldi canım tarif, tadı çok güzeldi ama. 10 dakika geç gelseydi keşkeGeç saatte eklerim de yarışma bitmeden yine yaparsam o zaman da çekim yaparım . Nevreste
Anası artık tam bir kuzu. Beni yola getirdiAnası kim
Başınız sağ olsun. Mekanı cennet olsun Her şerde bir hayır vardır. İnşallah bir dahaki ay kısmet olurKuzu tedavim önümüzdeki aya ertelendi, iyi de oldu. Görümcemin eşi vefat etti, tedavim devam edemeyecekti.
Şimdi Antep’teyim, bu gece uçağı ile dönüyorum.
Yavru doğduğundan beri içtiğim su bile mideme değil g.tüme gidiyor bir de işe gitmek üstüne eklenince iyice yorucu. Oriana ya helal olsun, iki tanesiyle nasıl becerdi bu işi bilmemSoralım, saçını kaşımaya adam lazım mıymış
Öyle olmaz böyle olur dedi zarar bebe aysomAnası artık tam bir kuzu. Beni yola getirdi
Valla sosyalim, bütün hayatımız ona göre şekilleniyor. asla bize uymuyor. biz canavara uyuyoruz ah bir de uyusa, şöyle bir 3-4 saat uyusam deliksizÖyle olmaz böyle olur dedi zarar bebe aysom
Oyyy sana kıyamam küçük aysom yaaaa gün gelecek sen bebeyi zorla uyandiracaksin dayan kuzuuValla sosyalim, bütün hayatımız ona göre şekilleniyor. asla bize uymuyor. biz canavara uyuyoruz ah bir de uyusa, şöyle bir 3-4 saat uyusam deliksiz
Hadiya ahaha zorla uyutmayin sizde çocuğu çocuk hakliMinnoş çok çılgın. Uyku eğitimine başladık, eğitmen bıraktı
Tamam
Son durumunu merak ettim suç oldu
iftira. Nabersiniz diye girdim konuya
Karıştırma ortalığı dikşınssssNevoş sana dombiş demiş buu
Sadece sizi bırakmak için şansımı zorlayabilirim
Olur canım sunumu değişebilirizEşim dışarı çıktı bugün. O yokken rahat rahat tarifimi yapayım dedim. Tarifimi tam taptım bitti eşim geldi. Direk mutfağa geçti acıktım diye Tarifimin de dinlenmesi gerekiyor sunum için, 5 dk bari soğusun az bekle dedim, odaya gönderdim. Tezgahın üstüne örtü serip aceleyle yaptım çekim Biraz beklemesi gerekiyordu, aceleye geldi canım tarif, tadı çok güzeldi ama. 10 dakika geç gelseydi keşkeGeç saatte eklerim de yarışma bitmeden yine yaparsam o zaman da çekim yaparım . Nevreste
Oda haklı yalan değilNevoş sana dombiş demiş buu
O kadar tembel olduSoralım, saçını kaşımaya adam lazım mıymış
Hergün sor niye sormuyorsunMinnoş çok çılgın. Uyku eğitimine başladık, eğitmen bıraktı
Tamam
Son durumunu merak ettim suç oldu
iftira. Nabersiniz diye girdim konuya
Derhal gençleşsinRuhum yaşlı malum nevos
YerüünnnyaaaOda haklı yalan değil
Derhal gençleşsin
Senin ikiz durumları da var. Bir tane olmayabilirBende doğuracağım bir tane hepinizi unutacağım