Anlattığına göre doğru oluyor. Alta milföyler, üzerine yufkalar, ortaya harç tekrar yufka,ben bugun denedim arkadaslar ama tarifi dogru duzgun okumamisim ,milfoyun yarisini alta yaydim yufayi ic malzemesini koydum sonra kalan milfoyu yaydim yani milfoyler icte kaldi ust tarafi yufkayla kapattim balon gibi sisti kevgirle falan bastirdim indi tadi guzeldi ama goruntu guzel olmadi cok kabardi özellikle orta tarafi,milfoyu uste yaymadim diye mi oldu dersiniz,haftaya bi de öbur turlu deniycem:lepi:
Anlattığına göre doğru oluyor. Alta milföyler, üzerine yufkalar, ortaya harç tekrar yufka,
en üsttede milföyler...kaydirigubbakcemile3
hayir canmim bende milföyler alltta kaldi iste en uste yufkalari serdimbenneyaptımki
hmm çok güzel bir tarife benziyor deniycem bende inş en yakın zamanda....
aslında milföy çok ufalandığı için pek tercih etmem ama bu tarifte dağılmadığını yazmışsın....
bakalım deniycem inş becerebilirim...:))
iyigeceler terlik bu topik hala açıkmıydı valla unutmuşum ben canım
çalışmakdan kk ya fırsat kalmıyorki öpüyorum canım
hmm çok güzel bir tarife benziyor deniycem bende inş en yakın zamanda....
aslında milföy çok ufalandığı için pek tercih etmem ama bu tarifte dağılmadığını yazmışsın....
bakalım deniycem inş becerebilirim...:))
canim gercekten cok güzel görünüyocokacimcoook
hem pratikmis hemde milföy ve yufka sevdigim bir aradazemuszemus
ellerine emegine saglikopuyorumnanaktan
daha önce görüp yazmismiydim hatirlamiyorum
ama cok canim cekdi ya
milföyüm varda yufkam yok
denicem mutlaka tskler paylasim icin canim
değişik bir tarif.denicem mutlaka.teşekkürler
Çok pratik görünüyor ..Hemen deneyip görmem lazımmm...
Ay sonundada günüm var. Güzel olursada ordada yaparımm.Ama börek fırından çıktıktan 4 saat sonrada lezzetini koruyormu ..Yani milföyün o çıtırlıgı kayboluyormu..?/
Ay ben de denicem bu akşam iyi ki görmüşüm ama milföyüm yok iş çıkışı milföy almam lazım
güzel görünüyor ellerine sağlık canım bende en kısa zamanda yapacağım paylaşımın için teşekkürler
Ben yaptım arkadaşlar ilk yaptığımda çok güzel kıtır kıtırdı yedik eşimle afiyetle. Ama ertesi gün içi hamurlaşmıştı ya sizin de öyle mi oluyor.
bunu bende yaptım arkadaşlar ama içi nedense yapışık ve hamur gibi oldu,yoksa üstüne döktüğümüz sos fazlamı geliyor anlayamadım hatta fazlasını aldım,banada cevap verirseniz sevinirim,bir türlü börek işini beceremiyorum..elinize sağlık,teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?