mrb arkadaşlar
Biz yaklaşık 3 aydır sevgiliyiz başlarda her şey çok güzeldi sürekli arar msj atardı güzel konuşuyorduk. Onun içten,doğal hallerini sevdim ,hislerimin karşılıklı olduğunu düşündüm lakin son zamanlardaki hal ve hareketlerine baktıkça yok bu aynı adam olamaz diyorum 360 derece döndü. 1 aydır bambaşka biri gibi hiçbir şeyini anlatmıyor ( yapısı böyleymiş ) artık ara sıra arıyor , msjlaşmamız ise günaydın ve iyi gecelerden ibaret oldu konuşmaya çalışıyorum kısa kısa cvplar veriyor ağzından iki çift güzel söz duymuyorum tek söylediği CANIM TATLIM, beni merak etmiyor kiminleyim ne yapıyorum sormuyor umursamıyor. nedeni sorduğumda ise işim var, rahatsızım, uykum var diyor her seferinde . pek inanmıyorum açıkçası, isteyen insan bir yolunu bulur benimkisi ise hep bahane buluyor . Kızlar sizce ne yapmalıyım her yolu denedim kısasa kısas yaptım sallamadı ayrılmak istedim onuda istemedi hiçbir şey olmamış gibi de ben davranamadım içim acıyor. Cidden kafam çok karışık artık ne düşüneceğimi bilmiyorum lütfen akıl verin . Cevap veren herkese teşekkür ederim.
not : ben 29 yaşındayım o da 35 yaşında şuan farklı şehirlerdeyiz