çok teşekkür ederim,bir daha yaptığımda söylediğiniz gibi yapacağım..aslında yarım saat beklettim fazlada bekletmedim ama olmadı işte...tekrar çok teşekkürler...
Tarifi veren arkadasa cok tesekkürler.Ben de 2 kez yaptim aynen tarifdeki ölcüleri kullanarak, hicbir sorun cikmadi.Cok güzel oldu.Gercekten de yiyen bir arkadasim ayni yorumu yapti "sanki suböregi gibi olmus" dedi.Artik normal yufkali böregin papucunu dama attim.Bu cok daha kolay.Tarifi de anneme, ablama verdim.Siddetle yapmalarini tavsiye ettim.Tekrar tarif icin tesekkürler.
Ellerine sağlık çok harika görünüyor
yapan arkadaşlar var mı merak etttim ...paylaşım için çok teşekkürler
Ben de yaptım sonunda bu böreği...yufkalı börekleri çok sık yaparım,uzman olmuşumdur artık:)bu böreği de beğendik,tavsiye ederim,milföyler daha bi çıtırlık veriyor...bu arada kusura bakmayın iki dilim kadar gitmiş,ben de elimi çabuk tutup böreğin hepsi bitmeden çektim..
tarifi veren arkadaşa teşekkürler:)
teşekkür ederim güzel yorumların için:)
tarifi not almıştım dün misafirlerime yaptım
valla utandırmadı beni nefis oldu
içine patates koydum
herkes değişik ve güzel buldu
teşekkürler terlik
Gerçekten değişik bir tarifmiş...
Denemeye değer, ellerine sağlık...
ben çok yufkalısını yapmıştım. 5-6 kat olmuştu sanırım. ve üzerini yine milföyle kapladım bu gibi. o tarifi ne zamandır yapıcam. ama bu şekilde biraz dahada pratik. kıymalı da yaparım bu sefer.
eline sağlık. çık güzel görünüyor
canım mısafırlerıme yaptım gecen hafta super oldu tarıfını ıstedıler hemen :))) elıne saglık tsklerr
canim Almanya`da her markette oluyor, nasil bulamiyorsun benneyaptımki
milfoy hamurunu cok zor buluyorum ben yaa :çok üzgünüm:
tarif için teşekkürler ilk işim sabah denemek olucak :):)
denedım super oldu tsk yarında kahvaltı ıcın yapıcammm :))
bende pazar kahvaltısı ıcın yapıcam lezzet testınden gecıcekmı bakalım CADIARZU yorumlar yarın yerimseniben
Yaaa ben de avusturyadayım dogrusu ben de türk marketleri disındaki marketlerde buluyorum ama alman marketlerinde olan milföylere her zaman bakarım maalesef simdiye kadar baktıklarımın hepsinin icinde etilALKOL vardı... böyle seylere dikkat ediyorsanız türk marketlerindeki milföyleri almanızı tavsiye ediyorum arkadaslar... kaydirigubbakcemile5
tarif harika görünüyor bu arada canım es gecmeyeyim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?