• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişen sevgili :(

Evlilik yildonumunu bile hatirlamayan erkeklerden ay donumu beklemek sacma.
Duz mantik erkeklerden bu kadar incelik beklemek de sacma.
Ayrica ay donumu de sacma. Ne yani her ay ay donumu mu kutlanacak? Her senenin her ayi.... gun donemi de kutlamak lazim o zaman... bu nereye kadar surecek peki.... askim 8. yilimizin 11. ayi bu gun mu diyeceksiniz? Adami zor bulmus gibi. Bir de adamin annesine hediye almak icin adamdan para almak da ayri bir sacmalik...
Ayni sey cicek alma meselesinde de var.
Adamin kabaligi haricinde ben adami hakli buldum. Cunku ben boyle emirvaki seylerden nefret ederim. Bir sure sonra kendimi kullanilmis hissederim.

Merhaba kızlar
10 aydır süren bir ilişkim var. İlk 9 ayı harika geçti o kadar mutlu o kadar güzeldi ki her şey. Sonradan sevdiğim adam değişmeye başladı. Biz farklı zevklere sahip insanlarız ama eskiden bazen benim bazen onun dedikleri ol hep de mutlu olunurdu. Artık sadece kensi istediği olsun istiyor. Mesela bi pasta yaptırıp beraber ay dönümümüzü kutlamak istesem ya bırak o parayla et yeriz ne saçma şeyler ben yemem onları böyle boş işlerle uğraşma diyip hevesimi kırıyor. Kendisine anlatınca ne var bunda sanki ne dedim diyor. Son zamanlarda sık sık sesini yükseltir saçma saçma şeyler için bile olsa azarlar oldu. Özetle öküze dönüştü. Ayrılmak istemiyorum ama böyle de devam edemiyorum. Ben çok duygusal çok ince düşünceleri olan bir kızım.artık napıcağımı şaşırdım. Bi akıl verin nasıl eskisi gibi olur bu adam.
Hı ayrılma sen hatta git evlende gör gününü. Öküzlere yol verin.

Aslında adam bir noktada haklı ay dönümü biraz değişik. Yani ben olsam ben de bir pastaya dünya para verecegime İskender yerim. Pastayı yine yerim ama hobi olarak. Ben kız olarak böyle dusunuyorsam bir erkek ne düşünüyordur sen düşün. Dusunception :KK53:

Sana sadık olsun, mutlu etsin de boşver jesti ince dusunceyi bence :KK51:

Merhaba kızlar
10 aydır süren bir ilişkim var. İlk 9 ayı harika geçti o kadar mutlu o kadar güzeldi ki her şey. Sonradan sevdiğim adam değişmeye başladı. Biz farklı zevklere sahip insanlarız ama eskiden bazen benim bazen onun dedikleri ol hep de mutlu olunurdu. Artık sadece kensi istediği olsun istiyor. Mesela bi pasta yaptırıp beraber ay dönümümüzü kutlamak istesem ya bırak o parayla et yeriz ne saçma şeyler ben yemem onları böyle boş işlerle uğraşma diyip hevesimi kırıyor. Kendisine anlatınca ne var bunda sanki ne dedim diyor. Son zamanlarda sık sık sesini yükseltir saçma saçma şeyler için bile olsa azarlar oldu. Özetle öküze dönüştü. Ayrılmak istemiyorum ama böyle de devam edemiyorum. Ben çok duygusal çok ince düşünceleri olan bir kızım.artık napıcağımı şaşırdım. Bi akıl verin nasıl eskisi gibi olur bu adam.
Adam gercek yuzunu gostermeye baslamis ne guzel iste.. Can cikar huy cikmazmmis. Sizde kör olmayin artik.

Simdi kusura bakmamanizi istiyorum yazdıklarım için.
1.si sizi itiyor , bağırıyor. Tam bir ÖKÜZ. Bu hareketlerini gördükten sonra bile nasıl sevmeye devam ediyorsunuz? Kendinize saygınız yok mu? İtmek nedir ya?!
2.si 10 aylık bir sevgili için bu kadar fazla jestler yapmak onun altta kaldığı ve kendisinin asla bu kadarı ile uğraşmayacagını bildiği için çok çok fazla.(Benim de sevince içimden gelir böyle şeyler , herseyin en iyisi olsun isterim ama bir yerde de frenleyebilmek lazım, hele ki karşı taraf ses geçirmez duvar gibiyse)
3.sü bu kişiden kişiye değişir ama ben erkek arkadaşımdan bana şunu al bak indirim varmış tarzında bir istekte bulunmadım bulunamam. Bu doğru mu yanlış mı bilmiyorum , belki sizin yaptiginiz daha doğrudur ama yapamam, karakter meselesi...
4.Ve anladığım kadarıyla naif bir insansınız , bu adamla mutlu olmanız çok zor.
5.Öküzleri severim, güzel hayvanlardır.:KK51::KK51:

Dönüşüm değilde sen kredini doldurmuşsun bence. İlk aylarda tahammül sevıyesı genelde çok yüksek olur. Ay dönümü kutlayıp pasta kesmek istemek ve buna benzer boş şeyler istiyorsan (birçok kişiye boş gelir) dolmuştur artık, buna kadar katlanabılırdı?
Cebınde paran yok krem istıyorsun, karşındaki insanda sana param yok dıyor ona rağmen ısrarla aldırıyorsun yanında para var diye. Bu yaptığın hareket ne kadar ayıp bişey sen farkında mısın? Böyle bir insandan kim soğumaz? Sırf şu hareket için bile aklımda iyi şeyler oluşmaz. Şurada verdıgın bıkac örnek var ama genele vursak kimbilir daha neler var. Özellikle ısrar kıyametle kendine bişey aldıran ve bundan rahatsız olmayan bırının davranışlarını az çok kestırebılıyorum.

Ya burda para konusunu açan hanımlar şunu anlamıyor 27 liradan 10 liraya düşmüş bak al ben akşam sana vereyim diyorum. Adam hala abuk subuk çekmeler itmeler azarlamalar. Kimsenin parasında gözüm yok. Kendi maaşım var. Bana fazlasıyla yetşyor. Anlık bi durum yani
her ay pasta kesmek mi?
ben bunu sadece ilk kızım doğduğunda yaptım o da 8 senelik bekleyişin mutluluğuydu.

eşim bana her ay pasta alsa ben de sıkılırım kebap, et, lahmacun dururken pasta ne? :)

bir de 10 tl vermemiş ama sen de 10 tl lik krem için adamı dışarı çıktığına pişman etmişsin.

bu kadar kısa bilgilendirmeden çıkan sonuç: çok ve lüzumsuz isteklerin var, hayırdan anlamayacak kadar, bıktıracak kadar ısrarcısın. adam senden ayrılmadan önce son şansını veriyor gibi geldi bana.

32 yaşında 17 lik ergen davranışları senin yaptıkların. sanki içinde ukde kalmış da acısını bu adamdan çıkarıyor gibisin.

Merhaba kızlar
Doğan görünümlü şahin :KK53: bunu modifiye de kurtarmaz ..

Back