- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.983
- 43
O zaman beni tamamen unutunSenin ikiz durumları da var. Bir tane olmayabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman beni tamamen unutunSenin ikiz durumları da var. Bir tane olmayabilir
Bende öyle düşündüm. Aman dikkat et HAbibte hazırda bekliyor senin yerinde zaten gözü var Bizi onun eline bırakma.O zaman beni tamamen unutun
Bu linkten bakabilirsinizTarifleri bu sayfada göremiyor muyuz?
Ona üzücü bir haberim olacak6 aya kalmaz kökten aldırıp kurtulacağımSırf sizi ona bırakmamak içinBende öyle düşündüm. Aman dikkat et HAbibte hazırda bekliyor senin yerinde zaten gözü var Bizi onun eline bırakma.
Ona üzücü bir haberim olacak6 aya kalmaz kökten aldırıp kurtulacağımSırf sizi ona bırakmamak için
İnşallah canım Bende öyle umuyorum
Aldırınca ağrıların sancıların geçecek inşallah
Sen zaten bizi bırakamazsın Daha çok bekler
Rabbim büyüktür. Derdi verir ama dermanını da verir.İnşallah canım Bende öyle umuyorum
Allah'ı izni ile sizi kimseye bırakmıyacağım
Amin inşallahRabbim büyüktür. Derdi verir ama dermanını da verir.
Daha uzun yıllar birlikte olalım
Yok düşünmedim Bu sıra uzun zamandır yapılmayan farklı kategorilere taktımNevreste sıradaki kategoriyi düşündün mü
Dünya mutfağı, balık falan mı şerbetli tatlı da yapmıyoruzYok düşünmedim Bu sıra uzun zamandır yapılmayan farklı kategorilere taktım
Hatta şimdi sen sorunca bir tane buldumTatlı düşünmüyorumDünya mutfağı, balık falan mı şerbetli tatlı da yapmıyoruz
https://www.kadinlarkulubu.com/konu/serbetli-tatlilar-oylama.1290917/Dünya mutfağı, balık falan mı şerbetli tatlı da yapmıyoruz
Tatlı niye istemiyorsunHatta şimdi sen sorunca bir tane buldumTatlı düşünmüyorum
Ayy doğru. Çok unutkanım yaa kadayıf dolması yapmıştımhttps://www.kadinlarkulubu.com/konu/serbetli-tatlilar-oylama.1290917/
Daha bir yıl bile olmamış
Düşünme tatlıHatta şimdi sen sorunca bir tane buldumTatlı düşünmüyorum
Işık hızıyla o günlere geçmek istiyorumOyyy sana kıyamam küçük aysom yaaaa gün gelecek sen bebeyi zorla uyandiracaksin dayan kuzuu
Ne zoru yaaaa. Uykudan geberiyor ama illa sağa sola bakınacak, asla uyumayacakHadiya ahaha zorla uyutmayin sizde çocuğu çocuk hakli
Ebem öpüldüğü için olabilir mi? foruma doğru düzgün girmiyorum, girsem bile direkt analar kısmındayım.Hergün sor niye sormuyorsun
Senin istediklerin hep olduDüşünme tatlı
Çok yaptık. Tatlı seçeneği az diğerleri daha fazla üç tuzlu bir tatlı yapsak yeterTatlı niye istemiyorsun