- 7 Eylül 2021
- 733
- 987
-
- Konu Sahibi Dobra anne
Ay bu nee tövbe bismillahHanımlar bunu demin koridorda, halının üstünde buldum. Evi havalandırırken girmiş sanırım ne olduğu hakkında fikri olan var mı görünce iyice kaşınmaya da başladım bir örümcek türü herhalde, internette araştırdım ama hepsi birbirine benziyor anlamadim
Fotoğrafa bakarken bile kalp krizi geçiriyordumHanımlar bunu demin koridorda, halının üstünde buldum. Evi havalandırırken girmiş sanırım ne olduğu hakkında fikri olan var mı görünce iyice kaşınmaya da başladım bir örümcek türü herhalde, internette araştırdım ama hepsi birbirine benziyor anlamadim
Ayy ben de öyle benzettim internetten bakınca ama bilemedim her türü birbirine benziyor anksiyetem tavanTarantula değil mi bu. Aman Allahım çok ama çok korkunç
Ben şimdi görsel aratma yaptım. 'Fare örümceği' imiş buAyy ben de öyle benzettim internetten bakınca ama bilemedim her türü birbirine benziyor anksiyetem tavan
Normalde hayatta yanından geçemem kaçmasın diye hemen yakaladım kene mıdır akrep mıdır ne yaratiksa emin olim diye belgeleyeyim dedimFotoğrafa bakarken bile kalp krizi geçiriyordum
Bununla karşılaşsam fotoğraf çekebilecek kadar soğukkanlı olamazdım örümcek korkusu olan biri olarak tebrik ediyorum sizi
Tarantula mıdır nedir o cinse benziyor sanki zehirli falan değildir inşallah
Ay bir de evimden fare çıksın düşüp bayılırım artık ben de baktım şimdi ama kırmızı başlı oluyormuş diyorlar ay bu evi kırklamam lazım benimBen şimdi görsel aratma yaptım. 'Fare örümceği' imiş bu
Ankara'daNerede yaşıyorsunuz
Hanımlar bunu demin koridorda, halının üstünde buldum. Evi havalandırırken girmiş sanırım ne olduğu hakkında fikri olan var mı görünce iyice kaşınmaya da başladım bir örümcek türü herhalde, internette araştırdım ama hepsi birbirine benziyor anlamadim
Kırmızı başlı olan değil sizinkinin familyası scotophaeus blackwalliAy bir de evimden fare çıksın düşüp bayılırım artık ben de baktım şimdi ama kırmızı başlı oluyormuş diyorlar ay bu evi kırklamam lazım benim
Yemek kaşığının oval ucu kadar diyelim ayaklarlaKOmşunun evinden kaçmış örümcek olmasın bu? Ölçü olarak ne kadar büyüklükte?