Börekler Değişik Börek (Çok Farklı)-Resimli

ben bugun denedim arkadaslar ama tarifi dogru duzgun okumamisim ,milfoyun yarisini alta yaydim yufayi ic malzemesini koydum sonra kalan milfoyu yaydim yani milfoyler icte kaldi ust tarafi yufkayla kapattim balon gibi sisti kevgirle falan bastirdim indi tadi guzeldi ama goruntu guzel olmadi cok kabardi özellikle orta tarafi,milfoyu uste yaymadim diye mi oldu dersiniz,haftaya bi de öbur turlu deniycem:lepi:
Anlattığına göre doğru oluyor. Alta milföyler, üzerine yufkalar, ortaya harç tekrar yufka,
en üsttede milföyler...kaydirigubbakcemile3

Anlattığına göre doğru oluyor. Alta milföyler, üzerine yufkalar, ortaya harç tekrar yufka,
en üsttede milföyler...kaydirigubbakcemile3

hayir canmim bende milföyler alltta kaldi iste en uste yufkalari serdimbenneyaptımki

hmm çok güzel bir tarife benziyor deniycem bende inş en yakın zamanda....
aslında milföy çok ufalandığı için pek tercih etmem ama bu tarifte dağılmadığını yazmışsın....
bakalım deniycem inş becerebilirim...:))

aslında milföy çok ufalandığı için pek tercih etmem ama bu tarifte dağılmadığını yazmışsın....

Bende aynı fikirdeyim dağılıyor diye bende yapmam pek milföy ama cidden bu öyle değil.
Dene göreceksin tatlım... Hatta yapınca fotoğrafını bizlerle paylaşırsan sevinirim canım...
Kolay gelsin şimdiden ellerine sağlık... opuyorumnanaktan

iyigeceler terlik bu topik hala açıkmıydı valla unutmuşum ben canım
çalışmakdan kk ya fırsat kalmıyorki öpüyorum canım

iyigeceler terlik bu topik hala açıkmıydı valla unutmuşum ben canım
çalışmakdan kk ya fırsat kalmıyorki öpüyorum canım

Açık birtanem... Çalışmaktan ve yoğunluk olunca pc açmaya zaman zaman fırsat kalmıyor heleki pc bozulursa ; mafoldumben

İyi geceler hepinize arkadaşlar...
Senayda denedinmi böreği? Fotoğrafını burada yayınlarsan sevinirim. Ayrıca ufalanıp ufalanmadığı hakkında bilgilendirirmisin tatlım.... zemuszemus

canim gercekten cok güzel görünüyocokacimcoook
hem pratikmis hemde milföy ve yufka sevdigim bir aradazemuszemus
ellerine emegine saglikopuyorumnanaktan

daha önce görüp yazmismiydim hatirlamiyorum
ama cok canim cekdi ya
milföyüm varda yufkam yok
denicem mutlaka tskler paylasim icin canim

canim gercekten cok güzel görünüyocokacimcoook
hem pratikmis hemde milföy ve yufka sevdigim bir aradazemuszemus
ellerine emegine saglikopuyorumnanaktan

daha önce görüp yazmismiydim hatirlamiyorum
ama cok canim cekdi ya
milföyüm varda yufkam yok
denicem mutlaka tskler paylasim icin canim

değişik bir tarif.denicem mutlaka.teşekkürler

Güzel dilekleriniz için teşekkürler canlarım , hakikatten denemeniz gereken bir börek görüntü muhteşem oluyor lezzet deseniz bir o kadar. Üstelikte pratik... Şimdiden ellerinize sağlık ve afiyet olsun... opuyorumnanaktan

Çok pratik görünüyor ..Hemen deneyip görmem lazımmm...
Ay sonundada günüm var. Güzel olursada ordada yaparımm.Ama börek fırından çıktıktan 4 saat sonrada lezzetini koruyormu ..Yani milföyün o çıtırlıgı kayboluyormu..?/

Ay ben de denicem bu akşam iyi ki görmüşüm ama milföyüm yok iş çıkışı milföy almam lazım

Çok pratik görünüyor ..Hemen deneyip görmem lazımmm...
Ay sonundada günüm var. Güzel olursada ordada yaparımm.Ama börek fırından çıktıktan 4 saat sonrada lezzetini koruyormu ..Yani milföyün o çıtırlıgı kayboluyormu..?/

Kaybolmuyor canım, üzerini ört... Bende yapıcam günüme , arkadaşlar istediler. Şimdiden afiyet olsun inşallah beğenirsin. Öyle kabarıyorki, fotoğrafı vardı bak istersen... cokacimcoook

Ay ben de denicem bu akşam iyi ki görmüşüm ama milföyüm yok iş çıkışı milföy almam lazım

Dene canım harika oluyor.... cokacimcoook

güzel görünüyor ellerine sağlık canım bende en kısa zamanda yapacağım paylaşımın için teşekkürler

güzel görünüyor ellerine sağlık canım bende en kısa zamanda yapacağım paylaşımın için teşekkürler

Rica ederim umarım yapar ve sevdiklerinle paylaşırsın tatlım... cokacimcoook Şimdiden ellerine sağlık... opuyorumnanaktan

Ben yaptım arkadaşlar ilk yaptığımda çok güzel kıtır kıtırdı yedik eşimle afiyetle. Ama ertesi gün içi hamurlaşmıştı ya sizin de öyle mi oluyor.

bunu bende yaptım arkadaşlar ama içi nedense yapışık ve hamur gibi oldu,yoksa üstüne döktüğümüz sos fazlamı geliyor anlayamadım hatta fazlasını aldım,banada cevap verirseniz sevinirim,bir türlü börek işini beceremiyorum..elinize sağlık,teşekkürler...

Ben yaptım arkadaşlar ilk yaptığımda çok güzel kıtır kıtırdı yedik eşimle afiyetle. Ama ertesi gün içi hamurlaşmıştı ya sizin de öyle mi oluyor.

bunu bende yaptım arkadaşlar ama içi nedense yapışık ve hamur gibi oldu,yoksa üstüne döktüğümüz sos fazlamı geliyor anlayamadım hatta fazlasını aldım,banada cevap verirseniz sevinirim,bir türlü börek işini beceremiyorum..elinize sağlık,teşekkürler...

Arkadaşlar ben yaptığımda da kimi zaman hamurlanma oluyor bu aldığım yufka ve milföy'e göre değişiyor. O zaman sosunu biraz daha azaltınız. Bazı yufka var sert oluyor sosu içemiyor o sebeple olduğunu düşünüyorum. Ben sosu azaltıyorum. Her milföy ve yufka aynı olmuyor bundan kaynaklanıyor gözlemlerime göre o zaman bende sosu sulu sulu yapmıyorum. Çok sulu olmamasına dikkat edin. İlk yaptığım zamanlar sos iyi geliyordu son zamanlarda benimde içinde hamurlaşma oluyor bende sos miktarını azaltıyorum... cokacimcoook

Back