Değişen umursamaz erkeğe ne yapmalı ???

aleyna00

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
39
17
mrb arkadaşlar
Biz yaklaşık 3 aydır sevgiliyiz başlarda her şey çok güzeldi sürekli arar msj atardı güzel konuşuyorduk. Onun içten,doğal hallerini sevdim ,hislerimin karşılıklı olduğunu düşündüm lakin son zamanlardaki hal ve hareketlerine baktıkça yok bu aynı adam olamaz diyorum 360 derece döndü. 1 aydır bambaşka biri gibi hiçbir şeyini anlatmıyor ( yapısı böyleymiş ) artık ara sıra arıyor , msjlaşmamız ise günaydın ve iyi gecelerden ibaret oldu konuşmaya çalışıyorum kısa kısa cvplar veriyor ağzından iki çift güzel söz duymuyorum tek söylediği CANIM TATLIM, beni merak etmiyor kiminleyim ne yapıyorum sormuyor umursamıyor. nedeni sorduğumda ise işim var, rahatsızım, uykum var diyor her seferinde . pek inanmıyorum açıkçası, isteyen insan bir yolunu bulur benimkisi ise hep bahane buluyor . Kızlar sizce ne yapmalıyım her yolu denedim kısasa kısas yaptım sallamadı ayrılmak istedim onuda istemedi hiçbir şey olmamış gibi de ben davranamadım içim acıyor. Cidden kafam çok karışık artık ne düşüneceğimi bilmiyorum lütfen akıl verin . Cevap veren herkese teşekkür ederim.
not : ben 29 yaşındayım o da 35 yaşında şuan farklı şehirlerdeyiz

Adam 35 yaşına gelmiş, naz niyaz çekemez. Niyeti olsaydı zaten ilgilenirdi seninle. Bi şans vereyim diyorsan; kenddini ağırdan al, o aramadan arama, ilk mesajı ondan bekle vs. Ama yok dersen sal gitsin bence. Daha 3 aylık ilişkide adam hastayım, yoğunum diyorsa yol vermek lazım

Yani şimdi, sizi sevmiyordur. Siz hevessinizdir onun için ve artık bitmiştir. Veya başka biri vardır.

Ayrıca anlamıyorum, 29'a 35 ve neden farklı şehir?

Sende değişime ayak uydur o nasılsa sen de öyle davran. 35 yaşına gelmiş ciddi olsa seninle böyle olmazdı.

3 aydır sevgilisiniz ve farklı şehirlerdesiniz.Başkalarıyla görüşme olasılığı vardır size vakit kalmıyordur

Kıçına tekmeyi basmalı. 3 ayda soğumuş belli ki. Aradığını bulamamış. Neden kafanıza takıp dertsiz başınıza dert edineceksiniz ki. 3 ay olmuş daha bağlanmadan ayrılmak en iyisi.

Arkana bakmadan kaç....Sen burda neden soğuk olduğunu araştırırken o çoktan başka limana demirlemis bence....!

Daha üç aylık ilişkide sizi merak etmiyor ve tanıma çabası için her konuşma fırsatını geçiştiriyor ise, hayatınızda olmasının anlamı var mı?

Paket yapıp , anasina yolla..
Bitmiş o is , okeye donmeye çalışıyorsun. Gelmişsin 29 yasina hala naz niyazmi cekeceksin koy ver gitsin be bacim..

Ben once uc aylik iliskide soguma diye okuyunca dedim herhalde ergen daha bunlar. Yaslari okuyunca sasirdim. Aslinda dusunecek cok da bir sey yok. Adam biraz macera aramis. Belki de bosluktaydi ilk baslarda. Muhtemelen biri vardir hayatinda ve siz de yedektesiniz yani cepte tutuluyorsunuz. Bu yastaki adam nazla niyazla ilgi sevgi sefkat verecekse bence yol yakinken aciklama bile yapmadan tum irtibati koparin. Arkaniza bile bakmayin. Bulunmaz hint kumasi degil sonucta. 3 ayda yapmadiginiz sey kalmadiysa bir kac senesini dusunemiyorum. Degmez ugrasmayin. Hatta bitti demek icin bile aciklama geregi duymayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…