• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişen sevgili :(

Sana para vermek zorunda degil ki :işsiz:
Konu para değildi hanımlar öncelikle şınu bi anlayalım. Adam akıllı kalkıp bak paraya ihtiyacım var almayalım dese çingene değilim ama azarlaması ve kendisine bak sana vercem paran lazımsa dememe rağmen aynı tavrı takınması kırıcı olan

Merhaba kızlar
10 aydır süren bir ilişkim var. İlk 9 ayı harika geçti o kadar mutlu o kadar güzeldi ki her şey. Sonradan sevdiğim adam değişmeye başladı. Biz farklı zevklere sahip insanlarız ama eskiden bazen benim bazen onun dedikleri ol hep de mutlu olunurdu. Artık sadece kensi istediği olsun istiyor. Mesela bi pasta yaptırıp beraber ay dönümümüzü kutlamak istesem ya bırak o parayla et yeriz ne saçma şeyler ben yemem onları böyle boş işlerle uğraşma diyip hevesimi kırıyor. Kendisine anlatınca ne var bunda sanki ne dedim diyor. Son zamanlarda sık sık sesini yükseltir saçma saçma şeyler için bile olsa azarlar oldu. Özetle öküze dönüştü. Ayrılmak istemiyorum ama böyle de devam edemiyorum. Ben çok duygusal çok ince düşünceleri olan bir kızım.artık napıcağımı şaşırdım. Bi akıl verin nasıl eskisi gibi olur bu adam.

Ya saygısı kalmamış haklısın. Geçen migrosta yanımda para olmadığı için 10 tl lik krem istedim yok felan dedi ısrar ettim aldık çıktık sonra da yok diyosam yoktur uzatmayacaksın diye beni azarladı ve yanında parası vardı biliyorum

Ya canım aşığım seviyorum ama böyle de olmuyor ki ben ona hep süprizler yaparım işte yunus evlat edindim yılbaşında adına çam diktirdim doğum gününde volkswagen logolu pasta yaptırdım arabasının birebir maketini buldum aldım ve daha pek çok şey. Biliyr böyle süprizleri sevdiğimi beklediğimi.

bence sizden sıkılmış olabilir
ama hani sevgisi bitmiş değil de sıkılmış
ben bir kadın olduğum halde, 10 ay içinde bu kadar ince şeyler bana yapılsa sıkılır hatta soğurum
ve maalesef ay dönümünde alınıp kesilecek pasta konusunda da sevgilinizle hem fikirim, et yemeye giderim yani:kk77::KK76:
erkekler kadınlar kadar romantik olmuyor, ya da kadınlar kadar "sık" romantik olmuyor

yazdığınız herşey kadınların hoşlanabileceği şeyler gibi geldi bana
yani hiç bi maç bileti aldınız mı ne bileyim sevdiği sanatçıya konser bileti falan

bir de ne olursa olsun, sevgiliden para 1 kere istenir, vermiyorsa ısrar edilmez
ben olsam buna da uyuz olurum

bence bu adam eskisi gibi olmaz
eskisi gibi dediğiniz bir süre sizin isteklerinize saygı göstermiş ama bakmış ki bir ömür ay dönümleri ile geçmez

Ay dönümü nedir yaa.. millet dogum günü kutlamıyor sen ay dönümü kutlanmadi diye triplere giriyorsun kusura bakma ama cok gereksiz bisey ben de olsam sinir olurdum cocuk gibi ne o oyle pasta alip keselim falan.. ayrıca kremi niye sevgiline aldırıyorsun hem de
Param yok dedigi halde. Maddi durumu iyi olabilir ama o anda belki yaninda parasi yoktu ya da para harcamak istemedi ben bile bisey alacagim zaman esim simdi degil sonra alalım dedigi zaman ısrar etmem. Ne yani o anda alınmasa kıyamet mi kopacak.
Siz de kesinlikle beni anlamamışsınız reddediş şekli konuşma şekli problemimiz

Merhaba kızlar
10 aydır süren bir ilişkim var. İlk 9 ayı harika geçti o kadar mutlu o kadar güzeldi ki her şey. Sonradan sevdiğim adam değişmeye başladı. Biz farklı zevklere sahip insanlarız ama eskiden bazen benim bazen onun dedikleri ol hep de mutlu olunurdu. Artık sadece kensi istediği olsun istiyor. Mesela bi pasta yaptırıp beraber ay dönümümüzü kutlamak istesem ya bırak o parayla et yeriz ne saçma şeyler ben yemem onları böyle boş işlerle uğraşma diyip hevesimi kırıyor. Kendisine anlatınca ne var bunda sanki ne dedim diyor. Son zamanlarda sık sık sesini yükseltir saçma saçma şeyler için bile olsa azarlar oldu. Özetle öküze dönüştü. Ayrılmak istemiyorum ama böyle de devam edemiyorum. Ben çok duygusal çok ince düşünceleri olan bir kızım.artık napıcağımı şaşırdım. Bi akıl verin nasıl eskisi gibi olur bu adam.
Haklisin ama senin gozunden belki seni yanlis anlamistir benimde 2 bucuk yillik sevgilim ama ben o almak istedikce isteyemiyorum lazim degil filan diyorum bi bahane buluyorum yaslariniz kacti bu arada bide cimri sanirim boyle insanlarfan uzak durmak lazim

bence sizden sıkılmış olabilir
ama hani sevgisi bitmiş değil de sıkılmış
ben bir kadın olduğum halde, 10 ay içinde bu kadar ince şeyler bana yapılsa sıkılır hatta soğurum
ve maalesef ay dönümünde alınıp kesilecek pasta konusunda da sevgilinizle hem fikirim, et yemeye giderim yani:kk77::KK76:
erkekler kadınlar kadar romantik olmuyor, ya da kadınlar kadar "sık" romantik olmuyor

yazdığınız herşey kadınların hoşlanabileceği şeyler gibi geldi bana
yani hiç bi maç bileti aldınız mı ne bileyim sevdiği sanatçıya konser bileti falan

bir de ne olursa olsun, sevgiliden para 1 kere istenir, vermiyorsa ısrar edilmez
ben olsam buna da uyuz olurum

bence bu adam eskisi gibi olmaz
eskisi gibi dediğiniz bir süre sizin isteklerinize saygı göstermiş ama bakmış ki bir ömür ay dönümleri ile geçmez
Ya tamam ben kendisine fikir sunuyorum. Kendisinin hiçbir zaman bi fikri bi isteği olmadı ki. Hep sen söyle yapalım dedi. Kendisine güzel güzel anlatıyorum bu beni reddişi ilk değil ama güzel güzel anlatsa anlıcam bende

Haklisin ama senin gozunden belki seni yanlis anlamistir benimde 2 bucuk yillik sevgilim ama ben o almak istedikce isteyemiyorum lazim degil filan diyorum bi bahane buluyorum yaslariniz kacti bu arada bide cimri sanirim boyle insanlarfan uzak durmak lazim
İkimiz de 32 yaşındayız. O hiçbir şey almak istemez ki kıyafetini bile ya ben ya annesi alırız.

Ayril gitsin pis cimri 30 yasina kadar evlenmeyen erkeklerin cogu boyle
Ya burda para konusunu açan hanımlar şunu anlamıyor 27 liradan 10 liraya düşmüş bak al ben akşam sana vereyim diyorum. Adam hala abuk subuk çekmeler itmeler azarlamalar. Kimsenin parasında gözüm yok. Kendi maaşım var. Bana fazlasıyla yetşyor. Anlık bi durum yani

Ya burda para konusunu açan hanımlar şunu anlamıyor 27 liradan 10 liraya düşmüş bak al ben akşam sana vereyim diyorum. Adam hala abuk subuk çekmeler itmeler azarlamalar. Kimsenin parasında gözüm yok. Kendi maaşım var. Bana fazlasıyla yetşyor. Anlık bi durum yani
Neden o an bitirmediniz iliskinizi ? Para yuzunden yapilana bak keske israr etmeseydiniz

Neden o an bitirmediniz iliskinizi ? Para yuzunden yapilana bak keske israr etmeseydiniz
Canım kasanın ilerisinde içekler var ben çok severim çiçekleri gittim onları seviyorum ay ne güzel açmışlar baksana felan dedim koluma girdi çekti azarlmaya başladı bende dedim yürü gidip iade edecez yok felan dedi ben döndüm gidiyorum tekrr bağırdı sokağın oetasında gel şuraya rezil etme diye bende gittim yanına kolumdan çekti yine itti yürü adam gibi dedi ben sonra ordan arabaya bindim eve gittim ben kırıldım sana diye mesaj attım ne var kırılacak sanki ne yaptım dedi

Canım kasanın ilerisinde içekler var ben çok severim çiçekleri gittim onları seviyorum ay ne güzel açmışlar baksana felan dedim koluma girdi çekti azarlmaya başladı bende dedim yürü gidip iade edecez yok felan dedi ben döndüm gidiyorum tekrr bağırdı sokağın oetasında gel şuraya rezil etme diye bende gittim yanına kolumdan çekti yine itti yürü adam gibi dedi ben sonra ordan arabaya bindim eve gittim ben kırıldım sana diye mesaj attım ne var kırılacak sanki ne yaptım dedi. Bitirmek istiyorum ama yapamıyorım seviyorum

Bu ilişkiyi bitirmezsen sınırları aşacaktır. Düzelme potansiyeli görüyorsan eyvallah ama bir kere taviz verirsen arkası gelecektir.

Bu ilişkiyi bitirmezsen sınırları aşacaktır. Düzelme potansiyeli görüyorsan eyvallah ama bir kere taviz verirsen arkası gelecektir.
İnan bana napıcağımı bilemiyorum. Cumhurbaşkanlığına külliye ziyareti için mektup gçndercem gelmiş diyo inş adım geçmez. Adamdaki özgüvene bakar mısın işim yok cumhurbaşkanına sevgilim öküz yazacam allahom yaaa sabır

Arkadaşın bayana nasıl davranması gerektiğini hiç bilmiyor. Bunu zamanla değil karakterle alakası var. Bu zamana kadar saklamış elinden kaçma diye. Artık saklama gereği duymuyor. Bundan sonraki yeni arkadaşın bu. Hayırlı olsun

Tam diyecektim ki bu da opunce kurbagaya donusenlerden, sonra okumaya devam edince bana da tuhaf gelen seyler gordum. Yazmadan da gecemedim. Amacim kirmak degil. Sadece 32 yaslarindaki biri icin daha olgun beklerdim bazi seyleri hem sizden hem de erkek arkadasinizdan.
1. Ay donumu kutlamak karsinizdaki kisiyi cok zor bulmussunuz da bunu her ay kutluyormussunuz gibi bence. Aslinda adamin totosunu biraz da siz kaldirmissiniz. Adam kendini bulunmaz hint kumasi zannetmis.
2. Daha ortada nisan yok, sizi istememisler, evleneceginiz kesin degil annesine hediye almaniz da abarti bence.
3. Ben esimden bile para istemedim hic..Param yoksa da indirimde, aliyim diye tutturmadim. Bunu al parasini sonra veriririm dese biri bana emirvaki seyler de itici gelir insana. Evlenecegim adamdan para isteyemez miyim demissiniz de evleneceginizi nerden biliyorsunuz. Gelin atta gor kimin kapisinda derler eskiler.
4. Evet erkek arkadasin kaba. Kolundan cekistirmesi mesela..Ancak sen de seviyorum birakamam diye bunu kabullenirsen bunun dozu ve sIklIgI artar..Tepkini koyman gerekir ve tepkinde de israrci olman gerekir. Kolay yumusamamalisin.
5. Bu nisan ve evlilik degil. Henuz flort donemi. Birbirinizi tanima donemi. evcilik oynamak yerine bu sureyi birbirinizi tanimaya ayirin.
6. Belli ki o hediye alinmasindan hoslanmiyor. Siz de almayin. Ozellikle paraniz yoksa ya da yetmediyse annesine hediye almak icin ondan para istemeyin. Bu cok itici. Adamin parasiyla annesine hediye almissiniz. Hamam suyuyla dost agirlamak denir buna. Parasini sonradan verseniz bile bu davranis cok itici.
7. Itme kakma gibi siddete asla tahammul gostermeyin. Duzelmesini beklemeyin Duzelmez. Genleri degistiremezsiniz cunku.
8. Kolay gelsin.

Son düzenleme:
9 ay bir insanı tanımak için çok da yeterli bir süre olmaz genelde, ki 9 ayda bir ilişkinin kötü gitmesi için çok da sebep yok. Belli ki rol yapmaktan sıkılmış. Bir kere en büyük sıkıntı insanların içerisinde dahi böyle rencide edebilmesi, ciddi bir tavır görmeli bana kalırsa. Bir de fazla ince düşünceli olmak insanın kendisini üzer, ay dönümü abartı evet, bunun dışında da beklentiyle bir şeyler yapıp karşıdan aynısını beklemek hayal kırıklığı getirir, o konuda kendinize engel olmaya çalışın. Bekleyecekseniz yapmayın belki içiniz rahatlar. Ben böyle rencide edilsem ayrılırdım ama sürdürecekseniz öküzlüğe alışmanız daha yerinde olur çünkü rol yapmayı kesmiş ve gerçek yüzüyle karşı karşıyasınız.

Farklı zevklere ve hayat anlayışına sahip insanlarmışsınız, genellikle bu tarz ilişkiler çok uzun süreli olmaz, taşıma suyla değirmen ne kadar döner ki? Sizin de cicim aylarınız bitmiş işte, nasıl eski haline döner demeyin, adamın özü o değil çünkü.

Ne var evleniceğim adamdan para isteyemez miyim senin benim gibi bi durum mu var ki kendisinin maddi çok iyi 10 tl kimseyi ne zengin eder ne fakir
Şu yazdığınız cümle sizin de anlattığınız kadar saf iyilik düşünen, aşk peşinde biri olmadığınız izlenimi bırakıyor. Bir insanın maddi durumu iyi diye size her istediğinizde para verecek, istediğinizi alacak diye bir şey yok. Bu kadar memnun olmadığınız bir ilişkiyi zorlama amacı biraz 'duygusal' ($$$$) olabilir mi?

Ayrılmaya kalktım intihar etmekle tehdit etti ay iyice manyak oldu bu adam

Bu da sizde kırmızı uyarı ışıkları yakmadı mı? Ne yani intihar ederim dedi diye mi devam edeceksiniz ilişkiye? Ayrılmak isteyen insanı intiharla korkutmak akıl sağlığı normal birinin yapacağı bir şey değil.

Özetle yürümeyecek bir ilişkiyi nasıl yürütebilirim diye soruyorsunuz, belli ki farklı insanlarsınız, uzatmaya gerek yok bence. İnsanlar kolay kolay değişmez, kendiniz gibi birini bulmanız daha mantıklı.

Doğrusu et alıp yemek, ne var bunda yani ne demiş :halay:
Seni anlıyorum ben romantik olan pasta, çiçek, çikolata fln ama sevgilik mertebenin bir üst boyutu olan daha samimi bir ilişkiye giriyorsunuz geçen zamanla, o parayla et yeriz demesi bunun göstergesi ama sen bilirsin tabi, çok duygusal olduğunu kendin söyledin zaten.

Değişmemiş aslına dönmüş sadece.
Kimseyi değiştiremezsiniz neyse o dur.
Bu kadar dayanabilmiş rol yapmaya ve bitmiş.
Ben şimdiki haliyle ömrümü onunla geçirmeye razıyım diyorsanız devam edin.

Back