Kendini neden katmıyorsun kuzu?
Bende doğuracağım bir tane hepinizi unutacağım
Ne sabırsız adam yaw, on beş dakika beklese ölür müEşim dışarı çıktı bugün. O yokken rahat rahat tarifimi yapayım dedim. Tarifimi tam taptım bitti eşim geldi. Direk mutfağa geçti acıktım diyeTarifimin de dinlenmesi gerekiyor sunum için, 5 dk bari soğusun az bekle dedim, odaya gönderdim. Tezgahın üstüne örtü serip aceleyle yaptım çekim Biraz beklemesi gerekiyordu, aceleye geldi canım tarif, tadı çok güzeldi ama. 10 dakika geç gelseydi keşke Geç saatte eklerim de yarışma bitmeden yine yaparsam o zaman da çekim yaparım . Nevreste
Anası artık tam bir kuzu. Beni yola getirdiAnası kim
Başınız sağ olsun. Mekanı cennet olsunKuzu tedavim önümüzdeki aya ertelendi, iyi de oldu. Görümcemin eşi vefat etti, tedavim devam edemeyecekti.
Şimdi Antep’teyim, bu gece uçağı ile dönüyorum.
Yavru doğduğundan beri içtiğim su bile mideme değil g.tüme gidiyorSoralım, saçını kaşımaya adam lazım mıymış
Öyle olmaz böyle olur dedi zarar bebe aysomAnası artık tam bir kuzu. Beni yola getirdi
Valla sosyalim, bütün hayatımız ona göre şekilleniyor. asla bize uymuyor. biz canavara uyuyoruzÖyle olmaz böyle olur dedi zarar bebe aysom
Oyyy sana kıyamam küçük aysom yaaaaValla sosyalim, bütün hayatımız ona göre şekilleniyor. asla bize uymuyor. biz canavara uyuyoruzah bir de uyusa, şöyle bir 3-4 saat uyusam deliksiz
Hadiya ahahaMinnoş çok çılgın. Uyku eğitimine başladık, eğitmen bıraktı
Tamam
Son durumunu merak ettim suç oldu
iftira. Nabersiniz diye girdim konuya
Sadece sizi bırakmak için şansımı zorlayabilirim
Olur canım sunumu değişebilirizEşim dışarı çıktı bugün. O yokken rahat rahat tarifimi yapayım dedim. Tarifimi tam taptım bitti eşim geldi. Direk mutfağa geçti acıktım diyeTarifimin de dinlenmesi gerekiyor sunum için, 5 dk bari soğusun az bekle dedim, odaya gönderdim. Tezgahın üstüne örtü serip aceleyle yaptım çekim Biraz beklemesi gerekiyordu, aceleye geldi canım tarif, tadı çok güzeldi ama. 10 dakika geç gelseydi keşke Geç saatte eklerim de yarışma bitmeden yine yaparsam o zaman da çekim yaparım . Nevreste
O kadar tembel olduSoralım, saçını kaşımaya adam lazım mıymış
Hergün sor niye sormuyorsunMinnoş çok çılgın. Uyku eğitimine başladık, eğitmen bıraktı
Tamam
Son durumunu merak ettim suç oldu
iftira. Nabersiniz diye girdim konuya
Derhal gençleşsinRuhum yaşlı malum nevos
Senin ikiz durumları da var. Bir tane olmayabilirBende doğuracağım bir tane hepinizi unutacağım