- 29 Nisan 2015
- 31.348
- 105.508
TimaaaamBekliyore cici kıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TimaaaamBekliyore cici kıs
Timaaaam
Tamam yarın yapabilirsinÇok yakında sinemalarda
Ahh
Kimdeeen sen döv nolırrr başkasına bırakma abla
Bakyaaaa
Anca şişer şöyle göze gelecek bak hiç dusunmemistim iyi dedin abla
Valla sunumlara teeek tekkk baktım korktum bunların üstüne nasıl farklı yapabilirim Allah aşkına
Heran herşey olabilüüü
Abla vallahi sac kavurmam var yarına da yeter hep et olmasinyaTamam yarın yapabilirsin
Tamam çarşamba olsunAbla vallahi sac kavurmam var yarına da yeter hep et olmasinya
Bakalım inşallah masallahTamam çarşamba olsun
PeripellaaaÇok yakında sinemalarda
Ahh
Kimdeeen sen döv nolırrr başkasına bırakma abla
Bakyaaaa
Anca şişer şöyle göze gelecek bak hiç dusunmemistim iyi dedin abla
Valla sunumlara teeek tekkk baktım korktum bunların üstüne nasıl farklı yapabilirim Allah aşkına
Heran herşey olabilüüü
Evet beybim kulaklığı takıp doldurdum 45 dakikami aldı yedi aylık beni sabrettiren hayatın şerefine
Kulağıma fısıldadı canomtürkü söyleyen makarna
Piişt selam der gibi bakıyoKulağıma fısıldadı canom
Evet beybim kulaklığı takıp doldurdum 45 dakikami aldı yedi aylık beni sabrettiren hayatın şerefine
Yaaa ahahaha cano kahkaha attim çok iyiya adıma şarkılar yazan gadın seniiiPeripellaaa
Mantıyı dile getireen
Üşengeçlik desen hak getireee
Üçü mantı dört heceden
Peripel peripel peripellaaa
geliyor OsmanlıYaaa ahahaha cano kahkaha attim çok iyiya adıma şarkılar yazan gadın seniii
Yok ablam, bugün karakola eşyaları teslim almaya gittik. Saf saf etrafa bakıp durdu. İfadeyi biz verdik, adını bile söyleyemedi.Sende sağol yasocum,görümcen nasıl toparladımı biraz.
Amin kuzumÇok üzüldum ya çok zorRabbim sabırlar versin
Rabbim dayanma gücü versin yasom, Allah yardım etsin inşallahYok ablam, bugün karakola eşyaları teslim almaya gittik. Saf saf etrafa bakıp durdu. İfadeyi biz verdik, adını bile söyleyemedi.
Biraz daha dizsem sohbet koyulasirdi canomPiişt selam der gibi bakıyo
İnşallah kuzu, bakalım yarın bir fasıl daha bekliyorum, sabaha Antep yolcusuyuz. Orada nasıl zaptedeceğim diye düşünüyorum şimdi.Rabbim dayanma gücü versin yasom, Allah yardım etsin inşallah