Makarnalar Değişik, Kolay, Lezzetli Makarna Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Makarna Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    766
  • Anket Kapalı .
Eşim dışarı çıktı bugün. O yokken rahat rahat tarifimi yapayım dedim. Tarifimi tam taptım bitti eşim geldi. Direk mutfağa geçti acıktım diye :skandal: Tarifimin de dinlenmesi gerekiyor sunum için, 5 dk bari soğusun az bekle dedim, odaya gönderdim. Tezgahın üstüne örtü serip aceleyle yaptım çekim🤦🏻‍♀️ Biraz beklemesi gerekiyordu, aceleye geldi canım tarif, tadı çok güzeldi ama. 10 dakika geç gelseydi keşke:63:Geç saatte eklerim de yarışma bitmeden yine yaparsam o zaman da çekim yaparım 🤔. Nevreste Nevreste

Eşim dışarı çıktı bugün. O yokken rahat rahat tarifimi yapayım dedim. Tarifimi tam taptım bitti eşim geldi. Direk mutfağa geçti acıktım diye :skandal: Tarifimin de dinlenmesi gerekiyor sunum için, 5 dk bari soğusun az bekle dedim, odaya gönderdim. Tezgahın üstüne örtü serip aceleyle yaptım çekim🤦🏻‍♀️ Biraz beklemesi gerekiyordu, aceleye geldi canım tarif, tadı çok güzeldi ama. 10 dakika geç gelseydi keşke:63:Geç saatte eklerim de yarışma bitmeden yine yaparsam o zaman da çekim yaparım 🤔. Nevreste Nevreste
Ne sabırsız adam yaw, on beş dakika beklese ölür mü :duduk::sinirli:

Anası artık tam bir kuzu. Beni yola getirdi 🥹
Kuzu tedavim önümüzdeki aya ertelendi, iyi de oldu. Görümcemin eşi vefat etti, tedavim devam edemeyecekti.
Şimdi Antep’teyim, bu gece uçağı ile dönüyorum.
Başınız sağ olsun. Mekanı cennet olsun 🤲🏻 Her şerde bir hayır vardır. İnşallah bir dahaki ay kısmet olur 🤲🏻❤️
Soralım, saçını kaşımaya adam lazım mıymış🤣🤣
Yavru doğduğundan beri içtiğim su bile mideme değil g.tüme gidiyor 🥹🥹🥹 bir de işe gitmek üstüne eklenince iyice yorucu. Oriana Oriana ya helal olsun, iki tanesiyle nasıl becerdi bu işi bilmem 🥹

Olur canım sunumu değişebiliriz🥰🤗
Özelden at bende sana bir şey diyeyim :KK74: Güzel haber :KK45:

X