- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.182
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yol verin gitsin. Belki de ayrilmak istiyor söyleyemiyor. Bilemedim. Ancak sizin de dediğiniz gibi bir ilişki nasıl başlarsa öyle gider. Çok sevdiğim bir söz vardır. Sizin sevdiğinizle değil sizi en çok sevenle güzeldir ilişki derler. Sizi arayip sormayani ilgi göstermeyeni hayatınızda tutup niye hayatı kendinize eziyet haline getiresiniz ki :) Sevgiyle kalın.
Ya senden sıkılmış yada yedek hatun muamelesi yapıyor gibi geldi bana. En azından tanımaya çalışması lazım hayatındaki insanı. Değil 3 aylık 30 senelik evliler bile sizden daha muhabbetli
aynen öyle . kendisine de söyledim "ne bu haller 40 yıllık evli gibiyiz canım cicim aylarına noldu " dedim
Bu tarz erkekler aşık olunca degisiyor mudur ki? Ask gecince özüne mi dönüyordur?
Konu sahibi ortada yoğun duygular yokken bu adam böyle ise bilemiyorum yani. :/
Soyle dusunelim evlenseydiniz ve o heyecan bitseydi belki de bu adam su an sikayet ettigin bu hale dönecekti, yani özüne. Belki gelecekten bir kesit görüyorsundur su an. Fazla baglanirsan uzuleceksin , yipranacaksin gibi hissettim.
Rica ederim :) Hakkinda hayirlisi olsun.Doğru diyorsunuz perşembenin gelişi çarşambadan belli olurmuş . evli olsaydık ister istemez çok fazla üzülürdüm geri dönüş de kolay olmazdı .tşkkr ederim beni gerçekten rahatlattınız :)
Eninde sonunda ayrilik olacak bosunA ugrasma detim ben[/
okuduğum yorumlar kendime gelmemi sağladı soğudum ondan, bundan sonra uğraşır mıyım hayır
Bence senin ona verdigin degeri, o sana vermiyor.. verse boyle davranmaz. Neden? diyeceksin, onun aradigi ben de bulamadigi nedir? diye dusuneceksin.. aslaaa kendini suclamaa. Erkekler cok düzdür seviyorlarsa kul köle olurlar. Sevmiyorlarsa boyle sacma sekilde kendilerini geri cekerler. Senle olmuyor kusura bakma demeye bile üşenirler, bizler de duzelecek diye bekleriz.. boşver seni hakeden biri ciksin karsina insallah. Kafana taktigina bile degmez :)
Bir insan durup dururken degismez sana olan ilgisini kaybetmis yarin bir gun terkedilmeden gururun incinmeden yol ver gitsin. Bu adam bide 35 yasinda olmasina ragmen boyle davraniyorsa fedakarlik yapmana ilgi gostermene degmez hic
3 aydır sevgiliyiz ve ilk zamanlar çok iyiydi cümlesinde bir yanlışlık olmalı, heleki bu aylar cicim ayları olmalıydı.
Birde 360 a taktım yine, de neyse o benim obsesifliğim olsa gerek.
Bundan sonra onu hiç aramayın. O ararsa hemen açmayın. Bırakın merak etsin. 2. aramasına cevap verin. Ozguvenli ve kendinizden emin konuşun. Aranızdaki sogukluktan hoşnut olmadığınızı belli etmeyin. Relax olun. Ilk siz kapatın su an kapatmam lazim deyip. Yazmazsa yazmayin. Yazinca da kisacik ve öz yazın.
Umursamaz erkegi yola getirmenin tek yolu Umursamamak.....