- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.140
Allah yardımcınız olsun canım. Acısını yaşayacak yürek nasıl dayansın.İnşallah kuzu, bakalım yarın bir fasıl daha bekliyorum, sabaha Antep yolcusuyuz. Orada nasıl zaptedeceğim diye düşünüyorum şimdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcınız olsun canım. Acısını yaşayacak yürek nasıl dayansın.İnşallah kuzu, bakalım yarın bir fasıl daha bekliyorum, sabaha Antep yolcusuyuz. Orada nasıl zaptedeceğim diye düşünüyorum şimdi.
Ahhh çok zor coookkk yasom, ateş düştüğü yeri yakıyor daha farkinda bile değildir zaman geçtikçe koymaya başlayacakİnşallah kuzu, bakalım yarın bir fasıl daha bekliyorum, sabaha Antep yolcusuyuz. Orada nasıl zaptedeceğim diye düşünüyorum şimdi.
Amin Canom, inşallah yürek yangınından bir tartışma falan çıkmaz.Allah yardımcınız olsun canım. Acısını yaşayacak yürek nasıl dayansın.
İnşallahAmin Canom, inşallah yürek yangınından bir tartışma falan çıkmaz.
O toprağa el sürmedikçe dediğin gibi olacak kuzu, inanmıyor çünkü hâlâ.Ahhh çok zor coookkk yasom, ateş düştüğü yeri yakıyor daha farkinda bile değildir zaman geçtikçe koymaya başlayacak
Off kabus gibiO toprağa el sürmedikçe dediğin gibi olacak kuzu, inanmıyor çünkü hâlâ.
Kolay değil onun içinde,çok acı ve ani bir kayıp oldu herkes için.Yok ablam, bugün karakola eşyaları teslim almaya gittik. Saf saf etrafa bakıp durdu. İfadeyi biz verdik, adını bile söyleyemedi.
Yaso cenaze antepe mi gitti yoksa.İnşallah kuzu, bakalım yarın bir fasıl daha bekliyorum, sabaha Antep yolcusuyuz. Orada nasıl zaptedeceğim diye düşünüyorum şimdi.
Abla Eniştenin memleketi orası diye Antep'e gömmüşlerYaso cenaze antepe mi gitti yoksa.
Günaydınlar hanımlar
Günaydın
Günaydınlar nevoşcumGünaydın
Saçma olmuş orada defnedilmesi,eş çocuk neredeyse bence orada olmalı.Abla Eniştenin memleketi orası diye Antep'e gömmüşler
Ama eşi ve çocuğu Sakarya'da
Aynı fikirdeyimGünaydınlar nevoşcum
Saçma olmuş orada defnedilmesi,eş çocuk neredeyse bence orada olmalı.
Bir akrabada coronadan vefat etti,eşi ile farklı yerlerdeydi,cenazeyi yaşadığı yerde defnettiler halbuki eşinin çocuğunun olduğu yerde olması lazımdı.Aynı fikirdeyim
geliyor Osmanlı
Bende çok özledim malesef sık sık girmiyorum siteye eskisi kadar arada uğruyorum 5-10 dakika diyelimozlendin