- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Hayırlı akşamlar elticim görüşürüzHayırlı akşamlar canlar, görüşürüz
Antep'te misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı akşamlar elticim görüşürüzHayırlı akşamlar canlar, görüşürüz
Salonun camını güzelce sildim gecengun sonra geceslne yağmur yağdı yok dedim yaza kadar silmicem seni birde 4 pencere var salonda nekadar özene bezene silmistimAman tozu gitsin perdesini temiz takayım dedim
Bundan sonra hep yağmur yapacak bir şey yok
Canım benim bütün pencereler yere kadar düşün ne kadar zor siliyorumiki ay önce silmiştim yine kirlenmişSalonun camını güzelce sildim gecengun sonra geceslne yağmur yağdı yok dedim yaza kadar silmicem seni birde 4 pencere var salonda nekadar özene bezene silmistim
Seninki daha beteraslında büyük cam hoş duruyor da silmesi varkolay gelsin valla abla.Canım benim bütün pencereler yere kadar düşün ne kadar zor siliyorumiki ay önce silmiştim yine kirlenmiş
Sağ olasın cancağzım, sizde Allah’a emanetsinizGörüşürüz cancağızım, Allaha emanet ol
Evet elticim, Nizip’teyizHayırlı akşamlar elticim görüşürüz
Antep'te misiniz
Aynen aşkom
Sağ olasın cancağzım, sizde Allah’a emanetsiniz
Aynen ışık oluyor ama temizliği zorSağ ol canımSeninki daha beteraslında büyük cam hoş duruyor da silmesi varkolay gelsin valla abla.
Rabbim kolaylık versinEvet elticim, Nizip’teyiz
Çok şükür elticim, benim halimden belli değil miRabbim kolaylık versin
Görümcen nasıl
Ohhh çok şükürÇok şükür elticim, benim halimden belli değil mi
Mezarlık ziyareti iyi geldi. Konuştu ağladı, daha ferah şu anda.
Amin canımOhhh çok şükür
Daha iyi olsun inşallah
Daha var dimi vakitazcik daha durayim abla bide bişey sorcam dur özelden sorayımAynen ışık oluyor ama temizliği zorSağ ol canım
Makarna yarın geliyor mu
Keşke orada defnedilseydi daha iyi olurdu.Evet ablam.
Günaydın burgu makarnamGünaydınlar spagetilerim lazanyalarım