- 7 Eylül 2021
- 733
- 987
-
- Konu Sahibi Dobra anne
Evet benziyor valla bilemedim ne yapacagimiKırmızı başlı olan değil sizinkinin familyası scotophaeus blackwalli
Bu şekilde aratın
Scotophaeus blackwalli'nin anavatanı Avrupa, Kafkaslar , Türkiye ve İran'dır. Kuzey Amerika, Peru ve Hawaii'ye tanıtıldı . [1] İngiltere'de genellikle sonbaharda evlerin etrafında ve içinde ve ayrıca Avrupa'nın daha sıcak bölgelerinde ağaç kabuklarının altında ve duvarlardaki deliklerde bulunur. [3] Geceleri avlanır. [4]Evet benziyor valla bilemedim ne yapacagimi
Pamuk gibi oldumScotophaeus blackwalli'nin anavatanı Avrupa, Kafkaslar , Türkiye ve İran'dır. Kuzey Amerika, Peru ve Hawaii'ye tanıtıldı . [1] İngiltere'de genellikle sonbaharda evlerin etrafında ve içinde ve ayrıca Avrupa'nın daha sıcak bölgelerinde ağaç kabuklarının altında ve duvarlardaki deliklerde bulunur. [3] Geceleri avlanır. [4]
O kirmizi fare örümcekleriyle örümcek olmaları dışında hiçbir ortak noktaları yokmuş. Kırmızılar zehirli, bunlar zararsizmiş. En azından bu güzel haber
Benim büyük demem için yeterli büyüklükte üzerine makarna süzgeci falan kapatın kaçmasın atabilecek olan biri dışarı atsın benceYemek kaşığının oval ucu kadar diyelim ayaklarla
Böcek tutucuyla yakalayıp dışarı attım balkondan can havli ileBenim büyük demem için yeterli büyüklükte üzerine makarna süzgeci falan kapatın kaçmasın atabilecek olan biri dışarı atsın bence
Ben olsam yapamazdim masallah iyi hadi sevindimBöcek tutucuyla yakalayıp dışarı attım balkondan can havli ile
Ayy ben de kendime inanmadım ama hala kaşınıyorum valla o kadar tiksindimBen olsam yapamazdim masallah iyi hadi sevindim
Kesin ilaclatacagim benim etrafımda hep yeşillik var belki o yüzden girmiştir sıcaklardan kaçıpKöyde çok.oluyo bundan ya böcek fobisi en üst sınırda olan bir ben için bunlardan heryerde görmek aşırı korkunç evinizi bir ilaclatin mutlaka devamı vardır
Diyorum ya bizim köyde bahçede onlarca var bundan sayısız trakula gibi bişeyKesin ilaclatacagim benim etrafımda hep yeşillik var belki o yüzden girmiştir sıcaklardan kaçıp
Zararsızdır ama dimiDiyorum ya bizim köyde bahçede onlarca var bundan sayısız trakula gibi bişey
İyilerdir ya keretelar bakma öyle korkunç durduklarına pırlanta gibi yürekleri var efendi çocuklarZararsızdır ama dimi
Ayy ben TV de örümcek görsem kanalı çeviririm,Google da araya araya bir sürü örümcek türü öğrendim şimdi sarıkıza da bakmamak için tutuyorum kendimiSarıkız denilen örümceğe de benziyor gibi ya.
Yok o daha ince uzun oluyorSarıkız denilen örümceğe de benziyor gibi ya. Onun diş kısmı daha büyükçe. Değil galiba baktım şimdi başka tür bu.
Ayy ben TV de örümcek görsem kanalı çeviririm,Google da araya araya bir sürü örümcek türü öğrendim şimdi sarıkıza da bakmamak için tutuyorum kendimi
Böcek tutucuyla yakalayıp dışarı attım balkondan can havli ile