Değişen umursamaz erkeğe ne yapmalı ???

Biz yaklaşık 3 aydır sevgiliyiz başlarda her şey çok güzeldi sürekli arar msj atardı güzel konuşuyorduk. not : ben 29 yaşındayım o da 35 yaşında şuan farklı şehirlerdeyiz

3 ayda sevgili olup ondan sonra ayrı şehirlere gitseydiniz, bu süre zarfında yan yana anlarınız olsaydı ya da önceye dayanan bir tanışıklığınız olsaydı bahsederdiniz, bahsetmeniz lazımdı konuyu açarken.

Doğal olarak sanaldan tanıştığınızı ve yüz yüze görüşmeden sevgili olduğunuzu sandığınızı düşündürüyor yazdıklarınız.

Bu da onun ilgisizliğini açıklıyor.

Başka "sevgilileri" de var, onlarla ilgileniyor adam.

O yaşta adamın sadece arayıp mesaj atmasına "her şey çok güzeldi" demenizi de garip buldum zaten.

Bu kadarıyla yetinmeye ve bundan memnun olmaya ikinizin de yaşı müsait değil.

8 aylık tecrübeme dayanarak hatta nişandan bir hafta önce ayrılmış biri olarak söylüyırum ki kesinlşkle ve kesinlikle yol ver, sonrası daha kötü oluyor

3 ayda sevgili olup ondan sonra ayrı şehirlere gitseydiniz, bu süre zarfında yan yana anlarınız olsaydı ya da önceye dayanan bir tanışıklığınız olsaydı bahsederdiniz, bahsetmeniz lazımdı konuyu açarken.

Doğal olarak sanaldan tanıştığınızı ve yüz yüze görüşmeden sevgili olduğunuzu sandığınızı düşündürüyor yazdıklarınız.

Bu da onun ilgisizliğini açıklıyor.

Başka "sevgilileri" de var, onlarla ilgileniyor adam.

O yaşta adamın sadece arayıp mesaj atmasına "her şey çok güzeldi" demenizi de garip buldum zaten.

Bu kadarıyla yetinmeye ve bundan memnun olmaya ikinizin de yaşı müsait değil.

arkadaş çevresinden tanıyorum onu, iş icabı farklı şehirlere gidiyor sadece msjlarına bakarak güzel demedim buluştuğumuzda bu şikayet ettiklerimin hiçbirini yapmıyor gayet iyiyiz sanırım telefondaki iletişimimiz kötü

3 aydır sevgilisiniz ve farklı şehirlerdesiniz.Başkalarıyla görüşme olasılığı vardır size vakit kalmıyordur[/QUO
aklıma gelmiyor değil her şey mümkün ilgilenmiyorsa ilgilendiği biri olabilir . Onu takip etmemek için zor tutuyorum kendimi bi dedektif olmadığım kalmıştı :KK70:

Yani şimdi, sizi sevmiyordur. Siz hevessinizdir onun için ve artık bitmiştir. Veya başka biri vardır.

Ayrıca anlamıyorum, 29'a 35 ve neden farklı şehir?
toplantıları olduğunda gidiyor 3-5 gün buralarda olmuyor böyle günlerde şüpeleniyorum güvenemiyorum ona

Kısa ve net; adam sevmiyor. Sadece kendine eglence ariyo, sıkılınca da bi baskasina yoneliyor. Bir adam sizin ne yaptiginizi, nereye gittiginizi merak etmiyor, kiskanmiyorsa umrunda degilsinizdir. Ayni seyleri ben de yasadim aci ama gercek. Tek yapmaniz gereken hayatindan sessizce cikip gitmeniz. Boylelerine aciklama yapmaya bile gerek yok.

Kısa ve net; adam sevmiyor. Sadece kendine eglence ariyo, sıkılınca da bi baskasina yoneliyor. Bir adam sizin ne yaptiginizi, nereye gittiginizi merak etmiyor, kiskanmiyorsa umrunda degilsinizdir. Ayni seyleri ben de yasadim aci ama gercek. Tek yapmaniz gereken hayatindan sessizce cikip gitmeniz. Boylelerine aciklama yapmaya bile gerek yok.
sevmeyen biri için de ne yapsam boş kızsam da güzel güzel davransam da sevmez kendi bilir

Bu tipler insani fazlasiyla yipratir. Ne gerek var ki buna? Mantiginizi elinize alin ve gerekeni yapin.

Ben once uc aylik iliskide soguma diye okuyunca dedim herhalde ergen daha bunlar. Yaslari okuyunca sasirdim. Aslinda dusunecek cok da bir sey yok. Adam biraz macera aramis. Belki de bosluktaydi ilk baslarda. Muhtemelen biri vardir hayatinda ve siz de yedektesiniz yani cepte tutuluyorsunuz. Bu yastaki adam nazla niyazla ilgi sevgi sefkat verecekse bence yol yakinken aciklama bile yapmadan tum irtibati koparin. Arkaniza bile bakmayin. Bulunmaz hint kumasi degil sonucta. 3 ayda yapmadiginiz sey kalmadiysa bir kac senesini dusunemiyorum. Degmez ugrasmayin. Hatta bitti demek icin bile aciklama geregi duymayin.

keşke bu tarz şeyler ergenlikte kalsa herkes birbirine düzgün davransa ama olmuyor canım evlenince bile uzaklaşma ,ilgisizlik soğukluk olabiliyor neyse haklısın şimdiden böyleyse ilerki yıllarda nasıl oluruz bilemiyorum ömrümü yer galiba

hep aynı mesele. erkeklere çok yüz vermeye gelmiyor. aynı tavrı ona göster. aradığında açma, cevap verme veya işim var de kapat. biraz sabırlı ol ve reddet görüşme isteklerini. çünkü o zaman onun hayatına girebilirsin. seni merak etmesini istiyorsan böyle davran. sürekli arayıp adamı bıktırdıysan belki senden ayrılmak isyiordur ama yapamıyordur. bir de erkekler birden çok ilişki yaşamayı bir marifet zannediyorlar. yani erkek arkadaşlarına oturup 'bakın ya hatun sürekli arıyor, ama çekiciyim ha, kadınlar peşimden koşuyor' diye övünüyordur kendiyle. üniversitede böyle arkadaşlar vardı. kızardık yapmayın şunu, kızlara böyle eziyet etmeyin diye ama adamların egoları okşanıyor işte. sevmeseler de birisi tarafından ilgiye boğulmak sadece kendilerini övme sebebi oluyor. adamın sana yaptığı da budur belki. ona bunu verme. uzak dur. kendin ol. sevgiler...

hep aynı mesele. erkeklere çok yüz vermeye gelmiyor. aynı tavrı ona göster. aradığında açma, cevap verme veya işim var de kapat. biraz sabırlı ol ve reddet görüşme isteklerini. çünkü o zaman onun hayatına girebilirsin. seni merak etmesini istiyorsan böyle davran. sürekli arayıp adamı bıktırdıysan belki senden ayrılmak isyiordur ama yapamıyordur. bir de erkekler birden çok ilişki yaşamayı bir marifet zannediyorlar. yani erkek arkadaşlarına oturup 'bakın ya hatun sürekli arıyor, ama çekiciyim ha, kadınlar peşimden koşuyor' diye övünüyordur kendiyle. üniversitede böyle arkadaşlar vardı. kızardık yapmayın şunu, kızlara böyle eziyet etmeyin diye ama adamların egoları okşanıyor işte. sevmeseler de birisi tarafından ilgiye boğulmak sadece kendilerini övme sebebi oluyor. adamın sana yaptığı da budur belki. ona bunu verme. uzak dur. kendin ol. sevgiler...

Cok dogru. Gonul isterdi ki duygularimizi hesapsiz bir sekilde yasayalim, kacan kovalanir mantigiyla iliskiyi zedelemeyelim. Olmuyor iste. Erkeklerle ayni dilden konusmak gerekiyor.

Ilgisiz adam yoktur, fazla ilgi gosteren budala kadin vardir.

çok güzel açıklamışssınız , yaptığım şeyin farkına varmamı sağladınız tşkkr ederim sevgiler :)

X